PRST NA ...

:lol:
Boze, koliko gluposti na jednom mestu:roll:
Niti me briga za njegovu zenu, niti za njegove bolesti, jos manje sto nema gde da stanuje ako ne (p)ostane predsednik (ovo su reci njegovog oca akademika Ljubomira Tadica).....
Niti me briga gde je sprcao (da prostite) 5O godina zivota kad zavisi- hoce li dobiti izbore - da ima gde da zivi.
Dobio, pa sta?!
Raduj se umesto da bljujes vatru na nas:roll:
PORAZ je ono sto se sad desava, a sto je posledica te "velike" POBEDE:razz:

Неће он издржати цео мандат, мошда годину и кусур и то је питање... превише је обећао...
Са друге стране ако нервира Русе, кола ће да му налете на погрешно паркираног поларног медведа, као Јочићева на куче од 75 кила....

Polar-Bear42.jpg

Zanimljivo mi je videti zamenu teza u prvom postu, pre svega mislim na mesto kada se govori o sudbinskom shvatanju izbora od strane radikala. Do samih izbora, većina fanova Tadića je krizirala kako će doći do smaka sveta ako Tadić ne pobedi, oni "trezveniji" su tvrdili da neće baš biti tolike posledice, ali nam bombardovanje i sankcije ne ginu. Iako nisam pristalica Nikolića, moram da priznam da je jedan deo mene želeo da on pobedi, jer mi se nije svidela ovakva prljava igra protiv njega, a drugi deo mene je opet želeo pobedu Tadića jer sam na osnovu histerije o skoroj apokalipsi zaključio da bi neki od njegovih glasača u slučaju poraza presudili sami sebi, ne čekajući nekog od jahača da dodje po njih.

Zanimljivo mi je videti zamenu teza u prvom postu, pre svega mislim na mesto kada se govori o sudbinskom shvatanju izbora od strane radikala. Do samih izbora je većina fanova Tadića je krizirala kako će doći do smaka sveta ako Tadić ne pobedi, oni "trezveniji" su tvrdili da neće baš biti tolike posledice, ali nam bombardovanje i sankcije ne ginu. Iako nisam pristalica Nikolića, moram da priznam da je jedan deo mene želeo da on pobedi, jer mi se nije svidela ovakva prljava igra protiv njega, a drugi deo mene je opet želeo pobedu Tadića jer sam na osnovu histerije o skoroj apokalipsi zaključio da bi neki od njegovih glasača u slučaju poraza presudili sami sebi, ne čekajući nekog od jahača da dodje po njih.
Fantasticno opazanje, sadrzajno , iznad svega istinito:)

Ма шта тадић, овај путин за кампању, сними филм о себи!

Мелодраму „Незванични пољубац” чија се премијера очекује, руски медији пореде са животом одлазећег руског председника

Владимир Путин у лову

Филм „Незванични пољубац” о истрајности љубави руског пара, агента КГБ-а који је дуго боравио у Немачкој и његове девојке, премијерно ће бити приказан у Москви 13. фебруара, на Дан заљубљених. Ова мелодрама слика и очување те љубави чак и када агент КГБ-а почне успешну политичку каријеру и кандидује се за председника Русије.

– Ако се чини да радња овог филма има сличности са животом и љубавима председника Русије, Владимира Путина, то је варка. То нам није била намера. Желели смо да испричамо причу о напорима мушкарца да без обзира на своје обавезе остане посвећен супрузи и љубави – изјавила је Олга Жулина, редитељка филма.

Пошто је сличност између радње филма и живота одлазећег руског председника велика, ову мелодраму руски медији називају и „Љубавна прича: Путинова историја”, док је „Правда” била смела да објави чланак у којем објашњава како је Путинова супруга Људмила учествовала у писању сценарија.

– То није тачно и не бих много доводио у везу љубав председника и његове жене са радњом овог филма – објаснио је Анатали Воропајев, продуцент филма.

Руска штампа пуни своје странице текстовима о овом филму свакодневно. Они истичу да се сличност између главних јунака филма и председничког пара огледа и у томе што главни јунак спасава ћерке од пожара, а главна јунакиња доживљава тешку саобраћајну несрећу, што се донекле поклапа и са животом председника Путина.

Руска штампа покренула је и питања да ли премијеру филма, 15 дана пре руских председничких избора (заказани за 2. март) на којима Владимир Путин подржава свог колегу Дмитрија Медведева, треба довести у везу са предизборном кампањом. Екипа филма је и то негирала.

За московску премијеру филма „Незванични пољубац” влада велико интересовање. Карте су већ распродате, а без обзира на критике филма и сличности са животом Владимира Путина, филму предстоји врло добра зарада на благајнама и од ДВД продаје.

Boze, koliko gluposti na jednom mestu:roll:
Niti me briga za njegovu zenu, niti za njegove bolesti, jos manje sto nema gde da stanuje ako ne (p)ostane predsednik (ovo su reci njegovog oca akademika Ljubomira Tadica).....
Niti me briga gde je sprcao (da prostite) 5O godina zivota kad zavisi- hoce li dobiti izbore - da ima gde da zivi.
Dobio, pa sta?!
Raduj se umesto da bljujes vatru na nas:roll:
PORAZ je ono sto se sad desava, a sto je posledica te "velike" POBEDE:razz:

da li tirazlikujesh vi od VI:?:

ochigledno ne, pa da ti pojasnim;
ja tebi ne persiram, i kad kazem vi, mislim na :evil:srs:evil: a ne na tebe, jer ti svakako nisi vodila predsednichku kampanju, iz razloga :-?:-?:-( ..............ali se vidi da si ocharana, pa sledish primer, navodeci rechi njegovog tate:roll:

sve ove " radikalske argumente" u kampanji je iznosio vash lider i njegovi "sauchesnici"i o tome sam te pitala :confused:

da li tirazlikujesh vi od VI:?:

ochigledno ne, pa da ti pojasnim;
ja tebi ne persiram, i kad kazem vi, mislim na :evil:srs:evil: a ne na tebe, jer ti svakako nisi vodila predsednichku kampanju, iz razloga :-?:-?:-( ..............ali se vidi da si ocharana, pa sledish primer, navodeci rechi njegovog tate:roll:

sve ove " radikalske argumente" u kampanji je iznosio vash lider i njegovi "sauchesnici"i o tome sam te pitala :confused:

Odlicno ja razlikujem vi od Vi, i sad mene optuzujes sto sam prenela ono sto je rekao Borisov tata:shock:
Pa, brujali su svi mediji, pisani i elektronski, nije cuo samo ko nije hteo da cuje, nije procitao samo ko nije umeo da cita.

Ocarana?!
Ne, ja sam razocarana!
Covek koji za 5O. godina zivota nije uspeo da stvori sebi nista, hoce da stvori Srbiji nesto.
Ako je to neko merilo, a jeste- onda mrka kapa.
Zaista se izvinjavam, kasno je, a i ne mogu vise.
Ne znam zasto se toliko zakucavas bas u mene, ali, meni ne prija, veruj mi!
Zato, odoh.
Laku noc!

Odlicno ja razlikujem vi od Vi, i sad mene optuzujes sto sam prenela ono sto je rekao Borisov tata:shock:
Pa, brujali su svi mediji, pisani i elektronski, nije cuo samo ko nije hteo da cuje, nije procitao samo ko nije umeo da cita.

Ocarana?!
Ne, ja sam razocarana!
Covek koji za 5O. godina zivota nije uspeo da stvori sebi nista, hoce da stvori Srbiji nesto.
Zato, odoh.
Laku noc!

I TO SU "ARGUMENTI" KOJI TREBA DA OPREDELE
ne, stvarno ne vredi:roll::roll::roll:

Ocarana?!
Ne, ja sam razocarana!
Zato, odoh.
Laku noc!

Не бојим се ја лопова, бојим с епоштених неспособних да стекну, јер ти што не знају да стекну, знају само да раскуће...

Back