PRST NA ...

Odlična analiza Lorde. Sve po redu.

Ako dozvoliš, dodala bih ponešto, zapravo kopirala tvoj post iznoseći sopstveno mišljenje, u skladu sa postavljenom šemom. Nema šanse da promašim temu.

I
Gde staviti prst, koje su opcije? One namerno stavljene tri tačke...Na okidač ili na čelo? Okidali smo dosta, 'ajde da probamo malo sa čelom...Kažu da ne boli.
II
Veliš, koji su to 100.000? Ja se pitam ovo, matematički gledano:
6.702.018 ukupan broj glasača
2.257.105 glasalo za Tadića
2.129.403 glasalo za Nikolića

A onih 2.315.510 moliću lepo? Koji su to? Kažu, Srbija se podelila - pola, pola. Pa vidiš, i nije. U igri su trećine, trojstvo, tri prsta i tri tačkice... Fatalan broj Srbije 3! Da li smo, kao nekad, dobri u ,,tricama,,? U kučinama jesmo.

III
Promene? Krupan je to zalogaj. Ja bih to nazvala kretanjem. Imaš više opcija, zar ne? Evo kojih:
stojiš u mestu
levo
desno
napred
nazad
vataš krivinu.
Pa ti vidi di ćemo...Kreni, Srbijo! Gužva je, a parkinga ni za lek...Oprez, klizav kolovoz. Odron na putu, jak bočni vetar. Radar. Veži pojas.Jesmo prošli tehnički?

IV
Neodlučni...Reč koja počinje sa ,,ne,, ne sluti na dobro (NErvoza, NEvera, NEprijatelj, Neznanje, Nesloga...). Izbegavati!

V
Anonimusi. Kako bi bilo dobro kada bi za kandidaturu broj potpisa bio mnoooogo veći, a finansiranje islo po principu: budzet ili samofinansirajući? Ne bi bilo teško odrediti kriterijum...I pismo kad je anonimno nema vrednost, a kamoli kandidat za predsednika...

VI
Trebalo bi se umivati otvorenih očiju. Greška je što zažmurimo. Neko vidi daleko, a neko duboko. Zaroni Srbijo, ne plaši se dubine! Al' prvo skini kamen prošlosti...Da bi mogla ponovo izroniti. Izdržaće oni koji znaju tehniku disanja.

PS Možda je ona trećina glasača (koje nema) stavila prst na pogrešno mesto. Prst u uvo-i pevaj! Tako nekako.

Ala je teško postovati jednom rukom...Skidam prst sa čela, privremeno.

Izvinite, da li Vi i sebe ubrajate u masu ili ste jedinka, sto bi se reklo, retka zver:?
Molim vas bio sam jasan..
Ne palim se na provokacije.
Prva greška je to Bivši predsedniče..
Da sam se ja pitao mislim da bih bolje napravio nastup gospodina Nikolića.
Ne bih se obazirao na predsednika Tadića i prozivke iz prošlosti.
Amerikanci koji su bili zaduženi za stajling i promociju su slabi
poznavaoci našeg društva i mentaliteta..
Ima gospodin Nikolić potrebnu karizmu ali u poslednji čas skoro svih
izbora naprave se neke greške..
Iskreno da vam kažem Biljo bio sam u Zemunu pred prošle izbore
sa svojim ljudima da nudim svoje usluge sa ciljem da RADIKALI na ovim
izborima dođu na vlast ali im se cena nije dopala...
Gospodin Todorović i Slaviša Topalović su imali dosta vremena
za razmišlajnje tada...
Verovatno bi sada bilo drugačije ...

:roll:
Jos je "odlicnija" fora kad neko kaze da cemo se "vatitit u devedesete", kao da je to vremenski moguce, mada bismo svi, rado....
Desetak godina mladji, poneko i mrsaviji, a svi svakako lepsi:razz:

Za "devedesete" je potreban jako sposoban i uigran kadar koji vi nemate.
Treba objediniti vlast, policiju i vojsku. A vi ni Maju da zadržite. Leteće perje kad se tata vrati.
Da, žene će uvek žaliti za vremenom kad su bile poželjnije i manje zaobljene.

Molim vas bio sam jasan..
Ne palim se na provokacije.
Prva greška je to Bivši predsedniče..
Da sam se ja pitao mislim da bih bolje napravio nastup gospodina Nikolića.
Ne bih se obazirao na predsednika Tadića i prozivke iz prošlosti.
Amerikanci koji su bili zaduženi za stajling i promociju su slabi
poznavaoci našeg društva i mentaliteta..
Ima gospodin Nikolić potrebnu karizmu ali u poslednji čas skoro svih
izbora naprave se neke greške..
Iskreno da vam kažem Biljo bio sam u Zemunu pred prošle izbore
sa svojim ljudima da nudim svoje usluge sa ciljem da RADIKALI na ovim
izborima dođu na vlast ali im se cena nije dopala...
Gospodin Todorović i Slaviša Topalović su imali dosta vremena
za razmišlajnje tada...
Verovatno bi sada bilo drugačije ...

Ne bih ja bila tolko sebicna da se ne slozim s Vama, ali, jedno treba da imamo na umu svi: Nije isti uzrok, bez obzira na posledicu. Ako nesto izreceno dolazi kao posledica kritickog istrazivanja (sto je bila losa procena radikala, ali donekle, jer razlika je skoro na nivou statisticke greske) ili kao imaginarna spekulacija (pretnja devedesetim) koja sluzi da se zaplase ljudi, i da iz straha glasaju za Tadica.
Onoliko plasenja naroda ja dosad ne videh:roll:

Za "devedesete" je potreban jako sposoban i uigran kadar koji vi nemate.
Treba objediniti vlast, policiju i vojsku. A vi ni Maju da zadržite. Leteće perje kad se tata vrati.
Da, žene će uvek žaliti za vremenom kad su bile poželjnije i manje zaobljene.

Ako na mene aludirate ja sam zaobljena taman koliko treba, ne znam da li i vi:razz:
Eto vama Maje, ionako ne zna gde ce8-)

Ne bih ja bila tolko sebicna da se ne slozim s Vama, ali, jedno treba da imamo na umu svi: Nije isti uzrok, bez obzira na posledicu. Ako nesto izreceno dolazi kao posledica kritickog istrazivanja (sto je bila losa procena radikala, ali donekle, jer razlika je skoro na nivou statisticke greske) ili kao imaginarna spekulacija (pretnja devedesetim) koja sluzi da se zaplase ljudi, i da iz straha glasaju za Tadica.
Onoliko plasenja naroda ja dosad ne videh:roll:
Mislim da polako odlazi voz radikalski..
Aveti vlasti uvlače se partiju a samim tim dolazi do cepanja iznutra...
Takođe i šatl DSS-a nestaje..
NS ostaje u domenu grada u kom je izrasla.
Naravno sledi nam ukrupnjavanje političkih partija.
Mada je uvek dobrodošla jaka opozicija..

Ма двосмислен ми нешто овај наслов: ПРСТ НА... кхма... сви врло добро знамо где све тај ПРСТ може да залута..........ахахахааааааааа.................

Mislim da polako odlazi voz radikalski..
Aveti vlasti uvlače se partiju a samim tim dolazi do cepanja iznutra...
Takođe i šatl DSS-a nestaje..
NS ostaje u domenu grada u kom je izrasla.
Naravno sledi nam ukrupnjavanje političkih partija.
Mada je uvek dobrodošla jaka opozicija..

...тако јееееее..... сви нестајууууу.... сви се распадајууу и пропадају.......... остаје само ДС и ЛДП........ - и шта је било када си се пробудио***

...тако јееееее..... сви нестајууууу.... сви се распадајууу и пропадају.......... остаје само ДС и ЛДП........ - и шта је било када си се пробудио***

Meni covek deluje fino, pa se nisam usudila JA da mu to kazem:)))

:roll:
Jos je "
" fora kad neko kaze da cemo se "vatitit u devedesete", kao da je to vremenski moguce, mada bismo svi, rado....
Desetak godina mladji, poneko i mrsaviji, a svi svakako lepsi:razz:

""ODLICHNIJA"":roll:ako se bukvalno shvati,stvarno deluje neizvodljivo, a kao asocijacija na MRACHNE DEVEDESETE, sasvim je jasno

verujem ja da vam je to bila najveca "uvreda" samo zato, shto istina ume da zaboli,pa ste se za to uhvatili, pravdajuci poraz "prljavom kampanjom"

slaba je to "prljavshtina" kakvu vi zasluzujete, kao odgovor na onu vashu "pustu zelju" o Tadicevoj "teshkoj" bolesti:oops::oops:

Gospodine ko vam je kriv kad vam je prst pred očima.
Za svoju slepost krivite moje divne snove..8-)
Što se tiče LDP dajem im fore 2 ili 3godina i onda se utapaju..
G17+ takođe vidim ujedinjene...
Što se tiče DS-a sve će dobro biti dokle god je Tadič na ćelu države.
Njegovim odlaskom i stranka če imati probleme dugi niz godina..
Pojaviće se novi blok partija levice na vlasti.....

""ODLICHNIJA"":roll:ako se bukvalno shvati,stvarno deluje neizvodljivo, a kao asocijacija na MRACHNE DEVEDESETE, sasvim je jasno

verujem ja da vam je to bila najveca "uvreda" samo zato, shto istina ume da zaboli,pa ste se za to uhvatili, pravdajuci poraz "prljavom kampanjom"

slaba je to "prljavshtina" kakvu vi zasluzujete, kao odgovor na onu vashu "pustu zelju" o Tadicevoj "teshkoj" bolesti:oops::oops:

Ja sam na temu "devedesetih" neki dan ostavila komenat skoro licne prirode, vidim da ne vredi, pa cu se uzdrzati:roll:
Usput, ako je poraz dobiti samo sto hiljada glasova manje u najprljavijoj kampanji vodjenoj na ovim prostorima u skorije vreme (recimo ovog vaseg istorijskog:wink: racunajuci od 5.oktobra naovamo) ja priznajem da smo porazeni:lol:

I, ovo sto se sada desava, posledica je"pobede" Borisa Tadica:razz:
Cudo nad cudima8-)

Ja sam na temu "devedesetih" neki dan ostavila komenat skoro licne prirode, vidim da ne vredi, pa cu se uzdrzati:roll:
Usput, ako je poraz dobiti samo sto hiljada glasova manje u najprljavijoj kampanji vodjenoj na ovim prostorima u skorije vreme (recimo ovog vaseg istorijskog:wink: racunajuci od 5.oktobra naovamo) ja priznajem da smo porazeni:lol:

Cudo nad cudima8-)
Kampanja u kojoj se dozvoljavaju takve stvari kao pominjanje devedesetih i plašenje naroda
istim,mislim da je odnelo prevagu u tih sto hiljada glasova.
Tijanič je tu umešao prste..

Cudo nad cudima8-)

Победа Бориса Тадића је само нежељени ефекат 90-их...
али сваки нежељени ефекат еј кратког века...

Gospodine ko vam je kriv kad vam je prst pred očima.
Za svoju slepost krivite moje divne snove..8-)
Što se tiče LDP dajem im fore 2 ili 3godina i onda se utapaju..
G17+ takođe vidim ujedinjene...
Što se tiče DS-a sve će dobro biti dokle god je Tadič na ćelu države.
Njegovim odlaskom i stranka če imati probleme dugi niz godina..
Pojaviće se novi blok partija levice na vlasti.....

А то со "господине Психо" исти као и писац књига из едиције "девета рупа"...

Cudo nad cudima8-)

i ja sam rekla o prljavoj kampanji,pa izgleda, ne vredi, i moracu da ponovim

SHTA ZNACHI ONA PRICHA O TADICEVOJ "TESHKOJ" BOLESTI ??????

za vodjenje najprljavije kampanje, pa i kad joj \kampanji\ vreme nije, vi ste pravi majstori!

sve one nebuloze, koje samo vashi birachi "vrednuju" kao prave argumente, tipa, ostavila ga zena, raspada mu se porodica, teshko oboleo......govore dovoljno o vashem PORAZU, a i na ovim izborima vash :evil:kandidat:evil: je izgubio

za vodjenje najprljavije kampanje, pa i kad joj \kampanji\ vreme nije, vi ste pravi majstori!

sve one nebuloze, koje samo vashi birachi "vrednuju" kao prave argumente, tipa, ostavila ga zena, raspada mu se porodica, teshko oboleo......govore dovoljno o vashem PORAZU, a i na ovim izborima vash :evil:kandidat:evil: je izgubio

Он болестан? Једино ако је добио тровање од шминке...

Kampanja u kojoj se dozvoljavaju takve stvari kao pominjanje devedesetih i plašenje naroda
istim,mislim da je odnelo prevagu u tih sto hiljada glasova.
Tijanič je tu umešao prste..

Nikad nije bilo dobro da govor postane "sporedno" pitanje, ali je kod nas otislo u drugu krajnost, postalo je ubitacno oruzje. Narocito govor lazi i mrznje na koji se nasa javna sfera uveliko navikla, pa opet nas iznenadi.
Svaki govor odaje karaker politicke kulture, a kod nas i tu krajnost- nekulture..
Covek se po govoru poznaje i razlikuje, a po cemu bi drugom?!
Po lepoti Borisa Tadica:razz:
Moja mama zamalo da mu da glas zbog "lepote":wink:

Boze, koliko gluposti na jednom mestu:roll:
Niti me briga za njegovu zenu, niti za njegove bolesti, jos manje sto nema gde da stanuje ako ne (p)ostane predsednik (ovo su reci njegovog oca akademika Ljubomira Tadica).....
Niti me briga gde je sprcao (da prostite) 5O godina zivota kad zavisi- hoce li dobiti izbore - da ima gde da zivi.
Dobio, pa sta?!
Raduj se umesto da bljujes vatru na nas:roll:
PORAZ je ono sto se sad desava, a sto je posledica te "velike" POBEDE:razz:

Back