*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
To pali narodne mase..
Mada pokazuje na sagovornikovu nemoć..
Izvinite, da li Vi i sebe ubrajate u masu ili ste jedinka, sto bi se reklo, retka zver:?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To pali narodne mase..
Mada pokazuje na sagovornikovu nemoć..
Molim vas bio sam jasan..Izvinite, da li Vi i sebe ubrajate u masu ili ste jedinka, sto bi se reklo, retka zver:?
I
Namerno sam ostavio tri tačke čitaocima na volju. Elem, koliko vidim, Radikalski svet se srušio. Smak sveta. Totalno beznadje i čemer.
]
Jos je "odlicnija" fora kad neko kaze da cemo se "vatitit u devedesete", kao da je to vremenski moguce, mada bismo svi, rado....
Desetak godina mladji, poneko i mrsaviji, a svi svakako lepsi:razz:
Irone jel to ti jases delfina ?![]()
Molim vas bio sam jasan..
Ne palim se na provokacije.
Prva greška je to Bivši predsedniče..
Da sam se ja pitao mislim da bih bolje napravio nastup gospodina Nikolića.
Ne bih se obazirao na predsednika Tadića i prozivke iz prošlosti.
Amerikanci koji su bili zaduženi za stajling i promociju su slabi
poznavaoci našeg društva i mentaliteta..
Ima gospodin Nikolić potrebnu karizmu ali u poslednji čas skoro svih
izbora naprave se neke greške..
Iskreno da vam kažem Biljo bio sam u Zemunu pred prošle izbore
sa svojim ljudima da nudim svoje usluge sa ciljem da RADIKALI na ovim
izborima dođu na vlast ali im se cena nije dopala...
Gospodin Todorović i Slaviša Topalović su imali dosta vremena
za razmišlajnje tada...
Verovatno bi sada bilo drugačije ...
Za "devedesete" je potreban jako sposoban i uigran kadar koji vi nemate.
Treba objediniti vlast, policiju i vojsku. A vi ni Maju da zadržite. Leteće perje kad se tata vrati.
Da, žene će uvek žaliti za vremenom kad su bile poželjnije i manje zaobljene.
Mislim da polako odlazi voz radikalski..Ne bih ja bila tolko sebicna da se ne slozim s Vama, ali, jedno treba da imamo na umu svi: Nije isti uzrok, bez obzira na posledicu. Ako nesto izreceno dolazi kao posledica kritickog istrazivanja (sto je bila losa procena radikala, ali donekle, jer razlika je skoro na nivou statisticke greske) ili kao imaginarna spekulacija (pretnja devedesetim) koja sluzi da se zaplase ljudi, i da iz straha glasaju za Tadica.
Onoliko plasenja naroda ja dosad ne videh![]()
Mislim da polako odlazi voz radikalski..
Aveti vlasti uvlače se partiju a samim tim dolazi do cepanja iznutra...
Takođe i šatl DSS-a nestaje..
NS ostaje u domenu grada u kom je izrasla.
Naravno sledi nam ukrupnjavanje političkih partija.
Mada je uvek dobrodošla jaka opozicija..
...тако јееееее..... сви нестајууууу.... сви се распадајууу и пропадају.......... остаје само ДС и ЛДП........ - и шта је било када си се пробудио***
Jos je "" fora kad neko kaze da cemo se "vatitit u devedesete", kao da je to vremenski moguce, mada bismo svi, rado....odlicnija
Desetak godina mladji, poneko i mrsaviji, a svi svakako lepsi:razz:
Gospodine ko vam je kriv kad vam je prst pred očima....тако јееееее..... сви нестајууууу.... сви се распадајууу и пропадају.......... остаје само ДС и ЛДП........ - и шта је било када си се пробудио***
""ODLICHNIJA""ako se bukvalno shvati,stvarno deluje neizvodljivo, a kao asocijacija na MRACHNE DEVEDESETE, sasvim je jasno
verujem ja da vam je to bila najveca "uvreda" samo zato, shto istina ume da zaboli,pa ste se za to uhvatili, pravdajuci poraz "prljavom kampanjom"
slaba je to "prljavshtina" kakvu vi zasluzujete, kao odgovor na onu vashu "pustu zelju" o Tadicevoj "teshkoj" bolestiops:
ops:
Kampanja u kojoj se dozvoljavaju takve stvari kao pominjanje devedesetih i plašenje narodaJa sam na temu "devedesetih" neki dan ostavila komenat skoro licne prirode, vidim da ne vredi, pa cu se uzdrzati
Usput, ako je poraz dobiti samo sto hiljada glasova manje u najprljavijoj kampanji vodjenoj na ovim prostorima u skorije vreme (recimo ovog vaseg istorijskog:wink: racunajuci od 5.oktobra naovamo) ja priznajem da smo porazeni
I, ovo sto se sada desava, posledica je"pobede" Borisa Tadica:razz:
Cudo nad cudima8-)
Ja sam na temu "devedesetih" neki dan ostavila komenat skoro licne prirode, vidim da ne vredi, pa cu se uzdrzati
Usput, ako je poraz dobiti samo sto hiljada glasova manje u najprljavijoj kampanji vodjenoj na ovim prostorima u skorije vreme (recimo ovog vaseg istorijskog:wink: racunajuci od 5.oktobra naovamo) ja priznajem da smo porazeni
Cudo nad cudima8-)
Победа Бориса Тадића је само нежељени ефекат 90-их...
али сваки нежељени ефекат еј кратког века...
Gospodine ko vam je kriv kad vam je prst pred očima.
Za svoju slepost krivite moje divne snove..8-)
Što se tiče LDP dajem im fore 2 ili 3godina i onda se utapaju..
G17+ takođe vidim ujedinjene...
Što se tiče DS-a sve će dobro biti dokle god je Tadič na ćelu države.
Njegovim odlaskom i stranka če imati probleme dugi niz godina..
Pojaviće se novi blok partija levice na vlasti.....
Dao te Bog "videti"
Nezeljeni efekat 90-ih je i ova diktatura demokratije koja je evidentna u poslednja dva dana![]()
Ма двосмислен ми нешто овај наслов: ПРСТ НА... кхма... сви врло добро знамо где све тај ПРСТ може да залута..........ахахахааааааааа.................
Ja sam na temu "devedesetih" neki dan ostavila komenat skoro licne prirode, vidim da ne vredi, pa cu se uzdrzati
Cudo nad cudima8-)
i ja sam rekla o prljavoj kampanji,pa izgleda, ne vredi, i moracu da ponovim
SHTA ZNACHI ONA PRICHA O TADICEVOJ "TESHKOJ" BOLESTI ??????
za vodjenje najprljavije kampanje, pa i kad joj \kampanji\ vreme nije, vi ste pravi majstori!
sve one nebuloze, koje samo vashi birachi "vrednuju" kao prave argumente, tipa, ostavila ga zena, raspada mu se porodica, teshko oboleo......govore dovoljno o vashem PORAZU, a i na ovim izborima vashkandidat
je izgubio
Kampanja u kojoj se dozvoljavaju takve stvari kao pominjanje devedesetih i plašenje naroda
istim,mislim da je odnelo prevagu u tih sto hiljada glasova.
Tijanič je tu umešao prste..
i ja sam rekla o prljavoj kampanji,pa izgleda, ne vredi, i moracu da ponovim
SHTA ZNACHI ONA PRICHA O TADICEVOJ "TESHKOJ" BOLESTI ??????
za vodjenje najprljavije kampanje, pa i kad joj \kampanji\ vreme nije, vi ste pravi majstori!
sve one nebuloze, koje samo vashi birachi "vrednuju" kao prave argumente, tipa, ostavila ga zena, raspada mu se porodica, teshko oboleo......govore dovoljno o vashem PORAZU, a i na ovim izborima vashkandidat
je izgubio