Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
heheh
imam rec od tri slova - djem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Momire bolan... A med med... :-)heheh

)
Znao sam ih nekad napamet sve. Znam da ovo nije tema za to al moram da pitam, jel ima negde da se skinu Nadrealisti?hehhe )
to

Vidusa:Ja nisam naucnik, niti sam ikada to tvrdio, sto ne znaci da u mojim radovima nema i
nauke. Opet ponavljam: moja oblast je pokazivanje Bozijeg projavljivanja kroz mjere prostora i vremena jer su i prostor i vrijeme od Boga stvoreni.To je ono sto apostol Pavle naziva duzinom, sirinom,visinom i dubinom. Najbolji primjeri za ovo su mjere Velike piramide i mjere Biblije.
Vidusa:Meni i pojedinima to je jasno: od Boga! A tebi i mnogima nije jasno uopste o cemu se tu radi i ne znam da li si i primijetio da se tu radi o metru skoro 1300 godine prije ozvanicenja metra.
Vidusa:Otkud tu metar?
Otkud metar u mjerama Hagia Sofije i otkud simbolika njenih metara metra u mjerama Zemlje i mjerama godine?
Pojedinci i ja znamo otkud, a ti i tvoji istomisljenici?
][/img]
Ti si se u nekoliko navrata (sto neposredno sto posredno) negativno izrazio o mojim intelektualnim sposobnostima, i ja eto, verovatno zbog toga, tek sada shvatih sa kim smo to imali kontakta na ovoj temi. Dakle ti si nenaucnik (nisam rekao diletant to ostavljam tebi da zakljucis) koji zeli da nam na jos jedan nacin (priznajem originalan) proturi Boga kao velikog stvaraoca. Jasno ti je da nisi prvi koji to pokusava a ni ti ni "oni tvoji pojedini" se ne obazirete na packe koje vam deli nauka svojim dokazima. No, ja ne vidim da ste vi "pojedini" od Boga dani niti Bogom prosvetljeni, vec vidim da ste Bogom zaneseni, i za razliku od nas "mnogih" niste u svom skolovanju stekli neka elementarna znanja, vec ste, dakle vi, kupovali diplome. Nisam slucajno u tvom, a i u mom tekstu podvukao "mi pojedini" i "vi mnogi" vec bi i to trebalo da te natera na razmisljanje.Vidusa:Ja nisam naucnik, niti sam ikada to tvrdio, sto ne znaci da u mojim radovima nema i
nauke. Opet ponavljam: moja oblast je pokazivanje Bozijeg projavljivanja kroz mjere prostora i vremena jer su i prostor i vrijeme od Boga stvoreni.To je ono sto apostol Pavle naziva duzinom, sirinom,visinom i dubinom. Najbolji primjeri za ovo su mjere Velike piramide i mjere Biblije.
Ali, evo i crkva Svete Mudrosti (Hagia Sofia) jasno pokazuje postojanje metra kao mjere i prije no sto su ga Francuzi definisali i ozvanicili. Kako se pojavi metar u mjerama ove crkve? Otkud? Da li je arhitektonski plan primljen od vise civilizacije telepatijom ili nekom drugom vrstom sugestije ili je to arhitektima Antemusu iz Talesa i Isidoru sa Mileta dao Bog?
Meni i pojedinima to je jasno: od Boga! A tebi i mnogima nije jasno uopste o cemu se tu radi i ne znam da li si i primijetio da se tu radi o metru skoro 1300 godine prije ozvanicenja metra.
Otkud tu metar?
Otkud metar u mjerama Hagia Sofije i otkud simbolika njenih metara u mjerama Zemlje i mjerama godine?
Pojedinci i ja znamo otkud, a ti i tvoji istomisljenici?
markantan:Pa i oni koji su patetnirali razne modle nisu imali savrsene mere,a radile su,zar ne.
Probacu razne opite,i o svemu cu vas obavestiti.
Ti reče da nemaš komentar. A što se ponovo javljaš? Da nam dokažeš da postoji Bog? Postojanje Boga se ne dokazuje On je dualne prirode, kao sve oko nas. (Lep-ružan, bogat-siromašan, pozitivan-negativan, veliki-mali....)On postoji-nepostoji Postoji za one koji u Njega veruju a nepostoji za one koji neveruju u Njega.Vidusa:Nemam komentar!
][/img]proximo:Metod delovoanja na koji pokusavas da ljudi ispromovisu Boga.
1. Ako ih ne mozes uveriti, zbuni ih.
2. Svi imaju pravo da se slazu s mojim misljenjem.
Odakle metar toliko pre zvanicnog metra? Postoji jos toliko mnogo stvari na nasoj planeti koje danasnja nauka ne moze da izvede a one su ranije izvedene.
Mozda si video kristalnu lobanju? Procenjena starost joj je 5000 godina. A takvu istu lobanju danas mogu da naprave samo uz pomoc lasera operenih u kristal.
Odakle lobanja savresno obradjena pre 5000 godina?
Bozija lobanja? Bog ju je stvorio?