I dalje mi nisi odgovorio ni na jedno moje postavljeno pitanje. Jesi ti na nekim drogama?
Vec je postalo previse providno u vezi tebe i tvog znanja. Pitanja koja obaraju tvoje stavove ti izbegavas da odgovoris.
Nemas pojma koliko sam vec materijala skupio da ti pokazem kao dokaz evolucije ali necu uraditi sve dok lepo ne odgovoris na jedno po jedno pitanje i kazes lepo, ovde nisam bio u pravu, ovde sam pogresio. A jesi pogresio. Sad i ja malo da budem drzak. Ako hoces da te uvazavamo ovde, prvo se uozbilji i pokusaj da shvatis sta je nauka i kako funkcionise. Ako ne mozes da se pomiris sa tim da nauka zahteva cinjenice onda ti stvarno nije mesto ovde. Bez ljutnje, do sada si mnogo puta napravio budalu od sebe ( to nije samo moje misljenje ali necu prozivati ostale) pokusavajuci na taj svoj pogresan nacin da pomeris temelje nauke.
Trazis cinjenice o evoluciji? Imaces ih. Imaces ih mnogo. Ali pre svega, hocu da mi kazes ti sta je to evolucija? Znaci jos jedno pitanje pored onih svih. Vrati se na 25-tu stranu ove teme i procitaj moje postove i procitaj svako pitanje koje sam ti postavio. Ima ih manje od 5. Neke sam ti gore vec naveo.
Prvo me ubedi da ima smisla diskutovati sa tobom u vezi nauke. Jer stvarno sam i vise nego umoran od ljudi koji svaki naucni dokaz bacaju pod noge i iznose svoje teorije na osnovu svog " zdravog razuma". Nije teorija sve ono sto nam se svidja i ono sto zelimo da bude.
I sa vidusom sam bio zaratovao na ovoj istoj temi ali kad sam video da je njemu to ukorenjen obrazac njegovog razmisljanja odustao sam od bilo kakve rasprave jer je to gubljenje vremena. Ti i on se razlikujete ali zajednicko vam je to sto pokusavate da bacite celu nauku pod noge vaseg zdravog razuma.
Jos jednom, ja cu ti dati gomilu dokaza za sto god budes trazio samo mi pre svega dokazi da si dostojan da te smatram covekom kome treba predstavljati naucne dokaze. Odgovori na moja pitanja i reci sam gde mislis da si pogresio. U mojim ocima ces biti velika osoba samo ako nisi sujetan i ako umes da kazes da nisi bio u pravu. Ni ja sam ne znam sve. Nisam biolog, ali ljudi poput tebe su me " naterali " da pocnem da se zanimam ozbiljno za biologiju. I dalje ne znam mnogo ali ucim od ljudi koji znaju nesto.
Hajde sad, budi dobar momak, covek, decko, sto god, i da smirimo ovu situaciju i da vodimo jedan inteligentan razgovor, zasnovan na cinjenicama, na proverenim stvarima.