Vidusa
Aktivan član
- Poruka
- 1.456
Na ovom forumu sve sami doktori i profesori bas kao sto su svi soferi iz Juge u Kanadi sve bivsi direktori, inzinjeri i profesori.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, da. Ali zapreminu kruga ni ti ne znaš. Priznaj! Sad će Vidusa da ti izračuna. :wink:stnco:Matematiku I i II sam polagao kod Duska Adamovica koji nas je pola semestra udavio matematickom logikom (to mu je bila specijalnost) a integrale nam je zbrzio jednog dana za 5 sati neprekidno. No nesto se ne secam da smo ucili povrsinu kruga po onoj Vidusinoj formuli. Jesmo preko odredjenih integrala ali mi Vidusa nije dao granice.![]()
![]()
Ne znam sta da ti kazem i ako priznam i ako ne priznam ti ces opet da to okrenes protiv mene. Zasto si protiv mene, pa mi smo stari drugari sa Foruma? Ali moram da te pitam: ako sam procitan jesam li napisan latinicom ili cirilicom.Vidusa:Ma, samo ti zabusavaj! Procitan si!
A ti si šofer?Vidusa:Na ovom forumu sve sami doktori i profesori bas kao sto su svi soferi iz Juge u Kanadi sve bivsi direktori, inzinjeri i profesori.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

E, ova ti je dobra!v.v.ilic:Da, da. Ali zapreminu kruga ni ti ne znaš. Priznaj! Sad će Vidusa da ti izračuna. :wink:

Ovo ti je bila 333. jubilarna poruka na ovom Forumu. ČESTITAMVidusa:Na ovom forumu sve sami doktori i profesori bas kao sto su svi soferi iz Juge u Kanadi sve bivsi direktori, inzinjeri i profesori.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

U naše vreme Diplome se nisu kupovale. Polagali su se ispiti jedan za drugoga pa tako u krug. Ja sam Fiziku I položio u Novom Sadu na PMF, u Beogradu na Saobraćajnom fakultetu za burazera od tetke i u Sarajevu na PMF opet za jednog drugara. Ko zna ko je za stnca polagao? A?Vidusa:Ako i imate diplome, niste prvi koji su ih kupili!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam, ti si prvi!Vidusa:Ako i imate diplome, niste prvi koji su ih kupili!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo ti priznali da neznamo. A šta je sa zapreminom?:? :? :?Vidusa:Dakle, nista od povrsine kruga... Bas steta! Kad ni to ne znate, sa vama ne vrijedi trositi vrijeme.![]()
Heheh ;-) Ma sve bi seke ljubile mornare.Neulazi Proximo u ove staračke sfere. Ovde ima mnogo toga što u svojim godinama uopšte ne treba da znaš.
Kakve staracke sfere. Ja sam mlad u srcu.v.v.ilic:Neulazi Proximo u ove staračke sfere. Ovde ima mnogo toga što u svojim godinama uopšte ne treba da znaš. :wink:
E, ti si sad krenuo ozbiljno. Moji postovu su bili cisto zezanje, pa ih kao takve ne treba ni razumevati. Hteo sam Vidusi da pokazem da ga ne uzimam ozbiljno, a i on sam je trebao da zakljuci da ga na ovoj temi niko nije uzeo za ozbiljno (bar tako mi se cini) pa da otvori neku novu, a ne da gusla i gusla jedno te isto. Evo ja vas ostavljam da sve lepo razmotrite. No, posto je Vidusa ljut na mene pitaj ga kakva je poenta svih ovih njegovih navoda ili mi reci ti, ako je to Vidusa negde rekao a ja propustio da vidim. (Ovo poslednje je u "poverenju" nemoj da kazes Vidusiproximo:Hehe, sad citam ove postove ovako redom jedan po jedan i smejem se. Mozemo mi mnogo bolje diskutovati na ovoj temi. Ajde Vidusa, ipak smo mi svi ljudi i to nam je zajednicko bez obzira koliko se razlikovali, hajde da analiziramo polako sve zajedno bez provokacija. Jer, nemojte se sad ljutiti na mene, ja jesam mladji mnogo od svih vas i mozda izgleda drsko smoje strane da to kazem, ali ruzno je pogledati 3 coveka koji su zivot posvetili necemu ozbiljnom da se tako ponizavaju.
Jos jednom molim svu trojicu da mi ne uzima za zlo nista, moja namera je samo da pokusam da razumem to sto svaki od vas pise i zeli da pokaze.
Ti si mlad u srcu a star za inovacije. Uzgred, Vidusa je tu. Svetli mu zelena tačka. Čita i smišlja šta da nam odgovori. :wink:stnco:Kakve staracke sfere. Ja sam mlad u srcu.
Sta nam bi sa Vidusom? Ode covek a bas smo lepo caskali.
Zato smo mi svi na ladji. :wink: Nego, stnco nije poslao sliku a i nema svog andjela čuvara.proximo:Heheh ;-) Ma sve bi seke ljubile mornare.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sta je sa rezultatom? Hajde, sto se stidite, akademci? Pa i slova se uce u predskolskom uzrastu pa se niko sa diplomom ne stidi pisati. Zar je sramota napisati povrsinu kruga? 
Eto, imaš veličine pa nam izračunaj zapreminu. :wink:Vidusa:Sta je sa rezultatom? Hajde, sto se stidite, akademci? Pa i slova se uce u predskolskom uzrastu pa se niko sa diplomom ne stidi pisati. Zar je sramota napisati povrsinu kruga?
d = 0,63662031
P = ?