PROVODADZISANJE

Okreni se malo ko sebe, takvih agencija ima na stotine. Bracno posredovanje, upoznavanje, poslovna pratnja.... nema tu shta vishe da se otkine :)
Ostaje ti samo da pokushash sa humanitarnom organizacijom, da spajash srodne dushe onako za dz (bez materijalne koristi, stecicesh dosta prijatelja a prijatelji su od neprocenjive vrednosti :) ).
U tom slucaju evo ja cu da ti se prijavim na listu...

m1l4nch3:
Okreni se malo ko sebe, takvih agencija ima na stotine. Bracno posredovanje, upoznavanje, poslovna pratnja.... nema tu shta vishe da se otkine :)
Ostaje ti samo da pokushash sa humanitarnom organizacijom, da spajash srodne dushe onako za dz (bez materijalne koristi, stecicesh dosta prijatelja a prijatelji su od neprocenjive vrednosti :) ).
U tom slucaju evo ja cu da ti se prijavim na listu...
heheh!!pa naravno da cu to da radim bez materijalne koristi.i do sada sam spajala ljude iz prijateljstva i ljubavi!!!!a ako ikada otvorim dobrotvornu organizaciju,ti ces biti prvi cla!!n

oce ona njima da pomogne a ne meni :lol:, drugom prilikom kaze, aaaaa vreme im je vishe, a ja sam stalno u nekoj vezi tako da... mada i tako mozesh biti sam... a sada idem na jedan dobar odmor :)

mare34:
ja muvam ribe samo na start, to je najtezi nacin, posto u srbiji ribe to jako tesko prihvataju.......
ribe se ovde mnogo vise muvaju putem provodadzisanja, tako su valjda sigurnije, a to je odlika konzervativnosti.......
a za internet necu da komentarise, za mene je muvanje preko neta ponizavanje

Ove ribe ovde ne da ne shvataju nego nisu sigurne sta im se desava..
Tako brzo to cinis da pomisle da je jak vetar..

Morala sam ovu temu da izvučem iz zaborava.... Pre neko veče napravila strašnu glupost: španska serija+za nauk svima.
Znači drugarici (+30) se sviđa dečko, ali sama je tako inertna da uvek kad joj se neko sviđa samo mašta, vozi se i ne napravi ništa. I onda ja rešim da uzmem stvar u svoje ruke. On krene u WC, ja za njim i čekam ispred. I taman započnem priču, kad naleti i dotična drugarica, maksimalno alkoholisana, i naravno sasvim pogrešno ukapira stvari, napravi čitav skandal, "završi priču samnom za sva vremena" i ode kući. I na kraju dečko meni kaže nešto kao: pa ona mi se i ne sviđa, ali da si me ti pitala da pođem kući s tobom, ja bih. Onda i ja odem kući.
I tako, sad smo svo troje u neprijatnoj situaciji, a u tako malom smo mestu da su susreti neizbežni. Ne provodadžišem više, ni za živu glavu.

Ma, nije to, nego oni zaseru!!! Zamisli, namestim extra ribu drugaru koji je dobar kao lebac, al se on od frke napije ko svinja i napravi sranje! Zove me riba posle i pita: Alo, bre, na sta ja to vama licim? Da se sprdate sa mnom?

2pike:
Ma, nije to, nego oni zaseru!!! Zamisli, namestim extra ribu drugaru koji je dobar kao lebac, al se on od frke napije ko svinja i napravi sranje! Zove me riba posle i pita: Alo, bre, na sta ja to vama licim? Da se sprdate sa mnom?
...pa pike za takve početnike nisu extra ribe....
...nego lakša liga....
...pa posle kad se oslobode treme...
...pređu na finiju klasu... :roll:

Back