PROVODADZISANJE

istrazivach:
Prave ljubavi uvek ostaju-inache ne bi bile prave...

Moja prawa(po mom misljenju da je bila prawa) ljubaw je nazalost daleko iza mene.....bar za sada,nikad mi se nista slicno wise nije ponowilo.Mislim da sam ja nakon nje i ostala u maloj emocionalnoj blokadi,woljela bi da se rijesim toga da pa da onda stwarno nadjem tzw.prawu ljubaw(poznawajuci swoj karakter po tom pitanju sam postala wrlo skepticna). :p :p :p

Shiwa:
Moja prawa(po mom misljenju da je bila prawa) ljubaw je nazalost daleko iza mene.....bar za sada,nikad mi se nista slicno wise nije ponowilo.Mislim da sam ja nakon nje i ostala u maloj emocionalnoj blokadi,woljela bi da se rijesim toga da pa da onda stwarno nadjem tzw.prawu ljubaw(poznawajuci swoj karakter po tom pitanju sam postala wrlo skepticna). :p :p :p

Ok...dijamant je pravi samo onda kada su kockice u nizu sklopljene inache je obichan ugljenik sa istim primesama drugachije rasporedjenim...
Ono shto je pravo ima svoj oblik i sjaj...vidljivo je...
Nemoj meshati prave stvari sa nechim npr sve je lepo sve je lako bash je cool...prave stvari traze i prave vrednosti...u pravim vezama postoji puno razumevanja odricanja i pre svega vere ...ne znachi da je u pravim vezama sve lako ali to i chini snagu koja vezuje...

istrazivach:
Ok...dijamant je pravi samo onda kada su kockice u nizu sklopljene inache je obichan ugljenik sa istim primesama drugachije rasporedjenim...
Ono shto je pravo ima svoj oblik i sjaj...vidljivo je...
Nemoj meshati prave stvari sa nechim npr sve je lepo sve je lako bash je cool...prave stvari traze i prave vrednosti...u pravim vezama postoji puno razumevanja odricanja i pre svega vere ...ne znachi da je u pravim vezama sve lako ali to i chini snagu koja vezuje...

Pa rekla sam da je ta weza po mom misljenju bila prawa weza ali sta ja znam.......kazem ti da bi woljela da nadjem jednog dana bas owo o cemu ti pricas :p :p :p .....i woljela bi da to swi nadju :p :p :p

Shiwa:

Sve shto prodje nije bilo pravo..teshko se zaboravlja jer se puno ochekivalo i od sebe sve
dalo..Mislim da tako trebash da nastavish i naitji tje onaj pravi koji tje umeti to da ceni..
Nemoj se obeshrabiti jer si sigurno mnogo volela i saznala da mozda nije bio vredan
te tvoje zrtve...Drugi tje umeti da ceni tu tvoju ok osobinu...ne menjaj se...

Provodadzisanje ima svojih dobrih strana...

Psihologue:
Sve shto prodje nije bilo pravo..teshko se zaboravlja jer se puno ochekivalo i od sebe sve
dalo..Mislim da tako trebash da nastavish i naitji tje onaj pravi koji tje umeti to da ceni..
Nemoj se obeshrabiti jer si sigurno mnogo volela i saznala da mozda nije bio vredan
te tvoje zrtve...Drugi tje umeti da ceni tu tvoju ok osobinu...ne menjaj se...

Provodadzisanje ima svojih dobrih strana...

Ja cu tebe da zaposlim kao osobnog psihologa..... :p :p :p :p :p ,hwala ti brate...... :p

pa znam mislim jedno 2 braka da su tako nastali i josh traju, bar koliko znam : ))
znam ejdnu vezu koja je trajala 2 god sa provodadzisanjem
pa shto da ne, to sto ih neko ne zna ne znaci da postoje
shta fali mozda uspe a mozda i ne
mora da sam rekla nesto sto jos niko nije reko
mislim valjda i to treba da se radi spretno : )) mozhe diskretno da oni en znaju da ih provodadzises a mozhe i bup

Shiwa:

pa mozhda nije mogao da izdrzi gowornu mannu
pa pobego
nadji logopeda
e znam jednog
:evil: sad sam zlla

nije vredan...pa shta joj dizesh sujetu
shta kao taj je neki pacenik a ona je strava
znash sta bi ti neki hriscanin sad reko
pa evo ovo !!! e sad sam i ja hriscanin

Psihologue:
Moram malo da spajam ljude....Lepo se osetjam kad vidim zagrljen i sretne parove a
malo doprinesem tome..

aaa volis..pa ih pratish u park i cekas da pocnu da se ljube
ehehhehe nisi ni ti naivan
aj pa javi da idemo zajedno

e ja mu se sad udvaram
ne nego si ti sad ispao altruistichan i sad vatash muve na taj lepak
ma ok moramo i mi da se nekako izreklamiramo.

am nisi pitao si onako to je podsvest javila a sad kuda to kren ebemliga
tako je ponekad s ovim temamma. mislim
:)

?:
aaa volis..pa ih pratish u park i cekas da pocnu da se ljube
ehehhehe nisi ni ti naivan
aj pa javi da idemo zajedno

e ja mu se sad udvaram
ne nego si ti sad ispao altruistichan i sad vatash muve na taj lepak
ma ok moramo i mi da se nekako izreklamiramo.

am nisi pitao si onako to je podsvest javila a sad kuda to kren ebemliga
tako je ponekad s ovim temamma. mislim
:)

Nemoj me zezati na ovakav nachin ispada da sam voajer...Stvarno sam mislio da kad
doprinesem nekom spajanju dvoje ljudi da se lepo osetjam ...

pa dobro. to mozhesh da radis ne samo za brak nego i zabisniz
meni se cinilo da mi ide to ali nisam razvila
kao...znas mnogo raznoraznih...pa budesh veza...a ti na neki nachin tu profitirash
eheheh pokvarila sam te sada
to su ljudi crtice a nashla sam to na netu, ! * - ? .
sad sam se samopohvalila..

Back