KO ĆE DA MI PROVODADŽIŠE DA NAĐEM LEPOG,PAMETNOG,DUHOVITOG...JA SAM TAKVA.POSTOJI LI TAKAV?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aldijana:KO ĆE DA MI PROVODADŽIŠE DA NAĐEM LEPOG,PAMETNOG,DUHOVITOG...JA SAM TAKVA.POSTOJI LI TAKAV?
Queen_:nisam. nisu mogli da nađu lepu reč za mene![]()
istrazivach:Prave ljubavi uvek ostaju-inache ne bi bile prave...

Shiwa:Moja prawa(po mom misljenju da je bila prawa) ljubaw je nazalost daleko iza mene.....bar za sada,nikad mi se nista slicno wise nije ponowilo.Mislim da sam ja nakon nje i ostala u maloj emocionalnoj blokadi,woljela bi da se rijesim toga da pa da onda stwarno nadjem tzw.prawu ljubaw(poznawajuci swoj karakter po tom pitanju sam postala wrlo skepticna).![]()
![]()
![]()
istrazivach:Ok...dijamant je pravi samo onda kada su kockice u nizu sklopljene inache je obichan ugljenik sa istim primesama drugachije rasporedjenim...
Ono shto je pravo ima svoj oblik i sjaj...vidljivo je...
Nemoj meshati prave stvari sa nechim npr sve je lepo sve je lako bash je cool...prave stvari traze i prave vrednosti...u pravim vezama postoji puno razumevanja odricanja i pre svega vere ...ne znachi da je u pravim vezama sve lako ali to i chini snagu koja vezuje...
.....i woljela bi da to swi nadju

Shiwa:Moja prawa(po mom misljenju da je bila prawa) ljubaw je nazalost daleko iza mene.....bar za sada,nikad mi se nista slicno wise nije ponowilo.Mislim da sam ja nakon nje i ostala u maloj emocionalnoj blokadi,woljela bi da se rijesim toga da pa da onda stwarno nadjem tzw.prawu ljubaw(poznawajuci swoj karakter po tom pitanju sam postala wrlo skepticna).![]()
![]()
![]()
Psihologue:Sve shto prodje nije bilo pravo..teshko se zaboravlja jer se puno ochekivalo i od sebe sve
dalo..Mislim da tako trebash da nastavish i naitji tje onaj pravi koji tje umeti to da ceni..
Nemoj se obeshrabiti jer si sigurno mnogo volela i saznala da mozda nije bio vredan
te tvoje zrtve...Drugi tje umeti da ceni tu tvoju ok osobinu...ne menjaj se...
Provodadzisanje ima svojih dobrih strana...
,hwala ti brate...... 
aldijana:KO ĆE DA MI PROVODADŽIŠE DA NAĐEM LEPOG,PAMETNOG,DUHOVITOG...JA SAM TAKVA.POSTOJI LI TAKAV?

![]()
![]()
sad sam zllaPsihologue:TACHNO OTVORIH TEMU NE BI LI SPOJIO NEKE LJUDE OVDE..Provaljen sam...

?:morala bi malo konkretnije :X meni su svi ljudi lepi, pametni i duhoviti
osim mene
![]()
?:ja tu ne vidim vezu.
a sta kao reklamirash svoju radnju
a pa ti si psiholog ti to bar umesh, da provodadzises
mislim da ovde nema kiseonika ali mislim da se necu boriti da ga ima
Psihologue:Pa to ti je dobra osobina , nisi egoista...

Psihologue:Moram malo da spajam ljude....Lepo se osetjam kad vidim zagrljen i sretne parove a
malo doprinesem tome..

?:aaa volis..pa ih pratish u park i cekas da pocnu da se ljube
ehehhehe nisi ni ti naivan
aj pa javi da idemo zajedno
e ja mu se sad udvaram
ne nego si ti sad ispao altruistichan i sad vatash muve na taj lepak
ma ok moramo i mi da se nekako izreklamiramo.
am nisi pitao si onako to je podsvest javila a sad kuda to kren ebemliga
tako je ponekad s ovim temamma. mislim
![]()
VALJDA CEMO JA I TI NACI NESTO, NISMO BOGA KRSIMA GADJALI, SAMO NAPRED SHIWA!!!!!!!!!!!!!Shiwa:Pa rekla sam da je ta weza po mom misljenju bila prawa weza ali sta ja znam.......kazem ti da bi woljela da nadjem jednog dana bas owo o cemu ti pricas![]()
![]()
.....i woljela bi da to swi nadju
![]()
![]()
![]()
paradizo:VALJDA CEMO JA I TI NACI NESTO, NISMO BOGA KRSIMA GADJALI, SAMO NAPRED SHIWA!!!!!!!!!!!!!