PROVODADZISANJE

Hvala, meni zvucalo cudno.
c028.gif

Ma ljudi odraziti je u shali shta se hvatate za rechi,,tema je bitna..BEJBICE nisi mi jasna dodjesh na temu da me ispravljash umesto da dash svoje mishljenje o temi na kojoj si! Valjda znate da Srpski
jezik prouchavam itd itd...

Psihologue:
Znachi dok traje pijanstvo on je tvoj ? Valjda svi zudimo za stalnim vezaama bez prekida..
ako je ikako mogutje a svestan sam da nije..

Pa nisi pijan non stop...........moj decko je radio u klubu kao d.j.a preko ljeta kao konobar...........i pukne ljubaw..............i traje jos a trijezna sam :p :p :p :p :p

sinnke:
Jesi sigurna da ne treba biti pijan?

Ponekad.............jesam..............joj,jel ti se desawalo da si pijan ko letwa i upoznas nekog i swe cool(dok si tako pijan),jos se wi fino dogoworite sa se widite i swe,razmijenite brojewe...a kad dodje do toga hwatas se za glawu......uf

Psihologue:
Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...

Ja baš volim da provodadžišem,to mi je baš nekako super:-D.........ono,poznajem osobe i smatram da bi se lepo slagale,pa onda krećem sa ispitivanjem terena.................:-D
Ovo zadnje mi baš nije uspelo zato što je tip kreten............nisam ga ja lično poznavala,ali moj najbolji drug jeste.................baš sam se razočarala,kao da sam se ja trebala upoznati s njim,a ne drugarica....................ali dobro:-D
A upoznati se u današnje vreme sa nekim......................može,ali samo preko preporuke..........hahaha:-D

Psihologue:
Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...
Postoji...kod mene u kaficu .. ionako su se mnogi tu upoznali neki nastavili neki ne...dosta njih je vezu krunisalo brakom,...jedino neznam da li me spominju i ako se svadjaju...
Inache forum je ok da nekoga upoznash

Back