Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
Izvini jel se kaze odrazio ili izrazio. Ne zajebavam samo pitam radi neznanja.Psihologue:Nisam se odbro odrazio mislio sam da li je tebe neko provodadzisao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini jel se kaze odrazio ili izrazio. Ne zajebavam samo pitam radi neznanja.Psihologue:Nisam se odbro odrazio mislio sam da li je tebe neko provodadzisao?
Psihologue:Znachi dok traje pijanstvo on je tvoj ? Valjda svi zudimo za stalnim vezaama bez prekida..
ako je ikako mogutje a svestan sam da nije..

sinnke:Jesi sigurna da ne treba biti pijan?
Gazdarica:Jedna od najstrastvenijih veza koje sam imala, pocela je upravo zahvaljujuci provodadzisanju zajednickog prijatelja...
Mislio je da bismo bili jedno za drugo, upoznao nas i shvatio da je bio u pravu...![]()
Gazdarica:Kao sto svi znamo, sve dobre veze se zavrse vjecnom ljubavlju i brakom...
Gazdarica:Kao sto svi znamo, sve dobre veze se zavrse vjecnom ljubavlju i brakom...
Psihologue:Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...
Ironija, draga moja... Ironija...Shiwa:Pa bas i ne uwijek......
Shiwa:Pa bas i ne uwijek......
Postoji...kod mene u kaficu .. ionako su se mnogi tu upoznali neki nastavili neki ne...dosta njih je vezu krunisalo brakom,...jedino neznam da li me spominju i ako se svadjaju...Psihologue:Da li ste bili u situaciji da provodadzishete u nekoj budutjoj vezi?
Da li rado upoznajete svog druga/druagaricu sa nekim znanim?
Koliko te veze uspevaju posle toga...
DA LI DANAS POSTOJI NEKI DRUGI NACHIN OSIM FORUMA DA SE UPOZNATE...
Queen_:ja sam dva puta provodadžisala. Jedan par je sada u (srećnom)braku i imaju četvorogodišenjg sina, a ovi drugi se zabavljaju već 5 godina![]()