Provaljen ne povaljen

Zavisi, može da bude i lako zavisi koliko se bliskosti stvori.
Veruj da nije lako..;)
ima tu i odredjene treme,vidis njene radoznale poglede,kez ne skida sa usana i neznas o cemu razmislja..dali je kao ovde ili je totalno druga osoba..
Koji utisak ima sada..i na kraju tek kad se ovde ponovo vidite onda se sumiraju pravi utisci.

Sve je ovo RL, kakve su to gluposti?
Cestoste od forumasa na pola sata voznje.

To je zgodan izgovor za kukavice ili nezainteresovane zaista. Lakše je da se prosipaju slova.

- - - - - - - - - -

Veruj da nije lako..;)
iam tu i odredjene treme,vidis njene radoznale poglede,kez ne skida sa usana i neznas o cemu razmislja..dali je kao ovde ili je totalno druga osoba..
Koji utisak ima sada..i na kraju tek kad se ovde ponovo vidite onda se sumiraju pravi utisci.

Slatka trema svakako postoji ali ako postoji bliskost ovde to se brzo prenese i u realnost.

To je zgodan izgovor za kukavice ili nezainteresovane zaista. Lakše je da se prosipaju slova.

- - - - - - - - - -

Slatka trema svakako postoji ali ako postoji bliskost ovde to se brzo prenese i u realnost.
Da bude bas lep sastanak,pun smeha..meni su najdrazi prvi pogledi..
ali da se odradi nesto sto smo ovde planirali,to ne ide tako lako..ili je bas retkost..
Vec drugi sastanak moze cudo da napravi,ako me kapiras?

to su ljigavci :aha: nikad iskreni i znaju sta prolazi kod zena najbolje i kao papagaji a one se loze kao :lol:

Ja sve iz :heart: i sta trenutno osecam :rumenko: :lol: Glupo mi je pricam nesto sto i ne mislim i ne zelim samo da bi njoj zvucalo cool :roll:

Poslednja izmena:

Back