***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
Mali odmor:
Kaca: Dobila sam sestru juce!
Sanja: A jel musko ili zensko?!?!
Geograficarka: Jano, ne treba da budes tako bukvalna!
Marko: Jeste, nastavnice, ona mnogo lici na bukvu!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mali odmor:
Kaca: Dobila sam sestru juce!
Sanja: A jel musko ili zensko?!?!
Geograficarka: Jano, ne treba da budes tako bukvalna!
Marko: Jeste, nastavnice, ona mnogo lici na bukvu!!!
Moja jedna tetka 'ladno prisla zeni na ulici da je pita da li joj je ziv pokojni muz......
Pita moj tata jednog coweka: ''Je li kako se preziwa ona Marija Jovanovic (igracica odbojke)''...ja i swi poceli smo da se cepamo![]()
Da, to je i onaj fazon - imaćemo kontrolni vrlo uskoro. -Kada to uskoro? -Već sledeći čas.nastawnica hemije:deco,u petak ce te imati iznenadni kontrolni...
Ja sam na exkurziji sedeći zaspao i kada sam se naglo probudio tako sam se iscimao kad sam video gde sam i ugledao druga Boća i kažem onako isprepadan/uplašen(ne znam više ni ja kako to da nazovem):"U p**ku materinu,šta ćeš ti ovde?!"Minut mi je trebalo dok se saberem i setim gde sam i sa kim.Sad sam se vratio sa Ekskurzije...Uff,jao,znate,u nasem razredu ima nas samo 4 decaka,a dobili smo sobu sa 3 kreveta...I sad smo se nas troje dogovorili,a onaj 4. je morao da bude sa nekim streberima...
I umesto da se lepo naspava () on je sedeo celu noc u nasoj sobi na jednoj stolici...
Ja sam mu lepo rekao da ako se probudim u WC i ako se SLUCAJNO UPLASIM od njega da cu ga zgnjeciti...I tako je onda u 2 ujutro otisao u svoju sobu...- ovo i nije provala,ali je glupavo...ZAR NE???