Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Chola: I shta sad,ovi shto su pobegli necje dobiti kecheve,a mi hocjemo ???
Biologicharka: Pa zashto vi niste pobegli ???

Geca: Lazare,koji je drugi naziv za svetsko more?Dacju ti malu pomocj-Imash ga ti,i svi ostali dechaci,a devojchice ne,samo izbaci jedno slovo.
(U pitanju je bio TETIS)

Na Zhikinom djenu Chola izlazi iz WC-a i nalecje na Zhiku: "Uuuuu,al si me usro !!!!"

Ja: Kad bih bio mrtav,ne bih vishe bio zhiv. :mrgreen:

Dosla kod mene komsinka da pozajmi pola kilograma brasna, a mama mi nije kod kuce pa treba ja to da joj dam. A ja imam u kesi 900 grama brasna, ona kaze, ako ti ne treba danas daj mi to sve pa cu ja njoj sutra kupiti ceo kilogram. A ja kazem "Pa, ne treba mi, imam hleba..." ali hleb mi je sumnjiv, zato sto moj tata igra jednu glupu igru stedise, pa kad baba u selu ima viska hleba, ostane joj po 2 hleba, on donese te hlebove da ih jedemo mi, a ja necu da jedem te hlebove jer kod babe u selu su mozda misevi trcali po tom hlebu. I ja se malo razmisljam, drzim kesu sa onim brasnom, hocu ipak da ostavim sebi 400 grama a njoj da dam 500, kad ona kaze "Ili da ti ja donesem kiflice kad napravim?" a ja kao da me je u trenutku sunce ogrejalo kazem "E moze", odusevila sam se, i dam joj kesu sa brasnom. :lol:

Najveći su likovi moja dva druga kad odu na džoging...Citiram jednog od njih:
Tamo blizu Zmajevca išli ja i on,on protrči i vidi dvoje kako se k**aju u autu a ja onako laganica i ne vidim ništa.Kaže on meni:"Ajmo ponovo"i uzmemo mi protrčimo i odemo u šumu a ono granje pa nam zaklanja pogled.Mi šta ćemo u p**ku materinu vidimo nekog čileta kako tera ovce i mi zajedno sa njim i ovcama kao da ih zajedno sa njim teramo a ustvari prolazimo mi pored auta,zabalavili onako ko Sejo Kalač u Jet Set-u a ono dvoje se razvališe...:rotf:Kakve legende!
Taj što je protrčao je najveći lik ikada kojeg sam sreo!Sedeli on i treći drug(neću nikog da imenujem da nebi nagrabao)na obali i na drugoj strani obale prolazi jedna riba i dolazi džoger:
Uh što je ova Nevena dobra p**ka,ajmo da je silujemo.Na to mu ovaj treći odgovara:"Jesi normalan bre ti?"a dolazi džoger:"Aaa p**ka,ne smeš!":rotf:Kakva legenda jeee...Valjao sam se kad sam slušao!

Pre neki dan sam mahala nekim drugaricama....i iz zezanja to sam radila baš onako žustrije....Zatim su ove iza mene počele da se deru nešto u stilu Gago pazi....Gaga nije pazila pa je oplela sekretara škole po glavi...Žena odmah zakrenula glavu u drugu stranu koliko je udarac bio jak...naočari joj se iskrivili, a ja gledam ne znam da li da se izvinjavam ili da počnem da se smejem......Sada sigurno više ne idem kod nje kada mi bude bilo potrebno uverenje za nešto.....

Sad sam se vratio sa Ekskurzije...Uff,jao,znate,u nasem razredu ima nas samo 4 decaka,a dobili smo sobu sa 3 kreveta...I sad smo se nas troje dogovorili,a onaj 4. je morao da bude sa nekim streberima...
I umesto da se lepo naspava (:lol:) on je sedeo celu noc u nasoj sobi na jednoj stolici...
Ja sam mu lepo rekao da ako se probudim u WC i ako se SLUCAJNO UPLASIM od njega da cu ga zgnjeciti...I tako je onda u 2 ujutro otisao u svoju sobu...:lol: - ovo i nije provala,ali je glupavo...ZAR NE???

Sad sam se vratio sa Ekskurzije...Uff,jao,znate,u nasem razredu ima nas samo 4 decaka,a dobili smo sobu sa 3 kreveta...I sad smo se nas troje dogovorili,a onaj 4. je morao da bude sa nekim streberima...
I umesto da se lepo naspava (:lol:) on je sedeo celu noc u nasoj sobi na jednoj stolici...
Ja sam mu lepo rekao da ako se probudim u WC i ako se SLUCAJNO UPLASIM od njega da cu ga zgnjeciti...I tako je onda u 2 ujutro otisao u svoju sobu...:lol: - ovo i nije provala,ali je glupavo...ZAR NE???
Ja sam na exkurziji sedeći zaspao i kada sam se naglo probudio tako sam se iscimao kad sam video gde sam i ugledao druga Boća i kažem onako isprepadan/uplašen(ne znam više ni ja kako to da nazovem):"U p**ku materinu,šta ćeš ti ovde?!"Minut mi je trebalo dok se saberem i setim gde sam i sa kim.

Radili mi pismeni iz osnova ekonomije(srednja skola), i radimo mi tako, ono, svi prepisuju i trude se da ih profesorka ne vidi(inace radilo nas je devetoro), ali ona vidi kod Bojane(one ako se secate sto je pokazivala Srbiju na geografskoj karti) puskice, i dodje ona do Bojane i kaze da joj da puskice i upisa joj keca na kontrolni, a Bojana mrtva 'ladna rece "Ali prfesore, to nisu puskice, to mi je podsetnik...". Mi ostali svi na pod...

Prica o istoj Bojani kako je dobila nadimag Bubamara.

Imali smo neki cas seksologije ili sta vec, ustvari kao neku radionicu. I sad se na prvom casu upoznajemo. I svako treba da kaze neki pridev, osobinu koja ga opisuje a pocinje na isto slovo kao i njegovo ime. I idu redom marljiva Marija, uspavani Ugljesa, inteligentni Ivan ... i stize red na nju - Bojana Bubamara... cepanje

Back