Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

chitali mi danas neki text iz engleskog, i pishe rechenica u textu ''you're very pretty'', a ja kazhem mojoj drugarici ''zamisli da prochitsh 'you are very sexy'..'', i posle toga chitala ona taj text i zaebe se i kazhe stvarno ''you're very sexy'':lol::lol::lol:....
ali sretja shto je nastavnika mlad pa pocheo da se smeje....

mi smo iz engleskog imali pismeni "kako zamisljate svoju buducnost" i ja svasta pisao i napisao sam 'voleo bih da mi je zena veoma sexy' ali nastavnica mi nije nista rekla zato sto je ona mislila da sam hteo da kazem 'lepa':mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kod mene na casovima ima svakakvih odvala....svuda toga ima....

Nastavnica srpskog: Dejane, nabroj ko je bio na večeri cara Lazara
Dejan: Car Lazar, Miloš Obilić, Tplica Milan, Vuk Drašković.....

razredni na exqrziji:
ostawljaj to!
milana: ewo sad cu!
ponowo razredni: ne sada wec odmah!

ja: jesu li oni braca?
milos: ne....blizanci su!

Nastwanik nemackog: Teodora, imas zwaku?!
Tea:Nemam..
Opet Nemac:Izbaci je

Srpkinja:Razlika izmedju owe skole i ludnice je u broju telefona!

Danas sam prvi put u sred bela dana u životu izašao iz kuće i pravo u školu sa namerom da blejim tamo. Sedeli četiri sata i blejali. Posle kao klošari jeli kulen u parkiću. :mrgreen:
Nailaze profesori, gledaju nas belo i pitaju "šta ćete vi ovde?". Reko - uželeli se škole.
Posle smo imali gadan trip kada je zvonilo za kraj odmora, ja skočio sa klupice i krenuo, a drugari me pitaju "gde ćeš". :(

Danas sam prvi put u sred bela dana u životu izašao iz kuće i pravo u školu sa namerom da blejim tamo. Sedeli četiri sata i blejali. Posle kao klošari jeli kulen u parkiću. :mrgreen:
Nailaze profesori, gledaju nas belo i pitaju "šta ćete vi ovde?". Reko - uželeli se škole.
Posle smo imali gadan trip kada je zvonilo za kraj odmora, ja skočio sa klupice i krenuo, a drugari me pitaju "gde ćeš". :(

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
a shto se tice tog klosherenja,mi imamo obicaj da jedemo Mijine(jako vazno za napomenuti)pogacice na stepenicama neke firme u centru,koja je sad premashtena.............pitam se shto:whistling:

Back