MILENA_NBG
Aktivan član
- Poruka
- 1.017
-koja je formula vode?
-H2O
-koliko smo vode predstavili time?
-litar
-H2O
-koliko smo vode predstavili time?
-litar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana me podsjeti na jednu scenu iz 2 srednje,odgovara drug Srpski i odgovara da popravi 1 i pitanje sve sto zna o Vuku Karadzicu, prica on, cita iz sveske, profesorica mu postavlja neka podpitanja gdje je rodjen i ta *ranja, mi mu sve dobacujemo ,sve tacno naravno i na kraj kaze profesorica:
"Dobro Ivanovicu znao si nesto a ko je napisao azbuku?"
Zamislio se drug,a kako smo to citavo jutro pricali o Stiv Nesu (kosarkasu,odigrao valjda super tu noc u NBA) jedan drug dobaci "Stiv Nes" a mi polako sapucemo "Stiv Nes,Stiv Nes" . A on oce,nece ,kad odvali "STIV NESH"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o gospode...pa taj nij cist...moja drugarica u osnovnoj,izvela je geos ispred table i pita je za neku reku u aziji,i mi joj govorimo CITAJ,CITAJ...a na mrtva ladna kaze ciptaj
ja i moj drug se vracamo iz skole i imali smo neke sitnise po džepovima i mi odlucimo da kupimo zvake.moj drug ode do prodavnice i pita:,,Da li imate zvake od 3 dinara?'' prodavacica od govori da a moj drug kaze:,,A koliko kostaju?''![]()
Danas sam procitala takvu glupost u nekom teen casopisu...
Prvo je jedna devojcica pitala da li ce se njenoj drugarici nesto dogoditi,posto menstrubira svakog jutra i veceri,a jos uvek nije dobila menstruaciju...
I druga devojcica se zali kako joj je kriv predniji zub,pa zato nece da ima decka.....
Moja sestra umesto da kaze cale i keva rekla kale i ceva...
a ja iz fizike TON i SUM,ja rekla SON i TUM