Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Danas mi nagovorili profesorku gradjanskog da imamo cas u prirodi. :D
(zeljna deca prirode, nema shta :lol: ) izneli stolice napolje da bleyimo na suncu....;)
i tu prolazi neki lik s rancem (ide u shkolu tek tad), a profesorka mu glasno dobaci:
"Dobro Miloshe, ovo je drugi cas, lepo sam ti rekla da dodjesh na prvi, da imate biologiju!!!" ovaj odgovara u stilu : "Izvinite, razredna, nisam vas cuo..." taman se okrenuo, a ona dobaci: "Dok ja pricam celo prvo 6 sedi na ushima!!!!" a ovaj odgovara: "Molim?" :lol:

Ana me podsjeti na jednu scenu iz 2 srednje,odgovara drug Srpski i odgovara da popravi 1 i pitanje sve sto zna o Vuku Karadzicu, prica on, cita iz sveske, profesorica mu postavlja neka podpitanja gdje je rodjen i ta *ranja, mi mu sve dobacujemo ,sve tacno naravno i na kraj kaze profesorica:
"Dobro Ivanovicu znao si nesto a ko je napisao azbuku?"
Zamislio se drug,a kako smo to citavo jutro pricali o Stiv Nesu (kosarkasu,odigrao valjda super tu noc u NBA) jedan drug dobaci "Stiv Nes" a mi polako sapucemo "Stiv Nes,Stiv Nes" . A on oce,nece ,kad odvali "STIV NESH" :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ana me podsjeti na jednu scenu iz 2 srednje,odgovara drug Srpski i odgovara da popravi 1 i pitanje sve sto zna o Vuku Karadzicu, prica on, cita iz sveske, profesorica mu postavlja neka podpitanja gdje je rodjen i ta *ranja, mi mu sve dobacujemo ,sve tacno naravno i na kraj kaze profesorica:
"Dobro Ivanovicu znao si nesto a ko je napisao azbuku?"
Zamislio se drug,a kako smo to citavo jutro pricali o Stiv Nesu (kosarkasu,odigrao valjda super tu noc u NBA) jedan drug dobaci "Stiv Nes" a mi polako sapucemo "Stiv Nes,Stiv Nes" . A on oce,nece ,kad odvali "STIV NESH" :D :D :D :D :D :D :D :D :D

podseti me to kad sam bio u osnovnoj skoli, radili mi malog princa i pita profesor jednog lika , od cega je umro mali princ i ja iz zajebavanja lupim onako drugu pored sebe "od side", a ovaj sto je odgovarao stajao par mesta ispred nas i cuo to i kaze "pa od side profesore"

ja i moj drug se vracamo iz skole i imali smo neke sitnise po džepovima i mi odlucimo da kupimo zvake.moj drug ode do prodavnice i pita:,,Da li imate zvake od 3 dinara?'' prodavacica od govori da a moj drug kaze:,,A koliko kostaju?'':rotf::rotf::rotf:

e za ovo sam se bas nasmejala!

moja odvala prosle godine
ulazim na odmoru u pekaru i kao po navici uzimamo burek i jogurt
a ja kazem DACETE MI BUREK I JOGURT SA SIROM

Danas sam procitala takvu glupost u nekom teen casopisu...
Prvo je jedna devojcica pitala da li ce se njenoj drugarici nesto dogoditi,posto menstrubira svakog jutra i veceri,a jos uvek nije dobila menstruaciju...
I druga devojcica se zali kako joj je kriv predniji zub,pa zato nece da ima decka.....

u bravou...citala sam...ova mi bruka godine od 17...za zub...boze...ja se pitam da li to izmisljaju ili stvarno neko to salje...?????????
ja se secam kad je moja drugarica izvalila,posto mi to stalno citamo,smejemo se i lupamo odgvore kakve bi dali,i jedna likusa pise "puko nam je kondom sta da radimo",a moja drugarica:"kupite novi'

Back