Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 57.526
Jesu pa je i direktora ošamarioJesu te prijavili direktoru ? Jel bilo disciplinske ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu pa je i direktora ošamarioJesu te prijavili direktoru ? Jel bilo disciplinske ?
Jesu pa je i direktora ošamario![]()
Ne misliš dobro,.. objasnio sam situaciju jednom,.. citiraću to, kada nađem (linkovaću taj post).Mislim da lazes, jer svaki roditelj, da si mu osamario dete, bi te ubio od batina na licu mesta.
Niko nije na forumu duzan da zna istoriju tvoje "bolesti " .... Niti to bilo koga zanima,pohvalio si se kako si udarao decu u prisustvu roditelja,i to je sve ,bez objasnjenjaNe misliš dobro,.. objasnio sam situaciju jednom,.. citiraću to, kada nađem (linkovaću taj post).
kao prvo znam da nisi loš dečko, pa te neću odmah na "merak",.. a volim takve naivčine (i pametnjakoviće) da naučim pameti,.. da bar budu rezervisani,..
Šta ti je trebala ta izjava ? Ti si neki sudija, .. procenitelj,.. ? merodavan ?
Tvoja se na ovom forumu štuje i poštuje,.. ?
mnogo si umišljen,.. Ptica koja visoko leti, nisko pada... možda to baš i ne važi za forume,.. jer odavde lako pobegneš...
A, razmisli, možda si se samo upecao na moj mamac ?
To je tvoje lično viđenje,..Niko nije na forumu duzan da zna istoriju tvoje "bolesti " .... Niti to bilo koga zanima,pohvalio si se kako si udarao decu u prisustvu roditelja,i to je sve ,bez objasnjenja
Ne misliš dobro,.. objasnio sam situaciju jednom,.. citiraću to, kada nađem (linkovaću taj post).
kao prvo znam da nisi loš dečko, pa te neću odmah na "merak",.. a volim takve naivčine (i pametnjakoviće) da naučim pameti,.. da bar budu rezervisani,..
Šta ti je trebala ta izjava ? Ti si neki sudija, .. procenitelj,.. ? merodavan ?
Tvoja se na ovom forumu štuje i poštuje,.. ?
mnogo si umišljen,.. Ptica koja visoko leti, nisko pada... možda to baš i ne važi za forume,.. jer odavde lako pobegneš...
A, razmisli, možda si se samo upecao na moj mamac ?
Pricas do ujutru. I jos 10 dana ako treba.
Lenji roditelji biju decu.
da nisi možda ti tajNe postoji situacija u kojoj ti smes da osamaris dete.
A ako to uradis - zasluzujes da te neko odvali od batina da do kraja zivota, svakoga dana, osecas posledicu tih batina. Posto ocigledno sistem/drzava ne kaznjava takve.
To nije psihicka kazna, to je priča, objašnjavanje, učenje.Pa to psihičko kažnjavanje je gore nego fizičko!
Ok amigo ,ti si ok lik,trudis se da budes ferTo je tvoje lično viđenje,..
Ali na provokaciju da lažem, moram reagovati. To mi nalaže čast.
Hoću i ja da se moja čuje, štuje i poštuje!
kako rekoh linkovaću post. Tačka .
ps: U množini pišeš,.. Ko si ti? Klon ?
Jeste, to je ubijanje u pojam.To nije psihicka kazna, to je priča, objašnjavanje, učenje.
da nisi možda ti taj.
O'ladi dečko. Ne znaš situaciju.
Inače moji su učenici uvek bili svesni da ih se ne plašim - nimalo.. Sve i da su pokušali fizički nasrnuti,.. ali nisu smeli.
Ti možeš - virtualno.
Jeste, to je ubijanje u pojam.
Imam ja takve slučajeve u okolini, drugarica mog sina i a mamu psihologa, ona je davi ceo život. Sve takve što su ih roditelji davili raznim psihologijama i objašnjavanjima , na njima se to vidi. Mrzi me detaljnije da pišem, ali ja sam sa male batine i vikanje kad treba i tišinu posle. Ne maltretiranje ni fizičko ni psihičko.
Ma nije...Jesu pa je i direktora ošamario![]()
Gospodine vi zagovarate nasiljeKad vec zakon ne resava takve maloumnike, naravno da bih te tako otkinuo od batina da ne bi mogao korak da napravis do kraja zivota bez jakih bolova.
Smatraj da si imao ludu sreću u životu.