Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Сунце ти iебем крваво, свакаквих глупости сам се наслушо у животу,
али да неко мртав ладан (са изванредном дозом самопоуздања и челичном увереношћу, без икаквих трагова спрдње и зезања) одвали
како ће за тачно недељу дана спремити један капиталан предмет као што су Облигације, и то на тај
начин што ће прочитати књигу (онако обимну, а не скрипту) и запамтити све оне поделе, теорије, то још у животу нисам мого да наслутим,
како ће постојати ентузијаста таквог калибра!
А што је најјаче - лик има историју завидних испада и одвала на испитима.

Вандал, ја сам теби једном приликом реко да имаш среће што си у релативно нормалној групи студената, што ниси окружен генијалцима,
мисим - неко од твојих сигурно није са индексом умрљаним од џема упо на испит код професорке.....

Poslednja izmena:
али да неко мртав ладан (са изванредном дозом самопоуздања и челичном увереношћу, без икаквих трагова спрдње и зезања) одвали
како ће за тачно недељу дана спремити један капиталан предмет као што су Облигације, и то на тај
начин што ће прочитати књигу (онако обимну, а не скрипту) и запамтити све оне поделе, теорије, то још у животу нисам мого да наслутим,

Вандал, ја сам теби једном приликом реко да имаш среће што си у релативно нормалној групи студената, што ниси окружен генијалцима,
мисим - неко од твојих сигурно није са индексом умрљаним од џема упо на испит код професорке.....

A to je taj :lol:
Bilo bi genijalno da ga ukenjaju pitanja ili tako nešto, pa da na kraju isćera svoje :mrgreen:

hahah a da drzavina predstavlja stvari dobijene od drzave? :lol:

I ja imam primer slicne situacije, gde je koleginica izjavila kako je 3 dana ucila uvod i polozila ga sa sedmicom. I jos kao, za ta 3 dana je naucila 80 pitanja, a preostalih 40 dok je cekala na red za odgovaranje :mrgreen: Napisah joj da je suvi genije, da sam odusevljena itd. a ona nije ukapirala ironiju i odgovori mi nesto u stilu, 'pa sta ces, muka natera' :lol: ja bih pre rekla 'profesor ga utera', ali bolje da cutim dok se oni 'lajkuju' :lol:

Jedan car je odvalio da se graničimo sa Amerikom.Dobro,bili smo kod učiteljice...

Ortakinja u drugom srednje,kada smo imali geografiju,nije znala da pokaze Srbiju na karti sveta :lol:. Prvo je covek pitao gde je Indija,nije znala,pa Sibir isto blage nije imala,dokurcilo mu vise i kada je pitao gde je Srbija zanemela je :D Sad,dal se usrala,ne znam,ne verujem...Inace odlicna je bila uvek :D

A to je taj :lol:
Bilo bi genijalno da ga ukenjaju pitanja ili tako nešto, pa da na kraju isćera svoje :mrgreen:
Не, не, колега :lol:
то су две особе - тип који је са умрљаним индексом од пекмеза упо на испит (чик погоди код кога :mrgreen: ) и брзином светлости излетео из кабинета,
и овај оптимиста са фотографским памћењем.

Данас сам на факсу видо овог првог, врзмо се човек по холу. :lol:

stella93:
hahah a da drzavina predstavlja stvari dobijene od drzave?

I ja imam primer slicne situacije, gde je koleginica izjavila kako je 3 dana ucila uvod i polozila ga sa sedmicom. I jos kao, za ta 3 dana je naucila 80 pitanja, a preostalih 40 dok je cekala na red za odgovaranje Napisah joj da je suvi genije, da sam odusevljena itd. a ona nije ukapirala ironiju i odgovori mi nesto u stilu, 'pa sta ces, muka natera' ja bih pre rekla 'profesor ga utera', ali bolje da cutim dok se oni 'lajkuju'

Панов је што се тиче испитивања студената убедљиво најкрвавији и најјачи.

Код њега је ивек испо неки жесток фазон, неки циничан и изузетно духовит коментар, увек у секунди смисли неку фору да зезне студента :lol:

Тако он испитиво неког лика који је жестоки Звездаш. А колега Вандал, веома добро зна за кога навија професор :D и какав је кабинет.

И после другог питања, профа скренуо у дигресију (какву само он уме да направи), и почо да прича о петооктобарском пучу, и упаду у Скупштину
(да парафразирам) - ''упали људи у Скупштину, узимали све што им је дошло на дохват руке, хаос, општи грабеж, итд... Сада хоћу колега да ми одговорите на ово питање
од свих тих ствари које су нестале; која ствар не вреди апсолутно ништа, која ствар је ствар нулте вредности?''

Овај га гледа и ко из топа у бљеску ингениозности одговара - ПАРТИЗАНОВ ГРБ!

Профа га гледа, затвара индекс и каже - видимо се у следећем року,
овоме лице у моменту промени боју (ко семафор је изгледо), кад оно - отвори индекс и виде уписану оцену, а професор му на то рече - глупо, али храбро.

Има још таквих бисера - нпр. питање о Фолкландским острвима, трагање за непостојећим испитним питањима по хоклици :hahaha:
па прича о Икодиновићу. :lol:

Мада, ни Ђурђевић није лош што се тиче испитне атмосфере.

Poslednja izmena:
Не, не, колега :lol:
то су две особе - тип који је са умрљаним индексом од пекмеза упо на испит (чик погоди код кога :mrgreen: ) и брзином светлости излетео из кабинета,
и овај оптимиста са фотографским памћењем.

Данас сам на факсу видо овог првог, врзмо се човек по холу. :lol:

Панов је што се тиче испитивања студената убедљиво најкрвавији и најјачи.

Код њега је ивек испо неки жесток фазон, неки циничан и изузетно духовит коментар, увек у секунди смисли неку фору да зезне студента :lol:

Тако он испитиво неког лика који је жестоки Звездаш. А колега Вандал, веома добро зна за кога навија професор :D и какав је кабинет.

И после другог питања, профа скренуо у дигресију (какву само он уме да направи), и почо да прича о петооктобарском пучу, и упаду у Скупштину
(да парафразирам) - ''упали људи у Скупштину, узимали све што им је дошло на дохват руке, хаос, општи грабеж, итд... Сада хоћу колега да ми одговорите на ово питање
од свих тих ствари које су нестале; која ствар не вреди апсолутно ништа, која ствар је ствар нулте вредности?''

Овај га гледа и ко из топа у бљеску ингениозности одговара - ПАРТИЗАНОВ ГРБ!

Профа га гледа, затвара индекс и каже - видимо се у следећем року,
овоме лице у моменту промени боју (ко семафор је изгледо), кад оно - отвори индекс и виде уписану оцену, а професор му на то рече - глупо, али храбро.

Има још таквих бисера - нпр. питање о Фолкландским острвима, трагање за непостојећим испитним питањима по хоклици :hahaha:
па прича о Икодиновићу. :lol:

Мада, ни Ђурђевић није лош што се тиче испитне атмосфере.

A jbg, da je jedna bila bi genijalac pravi :mrgreen:
E, bio sam i ja danas na faksu, mada sam ugl blejao ispred Antićevog kabineta, pa se nismo viđeli... Kojim poslom i kako ide btw? Mene ovaj Stanković definitivno mobinguje :mrgreen: Pa ću u okt2 izabrati Đurđevića,..

A ovo za panova je - :hahaha:
Pun je fazona, stv treba ići na njegova predavanja :ok:

A jbg, da je jedna bila bi genijalac pravi :mrgreen:
E, bio sam i ja danas na faksu, mada sam ugl blejao ispred Antićevog kabineta, pa se nismo viđeli... Kojim poslom i kako ide btw? Mene ovaj Stanković definitivno mobinguje :mrgreen: Pa ću u okt2 izabrati Đurđevića,..

A ovo za panova je - :hahaha:
Pun je fazona, stv treba ići na njegova predavanja :ok:
Обишо екипу, и пружо подршку да положе испите које су данас имали.
Резултат је задовољавајућ - двојица су положила, трећи је пао.
Добро иде.

Ако уведу Октобар 2. :lol:
Заправо, кад мало боље размислим, биће уведен.
На нашем факултету је све могуће......
Наш факултет је бољи од романа научне фантастике.

Што се тиче Ђуркана - у сваком случају ћеш имати позитивне утиске са испита :ok:
ако буде наравно дошо на испит, јер је он као и Дикајло посто део политичког естаблишмента.

Poslednja izmena:
Обишо екипу, и пружо подршку да положе испите које су данас имали.
Резултат је задовољавајућ - двојица су положила, трећи је пао.
Добро иде.

Ако уведу Октобар 2. :lol:
Заправо, кад мало боље размислим, биће уведен.
На нашем факултету је све могуће......
Наш факултет је бољи од романа научне фантастике.

Што се тиче Ђуркана - у сваком случају ћеш имати позитивне утиске са испита :ok:
ако буде наравно дошо на испит, јер је он као и Дикајло посто део политичког естаблишмента.

Ako ako, znači podrška, a nadam se da su je i adekvatno uzvratili nakon položenih ispita, tebi za podršku, a ovom trećem za utehu ? :mrgreen:
Uveden je, reko mi danas Stanković, a i napisali su na FB grupi, traje od 14-18 valjda... A na našem fakultetu je svakako sve moguće, verovatno jer je naš kolektiv prilagodljiv, nalik vodi(adekvatnije je upotrebiti neku drugu retku supstancu, ali nije lepo ovako javno :mrgreen: )

A doćiće, došo je prošlih puta, nego samo da ne dobije napad besa, ko što inače običava :lol:

Ako ako, znači podrška, a nadam se da su je i adekvatno uzvratili nakon položenih ispita, tebi za podršku, a ovom trećem za utehu ? :mrgreen:
Uveden je, reko mi danas Stanković, a i napisali su na FB grupi, traje od 14-18 valjda... A na našem fakultetu je svakako sve moguće, verovatno jer je naš kolektiv prilagodljiv, nalik vodi(adekvatnije je upotrebiti neku drugu retku supstancu, ali nije lepo ovako javno :mrgreen: )

A doćiće, došo je prošlih puta, nego samo da ne dobije napad besa, ko što inače običava :lol:
Одужили су се на прав(н)и начин - куповином најквалитетнијег нашег пива. :lol:

Е, сад сам видо новост на сајту, свака им част. :vatromet::respekt:

Ништа се ти не брини, имаш (своју) екипу која ће да те осоколи пред испит како се не би истраумиро због његовог театралног наступа :mrgreen:

Одужили су се на прав(н)и начин - куповином најквалитетнијег нашег пива. :lol:

Kog ? :mrgreen:

Е, сад сам видо новост на сајту, свака им част. :vatromet::respekt:

Ништа се ти не брини, имаш (своју) екипу која ће да те осоколи пред испит како се не би истраумиро због његовог театралног наступа :mrgreen:

Ma meni se čini da je bar parlament okej, iako ne gotivim bilo šta u vezi toga, moraš priznati da su izborili mnoge stvari :lol:

Pa ono, imam ekipu, al za posle, svakako :mrgreen:

Зар на овом форуму није забрањено рекламирање робне марке? :lol:

Ma meni se čini da je bar parlament okej, iako ne gotivim bilo šta u vezi toga, moraš priznati da su izborili mnoge stvari :lol:

Pa ono, imam ekipu, al za posle, svakako :mrgreen:
Нису се они (ако ћемо искрено) изборили ни за шта.
Свака одлука која је значила нешто за студенте, је дошла са врха,
када је ''конзилијум'' детаљно анализирао и проценио ситуацију и схватио да увођење такве привилегије (повластице)
конкретно задовољава њихове интересе, и (на другом месту) интересе студената.

Зар на овом форуму није забрањено рекламирање робне марке?

Ne vidim zašto bi iznošenje ličnog stava mogli da smatraju za reklamiranje :P

Нису се они (ако ћемо искрено) изборили ни за шта.
Свака одлука која је значила нешто за студенте, је дошла са врха,
када је ''конзилијум'' детаљно анализирао и проценио ситуацију и схватио да увођење такве привилегије (повластице)
конкретно задовољава њихове интересе, и (на другом месту) интересе студената.

Ma kontam da će se uprava fino ućariti od prijava plaćenih za ispite u okt2, ali ti npr na ekonomskom ne možeš svaki drugi put da biraš ispitivača, a na nekim fakultetima nema besplatne prve 3 prijave.. Ne volim ni ja te "političare", ali kada uporedim sa stanjem i "angažovanošću" sa nekim drugim fakultetima, skontam da može i gore u principu :lol:

scena na ispitu iz pustog uvoda u pravo, lik odgovara i od 120 pitanja on izvuce najdebilnije moguce, sa nekim teorijama, uzas zivi... Krece on tu nesto da prica, da se izvlaci, te 'po mom misljenju to je tako, a treba da bude ovako, bla bla', saslusa ga profesor i kao 'dobro, to je u redu ali predjite na sustinu pitanja!' a lik opet krene 'PO MOM MISLJENJU bla bla bla' i profa se smori kaze mu 'Ama kolega, ne pitam Vas po Vasem misljenju, dajte da cujemo sta je rekao Hegel' :mrgreen:

scena na ispitu iz pustog uvoda u pravo, lik odgovara i od 120 pitanja on izvuce najdebilnije moguce, sa nekim teorijama, uzas zivi... Krece on tu nesto da prica, da se izvlaci, te 'po mom misljenju to je tako, a treba da bude ovako, bla bla', saslusa ga profesor i kao 'dobro, to je u redu ali predjite na sustinu pitanja!' a lik opet krene 'PO MOM MISLJENJU bla bla bla' i profa se smori kaze mu 'Ama kolega, ne pitam Vas po Vasem misljenju, dajte da cujemo sta je rekao Hegel' :mrgreen:

Jel to Jovanović? :lol: Sećam se, kad sam ja polagao, i odgovara neki lik, i Jovanovć mu kaže: "Kolega, vi sve nešto apstraktno, nikako da kažete suštinu pitanja".. A ovaj , neka gromada bio, zasukujući rukave i krupnim glasom: "U redu, onda ću biti konkretniji!".. Ovaj mu veli: "Kolega, jel vi to mene oćete da bijete?" :lol: Jadan, pade ispit posle :mrgreen:

Mada, Bovan mi je najveća izvala do sada

Ne vidim zašto bi iznošenje ličnog stava mogli da smatraju za reklamiranje :P

Ma kontam da će se uprava fino ućariti od prijava plaćenih za ispite u okt2, ali ti npr na ekonomskom ne možeš svaki drugi put da biraš ispitivača, a na nekim fakultetima nema besplatne prve 3 prijave.. Ne volim ni ja te "političare", ali kada uporedim sa stanjem i "angažovanošću" sa nekim drugim fakultetima, skontam da može i gore u principu :lol:
Добро онда, ја САМ УВЕК ЗА ЗАЈЕЧАРСКО. :mrgreen:

Али ја не посматрам те погодности око факултета кроз исту призму као ти.
Ако бих размишљао на тај начин онда бих могао да кажем да постоје факултети који пружају веће могућности и наравно боље опције студирања него наш факултет.

Не треба да се угледамо на горе факултете (попут економског :lol: и тих ''неких код којих нема бесплатне прве три пријаве'') него на боље.

А није само окт. 2 фин начин да се ''ушмркне лова'', ту је и куповина бодова :lol:
па колико се ''ћорне'' на одлагање испита, колико на промену испитивача (што је генерално по мом неком схватању, повољност или чак обавеза факултета
да испуни жељу студента, без наплаћивања новчане накнаде; опет морам да нагласим да је то је моје поимање и схватање високог образовања).
Да не говорим о фамозном накнадном упису године у јануару; пре неки дан су ми рекли да је то било изводљиво прошле године, док се за ову годину још не зна.
Сада ја теби постављам питање - да ли ће се и око тога ''фемкати и пренемагати'' као око Октобра 2?

Добро онда, ја САМ УВЕК ЗА ЗАЈЕЧАРСКО. :mrgreen:

Али ја не посматрам те погодности око факултета кроз исту призму као ти.
Ако бих размишљао на тај начин онда бих могао да кажем да постоје факултети који пружају веће могућности и наравно боље опције студирања него наш факултет.

Не треба да се угледамо на горе факултете (попут економског :lol: и тих ''неких код којих нема бесплатне прве три пријаве'') него на боље.

А није само окт. 2 фин начин да се ''ушмркне лова'', ту је и куповина бодова :lol:
па колико се ''ћорне'' на одлагање испита, колико на промену испитивача (што је генерално по мом неком схватању, повољност или чак обавеза факултета
да испуни жељу студента, без наплаћивања новчане накнаде; опет морам да нагласим да је то је моје поимање и схватање високог образовања).
Да не говорим о фамозном накнадном упису године у јануару; пре неки дан су ми рекли да је то било изводљиво прошле године, док се за ову годину још не зна.
Сада ја теби постављам питање - да ли ће се и око тога ''фемкати и пренемагати'' као око Октобра 2?

Dobar je zaječarac, pogotovo onaj iz zaječarske pivare, ima kod mene uvek da se uzme :ok:
Mada, nažalost, nije naš u punom smislu, kao i većina drugih piva, uključujući merak :mrgreen:

Naravno da postoje, i treba se usmeriti na otklanjanje loših stvari, ali je i činjenica da se lako možemo vratiti i na neki gori stupanj :lol: Npr, prošle godine si mogao da biraš ispitivača tek treći put, što je svakako bilo lošije

Kakva kupovina bodova, misliš ispita? :mrgreen:
A što se tiče, pomeranja i menjanja, mislim da to ne može u okt 2... Mislim, ne kažem ja da parlament odlično radi svoj poso, samo kažem da je dobro kako bi moglo da bude, ali opet, tu je i dilema, da li bi neka druga opcija bolje radila posao, ili bi nas odvukla nazad...
Ne znam za taj naknadni upis godine u januaru :eek: Znam za reviziju statusa, jel to to?
Mislim, rado bih odgovorio na pitanje, ali ne znam ni šta je u pitanju a ni da li će popustiti, nisam bio siguran ni da li će se to uraditi i za okt 2, iskreno :lol:

Back