Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Juce sam otisao nesto sa caletom do policijske stanice da nesto overi za kola,nemam pojma sta,i sad sedimo mi i cekamo red,kad odjednom dolazi neki totalno bepoznat tip,sta li je beskucnik ili neki lopov,ne znam,uglavnom on je trazio od pandura da prespava u celiji,a ovaj naravno nije hteo da ga pusti,i rece mu idi na ulicu opsuj neko mater ili ga udari,pa da te privedemo,kad ovaj rece : STACU JA ICI NAPOLJE TRAZITI LJUDE,JE*EM JA TEBI MATER :rotf: :hahaha:,svi u cekaonici su se smejali,e sad ne znam sta se dalje desilo,pandur ga je izbacio napolje,nadam se da je odspavao u stanici :super:

Kad smo kod piva i trafike...
Stojim ja na pocetku Zmaj Jovine u NSu i cekam sestru, ona zaglavila u Mangu, a ja blejim ispred...i odem preko do trafike da kupim zvake, kad ispred mene vec pijan lik trazi tri piva...i prodavac vadi pivo, i ovaj uzeo i kaze donecu ti pare za pola sata..ovaj vice, cekaj, stani, ne moze tako...a ovaj: pa sta sad, hoces da me vijas ovde po centru? I odnese mu pivo, a lik pita mene sta da radim sad? Ja mrtva 'ladna: Sad vise nista...:lol:

Jao ovo je haos sta je danas bilo...:lol:
Ozenio se razredni i mi jedva skupili 6000 i dali mu vaucer u nekom tehnomarketu da kupi sta hoce i napisali lepu cestitku i sve...I sad neki zapeli da mu kupimo sokovnik, jedva se izborismo za vaučer...:lol:

Epilog:
Dolazi on danas, obecao da ce doneti torte i to...I daje nekom drugu tacnu i ode u kancalariju...I sad mi ulazimo i svi prave face u fazonu wtf? Ono tacnica mozda je bilo pola neke torte i to na nas 30 i jedna flasa kole...I svi kao sta je ovo? I stavili mi vaucer na sto, a kaze drug, ja ipak msm da mi izvadimo vaucer i da ostavimo samo cestitku...Samo cujes nekog: Bolje da smo kupili sokovnik i pomorandze, da bar imamo soka da pijemo...:rotf: I ulazi on i kaze sta gledate, jedite...A mi svi kao da nam je ***** doneo...:rotf: Koja ispalaaaa...

Poslednja izmena:
Secam se jedne provale na casu Gradjanskog,dolazi nastavnica sva smorena i sedi onako ne progovara ni rec i kaze: Ajde deco ispricajte neki vic da me malo oraspolozite..Javlja se Kviski i isprica neki vic da ti se zgadi..Kaze nastavnica: Jao bre pa da sam znala ne bih ti ni dozvolila da pricas vic zgadilo mi se,povraca mi se Kviski: Samo vi nastavnice povracajte a mi cemo da umacemo I nastavnica trceci na vrata Haahhaha :D

Ovo i nije baš nešto.. Smešno.. xD Ali ajde.. :D Danas, upoznah neku Katarinu. Mlađa od mene, ali onako fina... I polažem ja Pi Es Pi ( Pe Es Pe.. xD )...
I položih, odoh na raskrsnicu, pređoh preko crvenog čove.. :lol: Nakon toga, blizu neke škole ( Bog bi znao kako se zove ) prolazim ja.. I opet, hoće da me zgaze.. :lol: I pita mene ta Katarina koji je koji znak.. I.. Ovaj ti je znak... Maksimalna brzina je 40 stepeni.. :lol: A ovo.. Ovo ti je raskrsnica u najavi... xD
____
Ne, nije raskrsnica nego kružni tok.. :lol:

Poslednja izmena:
Malo je zastarelo, ali meni prilično upečatljivo. :)

Lik (sjajan student inače :lol:) je u mom prisutstvu demonstrirao svoju snažljivost u zakucavanju eksera.

U nedostatku čekića potražio je neki drugi čvrst predmet kojim bi mogao da reši problem eksera.

Od svih dostupnih stvari, odlučio se za bocu u kojoj je pena za brijanje (koja je naravno pod pritiskom).

Posledice su vrlo jasne... A tek kako se snašao kada je pena dobila dodatne stepene slobode... :lol:

Cas razredne zajednice, profesor napao jednu drugaricu iz razreda zbog nediscipline, kada se javlja drug iz klupe:
Dejan: "Profesore, Tanja je k'o granata!"
Prof: "Sto?" - Sav zacudjen!
Dejan: "Blago kucu koju promasi".. :-)

I bilo je toga jos dosta... Kao npr.

Cas geografije, profesorica ispituje jednog ucenika glavne gradove balkanskih drzava...
Prof: "Stefane, glavni grad Slovenije?"
Stefan: "Ljubljana"
Prof: "Glavni grad Makedonije?"
Stefan: "Sofija"
Prof: "Glavni grad Grcke?
Stefan: "Etiopija" :D ...

Malo je zastarelo, ali meni prilično upečatljivo. :)

Lik (sjajan student inače :lol:) je u mom prisutstvu demonstrirao svoju snažljivost u zakucavanju eksera.

U nedostatku čekića potražio je neki drugi čvrst predmet kojim bi mogao da reši problem eksera.

Od svih dostupnih stvari, odlučio se za bocu u kojoj je pena za brijanje (koja je naravno pod pritiskom).

Posledice su vrlo jasne... A tek kako se snašao kada je pena dobila dodatne stepene slobode... :lol:

Obrijao se? :lol:

Jedva ovo nadjoh.

Bili ti dva drugara i ja pre neki dan u kafani i sada sedimo i nesto smo pricali i jedan drugar kaze "kakve su ti misli,takav ti je zivot".
I sad ovaj drugi hoce da ispadne pametan i kaze to je rekao Aristotel. :hahaha:
Inace to je rekao otac Tadej.

Ovaj sto je rekao misao me danas zove,rokala neka kisa i grmelo i sad on ima neku vikendicu u nekom selu nedaleko od Va,ali je u podnozju planine i bas je na nekom uzvisenju.
I ludak iznese danas rostilj iz kola i ostavi par metara od kuce,ode covek u kucu kad ono kaze nesto zasja i puce kao da si bombu bacio. Izadje covek napolje kad ono od rostilja ostale samo rucke. :hahaha:
Grom sprzio rostilj.

Back