Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Вандал, обрати пажњу на ово:

''У том смислу, судска пракса стоји на становишту да ''прекомерно и безразложно брутално кажњавање деце не представља њихово васпитавање, већ радњу кривичног дела насиља у породици''
(ОС у Београду Кж. 2049/04) и да овај облик кривичног дела постоји ''када окривљени своје малолетне сестриће, са којима живи у породичном домаћинству, приморава да пију пиво'' (ОС у Београду Кж. 2204/06)
''.

Моја ограничена другарица из разреда,која је притом грађена као трудан слон,а трипује да је риба,и то интелектуалка,одговара за 2 из енглеског,те скраћеницу UK(United Kingdom),преводи као Уједињене Америчке Државе,уместо Уједињено Краљевство.

Ми смо умрли... :hahaha:

Gledaju moje dve sestricine diskaveri program i bila neka emisija o bikovima, a kaze starija sestricina mladjoj "Ovo ti je muz od krave. Ovan" ja patos. :rotf:

Mi smo jos gori debili... Sedimo mi u nekom kaficu proslog leta i zapocne se tema o zivotinjama...:lol: I pricali nesto o kravi i neko kaze muzjak krave bik, a neko vo...I ja gledam...I kazem znam da je bik, ali vo je isto sto i bik...Mora da ima neke razlike...:think: Samo cujes mog druga: Pa jesi glupa, naravno da ima, vo ima vece rogove! :rotf:

Kakvog sam ja imao cimera u domu u srednjoj to je bio haos. Najzanimljivija skolska godina u mom zivotu. Jos isao sa mnom u razred tako da smejanje u skoli smejanje kad dodjes iz skole. Bio malo priglup, cale mu ima firmu neku, mi mu kao nabacivali ribe... Hoces da spavas uvece sjati se ceo sprat u sobu kod nas (bilo na 4), da ga slusa pred spavanje :D ne mozes ih isterati napolje. Najjaca izjava kada smo uvece radili vezbe pred spavanje, ''Nisam ja dosao ovde da se zajebavam nego da ucim'' i jedini padne godinu na kraju :D Dodje mu keva vikendom pa ga mlati mi umiremo. Svaki ponedeljak kada dodje od kuce u dom redovno oplace jedno pola sata pa onda nastavi dalje :D

Е ово је генијална ствар што сам чуо! :hahaha:

Нека екипа матураната из Вишеграда била на екскурзији. Ортак избацио ликове из собе и привео рибу.
И сад ови душмани дошли на врата да прислушкују. Чује се из собе стењање и риба у једном тренутку каже:

- То ми ради, јеб'о факултет!

А они испред врата плач!

:hahaha:

Ебо те, па колко треба да си оптерећен(a) да то изговориш!?

:hahaha:

Back