Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Drugarica iz klupe, koja na sjeveru BiH traži Dubrovnik, u kojem je bila ovo ljeto. Epic 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugarica iz klupe, koja na sjeveru BiH traži Dubrovnik, u kojem je bila ovo ljeto. Epic![]()
Haha, kul...kod mene u osnovnoj neka drugarica odgovara geografiju, i pita je profesorka sa kim se Srbija graniči na severu, ona ladno kaže sa Beogradom..ova je pogleda i kaže idi sedi i vidimo se u avgustu.
Ma, ima i bolje, geografičarka u osnovnoj pita druga da pokaže na mapi gde je Srbija, on čovek krenuo gledati po Aziji. Naravno, pao je taj razred.
O Bože hahahahah
Ima takvih primjera. Tako je jedna druga moja drugarica mislila da živi u državi Republici Srpskoj. I kad sam je šokirana upitala "Pa šta ti je Bosna i Hercegovina??" samo je slegnula ramenima![]()
Murš, bukvalisto, saću te na ignore listu.
Kako se vi tako živo sećate ovih stvari (mislim na provale iz srednje i osnovne)? Ja se iz tih perioda ne sećam gotovo nikakvih izjava, a bilo ih je svakako, al' ono - život je išao dalje, i ja sam usput i zaboravljao.
Pa pola mojih drugara ne bi znalo da kaze ni heksan, dalje od metana zakucavaju...![]()
'Ucionice su obojene u 3 boje. pola je belo, a druga polovina su dve nijanse zelene''
ebo te, dva puta čitam i opet ne kontam u čemu je fazon![]()
Ja se živo sećam izvala našeg nastavnika fizike, koja je to legenda od čovekaOn je čak i mom ćaletu predavao
I nikoga nije zvao po imenu, već je lupetao, tipa: "Ti, Arčibalde, aj na tablu."
Imali smo i prejebenog nastavnika geografije. Jedna likuša je tražila 5 minuta Vojvodinu na jugu Srbije, i on se toliko smejao da joj je upisao peticu, za trud
Osnovna škola... ah, to su bili dani blaženstva![]()