Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Haha, kul...kod mene u osnovnoj neka drugarica odgovara geografiju, i pita je profesorka sa kim se Srbija graniči na severu, ona ladno kaže sa Beogradom..ova je pogleda i kaže idi sedi i vidimo se u avgustu.

O Bože hahahahah :zcepanje:

Ima takvih primjera. Tako je jedna druga moja drugarica mislila da živi u državi Republici Srpskoj. I kad sam je šokirana upitala "Pa šta ti je Bosna i Hercegovina??" samo je slegnula ramenima :lol:

Kako se vi tako živo sećate ovih stvari (mislim na provale iz srednje i osnovne)? Ja se iz tih perioda ne sećam gotovo nikakvih izjava, a bilo ih je svakako, al' ono - život je išao dalje, i ja sam usput i zaboravljao.

Ja sam nesto i zapisivala na kraju sveske.. tako na koricama sveske iz srpskog izmedju ostalog stoji i sledece: ''Ucionice su obojene u 3 boje. pola je belo, a druga polovina su dve nijanse zelene'' kao i ''Iako u vodicu za skolu navode da je skola kupila novih 49 kompijutera, niko ne zna gde su''.

Koliko godina imas Sukhoi?

Poslednja izmena:
Ja se živo sećam izvala našeg nastavnika fizike, koja je to legenda od čoveka :lol: On je čak i mom ćaletu predavao :mrgreen: I nikoga nije zvao po imenu, već je lupetao, tipa: "Ti, Arčibalde, aj na tablu."
Imali smo i prejebenog nastavnika geografije. Jedna likuša je tražila 5 minuta Vojvodinu na jugu Srbije, i on se toliko smejao da joj je upisao peticu, za trud :rotf:
Osnovna škola... ah, to su bili dani blaženstva :lol:

Ja se živo sećam izvala našeg nastavnika fizike, koja je to legenda od čoveka :lol: On je čak i mom ćaletu predavao :mrgreen: I nikoga nije zvao po imenu, već je lupetao, tipa: "Ti, Arčibalde, aj na tablu."
Imali smo i prejebenog nastavnika geografije. Jedna likuša je tražila 5 minuta Vojvodinu na jugu Srbije, i on se toliko smejao da joj je upisao peticu, za trud :rotf:
Osnovna škola... ah, to su bili dani blaženstva :lol:

ha ha...u srednjoj jedna likuša drži puškicu u ruci, i profesorka joj kaže šta to držiš stegnuto u pesnici, ova se usere i baci puškice na klupu i kaže nemam ništa :mrgreen:

Back