Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Za prvi maj...Trazimo ja i drugarica drva za vatru,i sad nas dve lepo krenule u shumu da uzmemo nekoliko grana,i sad poshto je ona bila mortales od alkohola,ugleda moju nogu koja se nekako belila(jer sam imala bele pantalone) a oko nas mrak,i gleda ona tako,gleda kad odjednom se ukochi i pochne vrishtati.Ja reko shta ti je.kad ona:"Zmija zmija zmija"Ja reko gde,kad ona uze shtap i lepo mene po nozi....A ja ne znam shta me snashlo.Ona mrtva pijana ne mogu joj objasniti da je to moja noga.
Na kraju nas je moj drug odvajao.I sad ja lepo imam uspomenu na prvi maj,sva mi noga u modricama:(:(:(

Poslednja izmena:
U pravu. To samo neko ko je idiot može da uradi. Strašno, nemaju pametnija posla. Taj dečko ako ima malo ponosa i mozga, dovešće nekoga ko će ih doobro izbubetati. :mad:

Ako ima ponosa neće se kriti iza mame, tate, bate ili koga ja ti znam već nego će se sam izboriti, a ne rešavati stvari tučom.To može sasvim fino da reši i razgovorom, a ne time što će dovesti nekoga da ih IZBUBETA.Mislim da on tako baš i ne bi pokazao da ima ponosa....

Za prvi maj...Trazimo ja i drugarica drva za vatru,i sad nas dve lepo krenule u shumu da uzmemo nekoliko grana,i sad poshto je ona bila mortales od alkohola,ugleda moju nogu koja se nekako belila(jer sam imala bele pantalone) a oko nas mrak,i gleda ona tako,gleda kad odjednom se ukochi i pochne vrishtati.Ja reko shta ti je.kad ona:"Zmija zmija zmija"Ja reko gde,kad ona uze shtap i lepo mene po nozi....A ja ne znam shta me snashlo.Ona mrtva pijana ne mogu joj objasniti da je to moja noga.
Na kraju nas je moj drug odvajao.I sad ja lepo imam uspomenu na prvi maj,sva mi noga u modricama:(:(:(
:rotf: E ako se sad nisam iskidala, nikad neću...

Moja nastvanica engleskkog nekad dodje na cas i samo gleda kroz prozor...treba zena malo da se leci ...dozivela sok kad je neki lik pre par go isprebijao u skoli...
Ta ko moja nastavnica iz fizike. Po ceo čas gleda u jednu tačku... ma ne trepće :lol:

Ako ima ponosa neće se kriti iza mame, tate, bate ili koga ja ti znam već nego će se sam izboriti, a ne rešavati stvari tučom. To može sasvim fino da reši i razgovorom, a ne time što će dovesti nekoga da ih IZBUBETA. Mislim da on tako baš i ne bi pokazao da ima ponosa....
Jel ti to po principu on njega kamenom - ovaj njega hlebom? :roll: Kako to misliš da se takve stvari rešavaju "lepim rečima"? U najblažem slučaju bi taj trebao da uzvrati isto ubacivanjem u kontejner, ali najblažem.

Kako bi te isamaro samo da znam gde zivis!!
Dečko, rekao si pravu stvar. :ok:

Back