Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Ma zna ona kad je rodjena samo nezna da broji od 1 do 10.:D

xaxaxa....:lol: pa ona je sa nam ishla do 5. razreda, pa je ponavljala... a kod uchiteljice u 4. razr. mi uchimo brojeve do milion, a ona sabira i oduzima bojeve do 50....:lol:

i jednom kad smo pisali neki sastav iz srpskog kao na foru ''kako vreme utiche na moje raspolozhenje'', svi pisali kao kad je lepo vreme tad im se igra fudbal, vozi bajs... , a jedna shtreberka napisala ''kada je lepo vreme, ja dobijem volju za uchenje...''... mi u komu...:shock:

xaxaxa....:lol: pa ona je sa nam ishla do 5. razreda, pa je ponavljala... a kod uchiteljice u 4. razr. mi uchimo brojeve do milion, a ona sabira i oduzima bojeve do 50....:lol:

i jednom kad smo pisali neki sastav iz srpskog kao na foru ''kako vreme utiche na moje raspolozhenje'', svi pisali kao kad je lepo vreme tad im se igra fudbal, vozi bajs... , a jedna shtreberka napisala ''kada je lepo vreme, ja dobijem volju za uchenje...''... mi u komu...:shock:

U nasoj skoli postoji ucenik koji je slican slucaj...Ponavljao je 1. razred :lol: 4 :D 6. i nedavno je izbacen iz skole. Sada ide u zabalj,u skolu za posebne slucaje. :lol:

U prvoj godini srednj, imali mi profesorku koja je bila, onako, na svoj nacin. I jedan cas krene ona da predaje lekciju i zastane i krete da razmislja nesto. Tokom njenog razmisljanja, dune vetar kroz prozor i vrati prethodnu stranu u njenoj svesci tj, na pocetak lekcije. Prestade ona da razmislja i uze svesku i rece "Ajmo sad deco da predjemo na novu lekcju.", i poce da diktira sve ispocetka. Mi smo se posle casa pocepali....

Holokaust-Antisemitizam u osnovi predstavlja netrpeljivost prema Jevrejima.U 20 veku ideolozi nacizma mrzeli su Jevreje vishe od ostalih naroda i pripisivali im sve poroke koji su bili suprotni arijevskim "vrlinama"
Termin HOLOKAUST potiche iz starogrchkog jezika i znachi 'unishtenje spaljivanjem"(kod Grka se to odnosilo na zrtve prinoshene bogovima),a u prevodu HOLOKAUST znachi "potpuno unishtenje nechega ili nekoga".U Drugom svetskom ratu holokaust je predstavljao fizichko unishtenje preko shesnaest miliona ljudi od strane Trecjeg rajha,u periodu od 1933.do 1945.Skoro shest miliona zrtava bili su Jevreji,shto predstavlja dve trecjine ukupne populacije evropskih Jevreja....
Ima josh,ali mislim da je ovo dovoljno.
Udzbenik za 8. razred osnovne shkole.
Toliko od mene....:mrgreen:

Holokaust-Antisemitizam u osnovi predstavlja netrpeljivost prema Jevrejima.U 20 veku ideolozi nacizma mrzeli su Jevreje vishe od ostalih naroda i pripisivali im sve poroke koji su bili suprotni arijevskim "vrlinama"
Termin HOLOKAUST potiche iz starogrchkog jezika i znachi 'unishtenje spaljivanjem"(kod Grka se to odnosilo na zrtve prinoshene bogovima),a u prevodu HOLOKAUST znachi "potpuno unishtenje nechega ili nekoga".U Drugom svetskom ratu holokaust je predstavljao fizichko unishtenje preko shesnaest miliona ljudi od strane Trecjeg rajha,u periodu od 1933.do 1945.Skoro shest miliona zrtava bili su Jevreji,shto predstavlja dve trecjine ukupne populacije evropskih Jevreja....
Ima josh,ali mislim da je ovo dovoljno.
Udzbenik za 8. razred osnovne shkole.
Toliko od mene....:mrgreen:

Uh dobro je...Mislio sam da je to neka rec koju treba znati od rodjenja a ja je neznam.

Ma nisam znala ni ja,pa morala nauchiti,inache gotivim Jevreje,zanimljivi su,i zao mi ih:cry:

I meni...Cekaj,mi pricamo o Holokaustima a ovo treba da budu odvale...Evo jedne:
(Ulazi nastavnica matematike sva uzrujana i kaze)Ajde vadite sveske i kontrolni (mi zadjudjeni nije ni najavila) Marko podeli ove papire (Nesto jos gore: U nasem razredu nema Marka) Jao...Pa to ste viiii...izvinite ja mislila imam sa 8-1.

I meni...Cekaj,mi pricamo o Holokaustima a ovo treba da budu odvale...Evo jedne:
(Ulazi nastavnica matematike sva uzrujana i kaze)Ajde vadite sveske i kontrolni (mi zadjudjeni nije ni najavila) Marko podeli ove papire (Nesto jos gore: U nasem razredu nema Marka) Jao...Pa to ste viiii...izvinite ja mislila imam sa 8-1.

Haha..kod nas je bilo neshto....ovih dana...
Mi imamo matematiku,kod razrezdne,i sad ulazi neki chovek seda za sto,upisuje chas(itd)
Kad posle on nama:"Uff al ste veliki"
Mi svi se pocheli smejati,kad on:"Ajde uchimo kvadrat broja i kvadratni koren"
Mi onako stalo,mi to uchili u 6.
I nish mi tako pola chasa pishemo(tachnije 20min) i svi se smejemo..
A napolju jedan razred nije ushao i chuje se galama.
Kad ulazi nastavnica,:"Izvini Igore ali ovo je moj razred,oni su 8,tvoj 6 je u uchionici pored,chekaju da udju"
A mi svi patos,na kraju se uspostavilo da to nije zamenik nastavnik nego neki novi nastavnik:lol::lol:

Back