Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Drugarica: Profesore, jel se logicarka i dalje trese u zbornici, msm bas me je iznervirala, zakljucila je drugu keca, i sada ce da padne godinu.
Veronaucar: A znaci vi ste ti koji ste mi iznervirali Branku.... tu dusu od coveka.... Pa vi ste stoka!!
Svi: :huh:
Drugarica: Pa profesore nemate pojma koji je utisak kada padnete godinu... ja sam to iskusila... Osecaj nize vrednosti, problemi sa roditeljima...
Veronaucar: Pogledaj me i saslusaj, ovakog zdravog,pravog i debelog... Pa nemas ti pojma koliko si se promenila otkad si pala godinu, pa da nisi pala, ti bi se vec predozirala! Nego oce li neko malo ekstazija *vadi malu metalnu kutijicu sumnjivog izgleda sa malim belim tableticama unutra i nudi nas* :lol:

Koji su carevi ovi profesori verovnauke :lol:

What happend after you woke up?
Šta se desilo kad si se probudio?

Eh, ovo je nešto sveže............
Sad na kraju godine, profesorka engleskog zaključuje ocene i onim čepuljama povisi ocenu, a ovima što istinski znaju eng. jezik i stalno su na času aktivni - ništa.

Jedna drugarica koja zna savršeno da priča engleski ima 4 (zbog pismenog), a stalno se na času javlja.
Kad je ona videla kako se ocene čepuljama poklanjaju i šakom i kapom, skroz se pogubila......... pobesnela........ vrištala.... i tako........... u besu zbog profesorke kaže .... ''ja sam joj na času dizala ruke, javljala se, ma i noge sam joj dizala.... i ništa....''
Mi smo vrištali od smeha......................... :lol:

evo setih se jednog bisera listajuci svescicu u koju ih zapisujem :D

radili mi neku jaaako dosadnu pricu i niko nista nije uspeo da pohvata,gledamo u ona pitanja niko nema pojma sta da pise,jedino dusan "kao" zna....pitanje glasi:"sta je decak osecao kada je pogledao u mesec(u tom fazonu nesto)
dusanov odgovor:"decak je bio jako uzbudjen i hteo je da zajase mesec"sledi smeh u razredu...
tek ce vasilije na sav glas:"ti si sex manijak!!"

:hahaha::hahaha::hahaha: jesi sam smislio foru ?

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth: Svaka čast.............
:zcepanje: ja trenutno vrištim od smeha..... zato dok ovo pišem ruke mi podrhtavaju.... nemojte zameriti na rukopisu... ako uspem da od ovog silnog smejanja uzmem vazduha..........
javiću vam se........... :rotf: :rotf: :rotf:

taj rad bre !!!! :super: obozavam vas sto uzivate u svojoj gluposti :heart::heart:

Back