The Good Rebel
Domaćin
- Poruka
- 3.458
...bacanje prljavog vesa u kantu za djubre umesto korpu za ves...
moze i to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drugarica: Profesore, jel se logicarka i dalje trese u zbornici, msm bas me je iznervirala, zakljucila je drugu keca, i sada ce da padne godinu.
Veronaucar: A znaci vi ste ti koji ste mi iznervirali Branku.... tu dusu od coveka.... Pa vi ste stoka!!
Svi:
Drugarica: Pa profesore nemate pojma koji je utisak kada padnete godinu... ja sam to iskusila... Osecaj nize vrednosti, problemi sa roditeljima...
Veronaucar: Pogledaj me i saslusaj, ovakog zdravog,pravog i debelog... Pa nemas ti pojma koliko si se promenila otkad si pala godinu, pa da nisi pala, ti bi se vec predozirala! Nego oce li neko malo ekstazija *vadi malu metalnu kutijicu sumnjivog izgleda sa malim belim tableticama unutra i nudi nas*
Koji su carevi ovi profesori verovnauke![]()

e-e-e, slusaj biser: mkzkskuracpalac i vnago7 imaju veze s mozgom![]()

jesi sam smislio foru ?e-e-e, slusaj biser: mkzkskuracpalac i vnago7 imaju veze s mozgom![]()

Svaka čast.............
ja trenutno vrištim od smeha..... zato dok ovo pišem ruke mi podrhtavaju.... nemojte zameriti na rukopisu... ako uspem da od ovog silnog smejanja uzmem vazduha..........

jesi sam smislio foru ?
Svaka čast.............
ja trenutno vrištim od smeha..... zato dok ovo pišem ruke mi podrhtavaju.... nemojte zameriti na rukopisu... ako uspem da od ovog silnog smejanja uzmem vazduha..........
javiću vam se...........![]()
![]()
![]()
obozavam vas sto uzivate u svojoj gluposti 

taj rad bre !!!!obozavam vas sto uzivate u svojoj gluposti
![]()
volim kada neko zna da se zeza na svoj racun,a ne samo na tudj....![]()
volim kada neko gleda svoja posla, ne tudja !![]()

A mi svi volimo što si ti tako pametan i duhovit............ Ja sam zadivljena.
![]()
![]()
![]()
![]()
znamee, a prljav ves u WC solju ??

Meni se to desilo 500 puta![]()