Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

evo svezih odvala.....

kupili mi nastavnici ikonu sv.nikole pred odlazak u penziju,medjutim nismo bili sigurni da joj je slava sveti nikola,i sad ona usla u ucionicu i kada je to videla,izasla placuci iz ucionice(od srece nadam se)tek ce jedan lik:"izgleda da place zato sto smo pogodili koja joj je slava"(u negativnom smislu xD-)

onda tehnicko...
nastavnik:"potpisite se na kucice,da znam cija je cija
ivan:"a jel moze nesto umetnicki,npr.sexy bitch?"
nastavnik:"ti si sexy beč
(lose izgovoreno)

Poslednja izmena:
Prvi razred... Uciteljica dala da se pisu stampana slova... Kosta vec zna sva stampana slova i kulira prvih par dana...:cool: Nije proslo malo, uciteljica kaze da se za sledeci cas donesu nove sveske, krecu pisana slova...Samo cujes Kostu: Uciteljice, je.bote, jos nismo zavrsili ni stampana, a vec presli na pisana...:roll: Posle par dana Kosta sve uradi i uciteljica mu da dodatni zadatak, ovaj i to zavrsi, ona mu da drugi dodatni zadatak, kad su stigli do 4. dodatnog zadatka ona mu uvali neki tekst cela strana velika... Kosta se izbecio i kaze: Uciteljice, je.bote, jesi ti luda? :eek::rotf:

mislis da je to ludo :rotf:
da vidis kad se gadjamo stolicama,a na fizickom metlama :hahaha:
ili kad smo napravili sneznu kitu,zimi-ogromnu
i to na prozoru,i koji god prof. da udje mi pokazujemo na prozor
a oni kao.. jao al ste nevaspitani
majku im,osecam da su zeleli da sednu na vrh i da se tope ***** im smrdljiva xD

Ovog?
Ovo su nacrtali u tesli...
Inace drug koji ide u Teslu je tagovan na njoj..

18076_1187866784315_1457672145_1346504_1066129_n.jpg

evo svezih odvala.....

kupili mi nastavnici ikonu sv.nikole pred odlazak u penziju,medjutim nismo bili sigurni da joj je slava sveti nikola,i sad ona usla u ucionicu i kada je to videla,izasla placuci iz ucionice(od srece nadam se)tek ce jedan lik:"izgleda da place zato sto smo pogodili koja joj je slava"(u negativnom smislu xD-)

onda tehnicko...
nastavnik:"potpisite se na kucice,da znam cija je cija
ivan:"a jel moze nesto umetnicki,npr.sexy bitch?"
nastavnik:"ti si sexy beč
(lose izgovoreno)

O bogo, sve sve ali da kupujete nastavnici za kraj ikonu e to jos nisam cula :hahaha:
ja mislila tu se kupuju satovi, cvece itd.

Back