Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

:hahaha: svi su ono pomalo mentolicine,nekako im je po difoltu:mrgreen:...

A i ovaj meni tako iz cista mira odvali u stomak,mmamu mu jbem svaki put u pleksus lol...sta je to,sta je to,babo jedna ..de su oni trbusnjaci...ja jeb.t ne mogu do vazduha da dodjem:lol: lik se sprda sa mojim zivotom

a ja jadna..........3 srcana udara sam dozivela...........:sad2:

Heh, kod mene je bilo... Cudnih situacija...

Na istoriji:
Ivana: Nastavnice, jel' smem u vc?
Nastavnik: 'Ajmo svi... (ustaje, izlazi i ostavlja vrata sirom otvorena)
#
Milos: (glasno) Aaaaaaa, sto je vrucina!!!
Nastavnik: Jest', i to sto kazes... (saginje se iza katedre, opet se podize, zavaljuje u fotelju i podize noge na katedru)

Latinski:
Profesorka: I dala bih ja tebi 4... Da mogu... Al' posto ne mogu, imaces 3 k'o nista.
#
Profesorka: E, ovo je previse! Tisina, bre! Dosadjujte se, al' u sebi!

Muzicko:
Nastavnik: Izadji pred tablu... Taaako... I ti isto... Sad se uhvatite za ruke. Nemoj da me gledas, uhvatite se za ruke! Odlicno... Hihihihihihihi...
#
Profesor: Dupacki... Umm... Pardon, duvacki...
#
Profesorka: Koliko imas dredova na glavi?
Pera: 59.
Profesorka: Sedi, pet...

[Una];11230334:
E da, objašnjava nešto prof fizike, i stane pred tablu, otvori marker i kaže "E sad" i onda par sekundi gleda belo i kaže "Šta sad?".. xD
Natalija, možeš zamisliti Peđu tako... :D

ahahahah, mora da je trazio kocku vode i casu secera posle! Ili se izdrao i rekao kako ce da okrene drugi list, pa u dnevniku okrenuo sledecu stranu.... ma car! :mrgreen:

nas je jedna prof iz biologije gadjala slinama dok predaje :confused:
predaje predaje...malo kopa nos, onda pravi kuglicu i lansira je na nekog

a prof iz logike se posvadila sa drugom iz odeljenja i rekla mu
"zabole me znas vec sta za tebe..napolje imas 1 za kraj"
i on se zalio...i sledeci cas nam je rekla da smo lazovi i kako imamo prljave umove, jer kad je rekla da je zabole znas vec sta ..ona je u stvari mislila na nesto drugo :lol:

prof iz engleskog svi pitaju dal mogu u wc...a svi izlaze sa rancevima i vise se ne vracaju :D

i cesto smo iznosili sve stolice i stolove iz ucionice..i kazemo da nemamo gde da sedimo :D jedino ostavimo stolicu za prof

i on se zalio...i sledeci cas nam je rekla da smo lazovi i kako imamo prljave umove, jer kad je rekla da je zabole znas vec sta ..ona je u stvari mislila na nesto drugo :lol:

prof iz engleskog svi pitaju dal mogu u wc...a svi izlaze sa rancevima i vise se ne vracaju :D

i cesto smo iznosili sve stolice i stolove iz ucionice..i kazemo da nemamo gde da sedimo :D jedino ostavimo stolicu za prof
:lol:

Shmele je garant

:eek::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back