Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

:hahaha:

Ах, просто је штета што не могу две репутације једна за другом.:lol:

:lol:

A najjaca je profesorka hemije...prica tebi, gleda Smederevo:hahaha:

A moja nastavnica hemije u osnovnoj je plakala na casu kad joj je crkla zlatna ribica... I kad joj je sin krenuo u vojsku... Nesto o tome kako ne mogu da mu nadju odgovarajuce cipele... Nema njegov broj... :confused:

A moja nastavnica hemije u osnovnoj je plakala na casu kad joj je crkla zlatna ribica... I kad joj je sin krenuo u vojsku... Nesto o tome kako ne mogu da mu nadju odgovarajuce cipele... Nema njegov broj... :confused:

Uuuu, preterano bolesno...:lol:

Јесу, матере ми, али их баш волим што су тако болесни:D

болдовано - :hahaha:

Ume to da bude dobro nekad...:D

Ma bre, da joj vidis cvikere(naocare)k'o tegle....ali dobra je. Jednom dosla sa novom frizurom, i mi joj svi hvalimo frizuru(iako je bila bolesna do bola) a ona se samo smeska...:lol:

E, ali da samo jednom cujete mog nastavnika fizickog... Zovemo ga Tarzan. Taj ima odvala vise od svih ostalih zajedno.
Nosi jedno te isto odelo vec dugi niz godina, ima nokte k'o orao...a kad ga smaras,on te uhvati sa dva prsta, gleda nekog treceg i pocne da ti prica "To mozes da pricas mami i tati, meni nemoj" Ali nacin na koji on to kaze...padanje!:hahaha:

I kad smo se slikali za maturu, trebalo da se slika samo nase odeljenje i nasa razredna, a i on se uvalio...:lol:

E, ali da samo jednom cujete mog nastavnika fizickog... Zovemo ga Tarzan. Taj ima odvala vise od svih ostalih zajedno.
Nosi jedno te isto odelo vec dugi niz godina, ima nokte k'o orao...a kad ga smaras,on te uhvati sa dva prsta, gleda nekog treceg i pocne da ti prica "To mozes da pricas mami i tati, meni nemoj" Ali nacin na koji on to kaze...padanje!:hahaha:

I kad smo se slikali za maturu, trebalo da se slika samo nase odeljenje i nasa razredna, a i on se uvalio...:lol:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Kako si mogao?? Sram da ti udje i nikad ne izadje... :evil:
Ja sam samo jednom bibliotekarki, ali zasluzila je... :lol:

Lako...nije dao da nam najbolji igraci igraju za skolski tim u rukometu.:evil:
Ja sam bibliotekarki izmesao neke kartone sa imenima, zena se pola sata gubila dok nadje ko je koju knjigu izeo...:whistling:

Omajgad mi naseg spajdermen:lol:....ja ga prozvao...mrzi me lik jer mogu vise zgibova od njega:mrgreen:

Ej, moj drug uradio 13 zgibova, a 11 je za peticu...ovaj mu nije dao peticu zato sto kaze da je radio nepravilno... Smrad.:p

varvarin je.
muci nas.:sad2:

Takav je zivot:mrgreen:

Sad ste me setili,taj mi predavao i u osnovnoj lol i ode lopta na krov nekog spremista na fiz nekih 3 metra,i ovaj ga popne gore da dohvati mi svi okolo stali gledamo,i sad dreba on da sidje....a pikavci 5ti razred samo cujes njega skaci hvatam te...a drug ironicno ma ne treba...i ovaj dobro i skloni ruke....samo je bilo netrebaaaa :lol: slomio nogu i saku:hahaha:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Sad ste me setili,taj mi predavao i u osnovnoj lol i ode lopta na krov nekog spremista na fiz nekih 3 metra,i ovaj ga popne gore da dohvati mi svi okolo stali gledamo,i sad dreba on da sidje....a pikavci 5ti razred samo cujes njega skaci hvatam te...a drug ironicno ma ne treba...i ovaj dobro i skloni ruke....samo je bilo netrebaaaa :lol: slomio nogu i saku:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Moja proferocica fizickog: ''Da skupite pare, i da platite loptu sto ste je razbili staklom.''

:hahaha::hahaha:

a ovaj nas onako ima 2 metra,2oo godina i 200 kila.......i ide hodnikom i ja iza njega(prazan hodnik bio) i on odjednom onako poskoci i okrene se nesto kao -bu!
a ja iz koze iskocila...........:mrgreen:

:hahaha: svi su ono pomalo mentolicine,nekako im je po difoltu:mrgreen:...

A i ovaj meni tako iz cista mira odvali u stomak,mmamu mu jbem svaki put u pleksus lol...sta je to,sta je to,babo jedna ..de su oni trbusnjaci...ja jeb.t ne mogu do vazduha da dodjem:lol: lik se sprda sa mojim zivotom

Back