Provale iz osnovne..., i srednje..., ma provale iz zivota...

Tako moj drug odgovarao geografiju i nista nije znao...
I pita njega nastavnik hoces jedan ili dva?
Ovaj sav srecan kaze dva!
A nastavnik mu upise dva keca...:hahaha:

:hahaha:
Мукица.

тема:
Прогесорка руског: ''Па добро, децо, да ли ви седите на ушима или на нека четири слова?''
Друг: ''Каква слова?''
Професорка: ''На гуууууузи, Немања, на гузи.''

danas ja sedim na mateatici
pored mene ortak i ortakinja
prilazi mateatichar ortaku, gleda u njegovu svesku, zatim prilazi ortakinji i gleda u njenu, i na kraju se zaustavi kod mene i pogleda na moju svesku na kojoj su napisana samo 2 broja, 16 i 78.
i zagleda se on onako ozbiljno i kazhe "Stojanovicu, reci nam shta si smislio?"
a ja kao gledam i provalim, a pogledam u tablu i kazhem "profesore, sve ovo shto vi pishete po tabli ja pamtim"
a on pogleda u mene i kazhe "a to jes, vidi se, da..."

Profesorka hemije: "Deco, nisam stigla da vam pregledam kontrolne, vidite da ni kosu nisam stigla da očešljam!"
Profesorka likovnog: "Jes' ti učila...?"
Jovana:"Jesam!"
Profesorka:"Ooodlično! Kako bi tek lupala da nisi!"
Profesor engleskog: "Bolj' da sam kuruze istovar'o ceo dan, nego što sam s vama imao posla..."
Bivši profesor fizike: "...i seku se u ovoj tačCi."
Profesorka likovnog: "Pitanja...? Potpitanja...? Ima, nema? Idemo dalje za iste pare..."
Profesor engleskog Tijani: "Šta stojiš tu k'o sveća?!"
Profesorka matematike: "Kažite gicin grip. Zvuči pitomije..."
Aleksandar: "Mi nismo znali da imamo latinski 6. čas."
Profesor: "A šta misliš, da sam ja hteo da ostajem 6. čas sa II-2?!"
Profesor veronauke: "Nemojte bežati sa veronauke."
Aleksandar: "Bog sve vidi!"

prof srpskog-ujka vanja je bio dekadent............Sta to znaci?(pita jednu tupavu),
a ova kaze-student......(a kao procitala je:roll:.......a da bi bilo jasnije,ujka vanja ima oko 50-60 godina:confused:......barem mislim......:rumenka:-msm sigurna sam da je bio bas mator.........:mrgreen:)
msm,nije smesno,nego zalosno............
i da.biser iste devojke............jeftinije u finansijskom smislu..............:roll:

Poslednja izmena:
istorichar: kad te budem u pola noci probudio i pitam kad je bio prvi srpski ustanak,morash da znash..
ortak: pa nastavniche shteta shto nemate tu priliku da me probudite u pola noci..
istorichar: videcemo..
(..mi ga pogledamo u fazonu-buudala..:hahaha:)

i lik na exkurziji oko 3,4 ujutro ulazi u sobu kod mog druga, budi ga i pita ga kad je bio prvi srpski ustanak.. eee... :eek:

donose nam u restoranu neshto odvratno,stavljaju na sto i..
x: fuj,shta je ovo..??

y: shta ljudi, nikad nismo jelo g.ovna a?? :lol:

Back