Protracene prave ljubavi, trazeci "pravu" ljubav...?

Sve su ljubavi prave u odredjenom vremenu.Ne postoji promasen odnos.Ako si bio sa nekim pa se kajes za to je postojao razlog koji ti sa odredjene vremenske distance nece biti jasan,pa ce izgledati kao promasaj.Ako si nekoga ,,preskocio,, i za to postoji razlog,nije ti leglo necije drustvo tada i cao.Samo ta doza fatalizma nije zdrava jer daje coveku osecaj promasenosti.Gubitka.Patis za necim sto se nije desilo a pojma nemas ni da li bi vredelo.Opusti se.

Ako si vec upotrebio termin "protracene", znaci da nisu ni bile prave.;)
Nesto sto je pravo, kako bih ja rekla sudjeno, to ostaje i traje sem ako nisi neka budaletina pa to upropastis jer smatras da ima bolje a da to bolje ti zasluzujes. (Deluje mi da je u tvom slucaju tako)
Mada to bolje, mozda i jeste bolje, ali ne znaci da ce bas tebi odgovarati, pa kad uvidis obe strane medalje, opet sledeca.
To se zove nerazmisljanje i srljanje.:lol: Za svakog od nas zivot radi i nista nije "protraceno", sem ako ne znas da razmisljas, samim tim i da zivis. Jer kako je rekao otac Tadej, "kakve su ti misli takav ti je zivot". Da i ja upotrebim navode, ali za nesto pametno :cool:

Back