Protiv koga bi ratovala Srbija?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
30.584
Čitajući neku temu o budućnosti ex YU država,pročitah neki post da će Srbija za 5 godina ući u neki rat. Jedino što meni pada na pamet su Kosovo i rat za Republiku Srpsku pa me interesuje koliko ovo ima verovatnoće da se desi? Ili možda sa nekom drugom državom, kojom i zašto?

A koja je to o ratovanju tema da se pokakimo na njoj, kakav rat, narod lijepo živi, ljude zanimaju pun stomak, droga, dupe, sise, gde će na more, kakav rat, to je priča ispred Milojko marketa.
I ja se slažem sa tobom, nisam nešto primetila da nekoga zanima bilo šta drugo osim ovoga što si naveo ;) zato mi čudno da ima onih koji smatraju da smo mi ratno nastrojeni...

Čitajući neku temu o budućnosti ex YU država,pročitah neki post da će Srbija za 5 godina ući u neki rat. Jedino što meni pada na pamet su Kosovo i rat za Republiku Srpsku pa me interesuje koliko ovo ima verovatnoće da se desi? Ili možda sa nekom drugom državom, kojom i zašto?
Ne postoji 'Kosovo" već Kosovo i Metohija. Ili po međeunarodnom dogovoru *Kosovo. Svako drugo pisanje je nezakonito u Srbiji.

Све Србија има свога Команданта!!
1719667954220.png

Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала, вчћ пдр
Није мала, није мала, трипут ратовала. вчћ пдр

Дванаесте, дванаесте, Турке истерала, вчћ пдр
Тринаесте, тринаесте, пред Бугаре стала. вчћ пдр

Четрнаесте, четрнаесте, Шваба ударио, вчћ пдр
Осамнаесте, осамнаесте, Србин победио. вчћ пдр

Ко то каже, ко то лаже, Србија је мала, вчћ пдр
Није мала, није мала, увек ратовала, вчћ пдр
И опет ће, и опет ће, робовати неће. вчћ пдр

вчћ пдр

rio tinto je u stanju da izazove gradjanski rat, pa posle lakse da korumpira, ako mu ovi lobisti iz sns-a ne odrade posao, jer pare su uzeli i sad moraju da izguraju kopanje
Све Србија има свога Команданта!!
ima da zarati protiv srba, ako se ne da rt da kopa, vrlo opasna situacija, a veleizdajnik je spreman 100 za jednoga da ubija, to vec znamo

jedino da se hapsi, jer radi u interesu stranog kapitala koji se poziva na njega licno, a ne u interesu srbije

информација директора пројекта Јадар да комуницирају с председником Србије је зачуђујућа јер обични представници капитала немају права

Адвокат: Пословање Рио Тинта у Србији до те мере незаконито, да држава…

„Из њихових бушотина цури токсичан отпад“

aljek je spreman da nas/vas pobije, pazite dobro! uzeli su milione vec

Америчка комисија утврдила да је Рио Тинто 2012. године у Африци, у току пројекта у руднику Синдао исплатила екстерном францусом експерту 10 милиона долара да би лобирао о рударскиом правима у влади Гвинеје.

Poslednja izmena:
Србија може да ратује против НАТО-а, јер је окружена истим.

Може да избије грађански рат у Србији.

Може да ратује против Русије, ако пређе на страну НАТО-а.

Против појединачне државе не може, јер су све државе у нашем окружењу учлањене у НАТО или их НАТО штити.

Mi smo u naprednom konfliktu sa svim susedima, jedino nas zli zapad "drži" da se svi ne poubijamo.

Back