- Poruka
- 4.740
Al kako posle da ih oteras ?!![]()
Pa nikako.......samo se vratim kuci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al kako posle da ih oteras ?!![]()

Skoro sam cula da za rodjeno dete u Vojvodini dobijes oko 50 hiljada dinara. A u bgd mislim da je oko 20.
I sad vojvodjanske snajke, koje su se naravno udale za beogradjane uzmu prvo pare u vojvodini pa onda i u bgd-u.

Necu ni da zamisljam
Kada sam video da se jedan debeli gmaz iz moje klase ozenio za nikad bolju plavushu ja pitao ove dzombe-je li a u cemu je fazon..........a oni mi kazu-.vidis ti si iz bg-izadjes u grad.......i sve ostalo je istorija![]()

A ti si jos sa motikom?! sto nisi isla da ih branis, dok su oni bezali i uzivali u Bg?
Pa nikako.......samo se vratim kuci![]()

Pravo da ti kazem ja sam vrlo iskrena i kada bi se pred mojom kucom zaratilo pobegla bih glavom bez obzira. I podrzavam svakog pametnog ko se za vreme rata sklonio i ovde a i tamo.
Kada su bombardovali bgd pobegla sam sa detetom u vikendicu i neces mi verovati da su me sumadinci odmah proglasili izbeglicom i to u rodjenoj vikendici. Toliko oko srpske solidarnosti.
Bilo je doduse i onih komsija kojima nikada necu zaboraviti pomoc i podrsku.
To da, al sta ako ti ta neka odande negde, samoinicajativno dodje na gajbu ko jednom mom klasicu, 6 meseci posle vojske? Sta onda?![]()

Pravo da ti kazem ja sam vrlo iskrena i kada bi se pred mojom kucom zaratilo pobegla bih glavom bez obzira. I podrzavam svakog pametnog ko se za vreme rata sklonio i ovde a i tamo.
Kada su bombardovali bgd pobegla sam sa detetom u vikendicu i neces mi verovati da su me sumadinci odmah proglasili izbeglicom i to u rodjenoj vikendici. Toliko oko srpske solidarnosti.
Bilo je doduse i onih komsija kojima nikada necu zaboraviti pomoc i podrsku.
Vidis, tu je razlika. Kad je bilo bombardovanje, ja nisam bezao negde i uzivao i krio se od pozivara, nego sam se lepo prijavio i branio svoju zemlju u uniformi, 350km juzno od BGD-a, sto znaci, da sam branio svoju zemlju, sto se za njih ne moze reci, jer je vecina vojnosposobnih pobegla u Srbiju. Zene i decu ne racunam za rat, nego ove mazgove sto su ladili kitu u "plavom Jahacu, kasnije Bihacu", a trebali su da brane svoju grudu... ****** ih ona... to su sve *****!
Znas jednom kada je moj sin imao 7 godina izjavio je gledajuci scenu iskrcavanja u filmu Spasavanje redova Rajana.
MAMA U RATU SE NE ZNA STA JE GORE DA LI DA TE UBIJU ILI DA TI NEKOGA UBIJES

dokle bre to sklanjanje, jer ce svaka golja da dodje sa puskom da nas tera ko stoku.
jes da sam u kanadi, ali nisam otisao zbog rata a u ratu sam bio i dao sta sam mogao.
imam sacmaricu a planiram i dragunova da nabavim, nema vise sklanjanja, nek se klone mene.

Mali je "talentovan", na kevu!![]()
Ma jok nego treba da gine za Slobu i njemu slicnima
Znas jednom kada je moj sin imao 7 godina izjavio je gledajuci scenu iskrcavanja u filmu Spasavanje redova Rajana.
MAMA U RATU SE NE ZNA STA JE GORE DA LI DA TE UBIJU ILI DA TI NEKOGA UBIJES
Gore je tebe da ubiju.

A znate li o cemu je tema............cisto onako..............![]()

Nisam, al mislim da je losija varijanta po mene ako me ubiju.

.........nego bice ih mnogo za nas 2 
Ви из "унутрашњости" гледате на Београд као на град светлости, пара и не знам чега, а немате појма. Овде кукају како је село до јаја и како је свима животна жеља да живе мирним животом на селу или у мањем месту.
А овде на посао идеш два сата преко газеле, цигани те спопадају на семафору, видиш просјаке на улици, алкохоличаре по клупама ноћу, туче, дрогу... Није овде ништа сјајно и красно него људи незадовољни постојећим стањем стварају илузију о нечем другом новом и лепом.
Axa
Dobro,nego aj da mi otvorimo tamo na forumu mali oglasi i na upoznavanjima nesto tipa........samo za studentkinje iz unutrasnjosti.........nego bice ih mnogo za nas 2
![]()

mA MOLIM TE SA KIM CES TI TAMO DA RATUJES? SA OBAMOM![]()