Protiv BEOGRADIZACIJE!

Citaj malo vise i bolje.....Ja nisam dosla u Beograd, nego sam tu rodjena. Ja nemam nista protiv Beograda, naravno. Ja imam nesto protiv ljudi koji izjavljuju gluposti bez ikakvog smisla...kao sto ti radis.

Nisu to gluposti, mrzi me da detaljisem, a ako je tebi prijatno da cujes ono njihovo 'nash...
onda ti svaka cast! A to koliko su nesrecni i tuznih sudbina, vidi se po dzipovima, stanovima i sl. cast izuzecima!

Знаш како, прави Београђани ( којих је јако мало) су јако фини и добри људи који су свесни кроз какву голготу пролази њихов народ по унутрашњости земље.

To jeste činjenica, ali nekulturni, polupismeni ''Beogradjani'', koji su završili neke večernje škole nažalost vedre i oblače ovom Srbijom. Zato smo i ovde gde jesmo

Децентралиѕација Србије , на нивоу општина , то јест градова је обавезна, у колико желимо да нам Држава напредује . Али само тако. У колико буде децентрализована по регионима , Србија ће да нестане .

a sto beogradjanke , ako se udaju za nas seljake iz unutrasnjosti posle toga teraju ove svoje muzeve da se presele u beograd i glume nesrecnost i nezadovoljstvo u zivotu samo zato sto ne zive u beogradu?

sta je taj beograd, neka centralna tacka nase galaksije, ne kapiram sto glupav narod meri uspeh/neuspeh u zivotu time da li zivi ili ne zivi u beogradu?

a sto beogradjanke , ako se udaju za nas seljake iz unutrasnjosti posle toga teraju ove svoje muzeve da se presele u beograd i glume nesrecnost i nezadovoljstvo u zivotu samo zato sto ne zive u beogradu?

sta je taj beograd, neka centralna tacka nase galaksije, ne kapiram sto glupav narod meri uspeh/neuspeh u zivotu time da li zivi ili ne zivi u beogradu?

Чекај бре Тихи . Не претеруј . То је већ питање за друге делове форума .

Одакле си тачно ?

ne znam dal ima vise, durmitor je takodje lepa planina , nemoj pogresno da me shvatis, bio sam tamo vec , nego nema logike da ja idem tamo kad zivim prakticno 15 km od kopaonika i kad mi je selo na kopu.

Normalno.ali durmitor i kopaonik ne mozes porediti,jer je durmitor 10,20 puta veci i ima raznolike lepote za razliku od kopaonika.........koji je pretvoren u prebivaliste za snobove vise nego ijedna destinacija maltene u svetu........pa *** vise ces normalnih ljudi naci u dubaiu nego na kopaoniku.........kako koja shusha napravi pare ajmo na kopaonik........

Nisu to gluposti, mrzi me da detaljisem, a ako je tebi prijatno da cujes ono njihovo 'nash...
onda ti svaka cast! A to koliko su nesrecni i tuznih sudbina, vidi se po dzipovima, stanovima i sl. cast izuzecima!

e j.b.g izuzetaka ima dosta....ruzno je da kazes tako nesto.

a sto se govora tice...snob sam...priznajem...ne volim da cujem ijekavicu, skracivanje, nedostatak padeza, brojeva...mrzim i pojedine tudjice...ali sta ces...proci ce ih vec za jos neku generaciju

Децентралиѕација Србије , на нивоу општина , то јест градова је обавезна, у колико желимо да нам Држава напредује . Али само тако. У колико буде децентрализована по регионима , Србија ће да нестане .

Ahahaha, kako si glup.

Sledeće zemlje su decentralizovane po regionima ili fedweralnim republikama:
Hrvatska
Španija
UK
SAD
Francuska
Nemačka
Češka
Mađarska
Grčka
Bugarska
Belgija
Holandija, itd...

Kao što vidiš, sve te zemlje su naprednije i/ili nemaju ugrožen suverenitet, kao centralistička Srbija.

Centralistička politika je od Srbije otcepila Kosovo, šta još treba da se desi pa da shvatite da Srbija treba da bude država sa minimum 10 pokrajina?! Jel treba da se otcepe Sandžak i Vojvodina pa da bi to shvatili?!

Beograd je epicentar saobracajnog kolapsa Srbije.
Beograd je jedini grad u Evropi uz Bukurest gde auto-put ide centrom grada.
Beograd je za poslednjih 60 godina sagradio samo 1 most preko Save i sada ima 2.
Beograd nikada nije imao politickog kapaciteta,znanja i mudrosti da zastiti interese svog maticnog naroda unutar Srbije,a ni van nje.
Filozofija vlasti koja stoluje u Bg,jeste da je u Srbiji najjeftiniji zivot coveka.Svi gospodari Srbije koji su se docepali Beograda,takmicili su se u maratonu ko ce pre zaboraviti svoje poreklo i zavicaj.Jer,boze moj sramota je u Bg spomenuti opanak i gunj.
Ne postoji takva medjunarodna zavera koja moze nauditi Srbiji koliko to moze i cini beogradski establisment.

ja znam da ti volis durmitor jer ti je tamo postojbina nego ti nama objasni sto ti nisi ostao tamo da cuvas koze i da ih oprcavas , nego si se doselio u beograd? mislim pitam te to zato sto si napisao pre da ovi sto se doseljavaju u beograd trebaju da ostanu na rodnim njivama. pa sto ti nisi ostao na svojoj njivi?

OVo je bato moja rodnja njiva, Beograd, pa ti placi :)

to je individualno...ne mozes tako da uopstavas..... nemojte da se zenite takvim aspidama i bice sve u redu:lol:

Ahahaha, kako si glup.

Sledeće zemlje su decentralizovane po regionima ili fedweralnim republikama:
Hrvatska
Španija
UK
SAD
Francuska
Nemačka
Češka
Mađarska
Grčka
Bugarska
Belgija
Holandija, itd...

Kao što vidiš, sve te zemlje su naprednije i/ili nemaju ugrožen suverenitet, kao centralistička Srbija.

Centralistička politika je od Srbije otcepila Kosovo, šta još treba da se desi pa da shvatite da Srbija treba da bude država sa minimum 10 pokrajina?! Jel treba da se otcepe Sandžak i Vojvodina pa da bi to shvatili?!

Uporedjivati ove zemlje sa Srbijom je smesno.To su organizovane i ozbiljne zemlje,koje vode racuna o svakom M2 svoje teritorije i o svojim stanovnicima.

ja sam obisao neke gradove po svetu , pa mogu da kazem da beograd kao grad ima infrastrukturu za normalan zivot 500.000 ljudi a maksimum 1 milion . a u beogradu zivi preko 2.5 miliona ljudi i samim tim je taj grad los i katastrofalan za zivot svojih stanovnika

U evropi skoro nema grada preko 1 milion stanovnika da nema metro - sem Beograda....

U selendri zvanoj Beograd tranzit tj kamioncine jos prolaze kroz centar grada preko slobodana penezica, pored stajge karadjordjevom kalemegdanom ,29tog novembra itd....

tako nesto sam jos jedino mogao da vidim u Kairu gde mozete u sred centra videti nove mercedese i stada ovaca i koza

ti si , a to je provaljeno vise puta , od sveta video moj racku..............:hahaha:

narocito je provaljena ova prica kako si pre par meseci bio u Egiptu, na odmoru, i odande nam pisao poruke................a onda si postavio slike sa turistickih sajtova.....i napisao kako si ti to slikao.........:hahaha::hahaha::hahaha:

Kairo si video , ali u snovima............kao i sve ostalo , sem rodnog ti sela......;)

Beograd je za poslednjih 60 godina sagradio samo 1 most preko Save i sada ima 2.
Beograd nikada nije imao politickog kapaciteta,znanja i mudrosti da zastiti interese svog maticnog naroda unutar Srbije,a ni van nje.
Filozofija vlasti koja stoluje u Bg,jeste da je u Srbiji najjeftiniji zivot coveka.Svi gospodari Srbije koji su se docepali Beograda,takmicili su se u maratonu ko ce pre zaboraviti svoje poreklo i zavicaj.Jer,boze moj sramota je u Bg spomenuti opanak i gunj.
Ne postoji takva medjunarodna zavera koja moze nauditi Srbiji koliko to moze i cini beogradski establisment.

ISTINA JE SUROVA ALI MORA DA JOJ SE POGLEDA U OČI

tebra...........ubishe te kompleksi shabanski...........:hahaha::hahaha::hahaha:

umreces u vukoyebini u kojoj si se rodio......:rotf:

auh...takva nam je celokupna politicka ekipa...ali Bg (opet) i ljudi u njemu tu nista ne mogu...

eureka............problem Srbije je Beograd.........:dash:

sve bi bilo mnogo drugacije, da je glavni grad Sirogojno.........:mrgreen:

Pa to mere te udavache iz unutrashnjosti najvishe..........:mrgreen::rtfm:

Back