Protiv BEOGRADIZACIJE!

Necu ni da zamisljam :mrgreen:

Kada sam video da se jedan debeli gmaz iz moje klase ozenio za nikad bolju plavushu ja pitao ove dzombe-je li a u cemu je fazon..........a oni mi kazu-.vidis ti si iz bg-izadjes u grad.......i sve ostalo je istorija :hahaha:

yebote..........a onda se cudimo , sto se Yerry i danas dan vitla po kopaoniku sa ovcama...........:hahaha:

kada krene teranje, a najbliza snajka pobegla za Bgd.......Doli je zakon:hahaha:

( BTW.....sada je jasnija i mrznja koju doticni choban gaji prema velegradu)

A ti si jos sa motikom?! sto nisi isla da ih branis, dok su oni bezali i uzivali u Bg?

Pravo da ti kazem ja sam vrlo iskrena i kada bi se pred mojom kucom zaratilo pobegla bih glavom bez obzira. I podrzavam svakog pametnog ko se za vreme rata sklonio i ovde a i tamo.

Kada su bombardovali bgd pobegla sam sa detetom u vikendicu i neces mi verovati da su me sumadinci odmah proglasili izbeglicom i to u rodjenoj vikendici. Toliko oko srpske solidarnosti.
Bilo je doduse i onih komsija kojima nikada necu zaboraviti pomoc i podrsku.

Pravo da ti kazem ja sam vrlo iskrena i kada bi se pred mojom kucom zaratilo pobegla bih glavom bez obzira. I podrzavam svakog pametnog ko se za vreme rata sklonio i ovde a i tamo.

Kada su bombardovali bgd pobegla sam sa detetom u vikendicu i neces mi verovati da su me sumadinci odmah proglasili izbeglicom i to u rodjenoj vikendici. Toliko oko srpske solidarnosti.

Vidis, tu je razlika. Kad je bilo bombardovanje, ja nisam bezao negde i uzivao i krio se od pozivara, nego sam se lepo prijavio i branio svoju zemlju u uniformi, 350km juzno od BGD-a, sto znaci, da sam branio svoju zemlju, sto se za njih ne moze reci, jer je vecina vojnosposobnih pobegla u Srbiju. Zene i decu ne racunam za rat, nego ove mazgove sto su ladili kitu u "plavom Jahacu, kasnije Bihacu", a trebali su da brane svoju grudu... ****** ih ona... to su sve *****!

dokle bre to sklanjanje, jer ce svaka golja da dodje sa puskom da nas tera ko stoku.

jes da sam u kanadi, ali nisam otisao zbog rata a u ratu sam bio i dao sta sam mogao.

imam sacmaricu a planiram i dragunova da nabavim, nema vise sklanjanja, nek se klone mene.

Vidis, tu je razlika. Kad je bilo bombardovanje, ja nisam bezao negde i uzivao i krio se od pozivara, nego sam se lepo prijavio i branio svoju zemlju u uniformi, 350km juzno od BGD-a, sto znaci, da sam branio svoju zemlju, sto se za njih ne moze reci, jer je vecina vojnosposobnih pobegla u Srbiju. Zene i decu ne racunam za rat, nego ove mazgove sto su ladili kitu u "plavom Jahacu, kasnije Bihacu", a trebali su da brane svoju grudu... ****** ih ona... to su sve *****!

Znas jednom kada je moj sin imao 7 godina izjavio je gledajuci scenu iskrcavanja u filmu Spasavanje redova Rajana.
MAMA U RATU SE NE ZNA STA JE GORE DA LI DA TE UBIJU ILI DA TI NEKOGA UBIJES

Ви из "унутрашњости" гледате на Београд као на град светлости, пара и не знам чега, а немате појма. Овде кукају како је село до јаја и како је свима животна жеља да живе мирним животом на селу или у мањем месту.

А овде на посао идеш два сата преко газеле, цигани те спопадају на семафору, видиш просјаке на улици, алкохоличаре по клупама ноћу, туче, дрогу... Није овде ништа сјајно и красно него људи незадовољни постојећим стањем стварају илузију о нечем другом новом и лепом.

Tihi , za nesto si u pravu , a za nesto ne . Nemoj da mrzis ni Beograd , a ni Beogradjane . Za to je kriv samo visegodisnji nakaradni sistem .

Nemoj da dajes materjala soliterskim sabanima , koji imaju jak prrovinciski kompleks , i koji se stide svojih oceva , da ti se rugaju .

Ви из "унутрашњости" гледате на Београд као на град светлости, пара и не знам чега, а немате појма. Овде кукају како је село до јаја и како је свима животна жеља да живе мирним животом на селу или у мањем месту.

А овде на посао идеш два сата преко газеле, цигани те спопадају на семафору, видиш просјаке на улици, алкохоличаре по клупама ноћу, туче, дрогу... Није овде ништа сјајно и красно него људи незадовољни постојећим стањем стварају илузију о нечем другом новом и лепом.

Potpuno se slazem sa tobom. Evo danas sam bila u knezu i lepo osecam da to vise nije moja ulica da ja tu ne pripadam.
Kao da postoje dva kneza jedan kad pogledas gore u fasade gde je nas stari knez nastavio da zivi i drugi u nivou nasih dzepova, instant ulica jednaka u svakom gradu u inostranstvu sa istim prodavnicama i istim izlozima.

Back