Toki-Voki
Ističe se
- Poruka
- 2.150
Ko si ti da tako nesto nekom kazes...uzas![]()
Ja sam otac i mavka....

A lepo vam je ovde znaci?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko si ti da tako nesto nekom kazes...uzas![]()

Kopaonik je super...ko ima pare, naravno za to "planinarenje"......
Ja sam otac i mavka....![]()
Ne živim u Beogradu, živim u unutrašnjosti Srbije, kako to popularno kažu oni koji žive u BG.
Činjenica je da se najjveći profit, pare, dešavanja, kakva god da su, dešavaju u glavnom gradu. Jel to mora tako?
I ostali gradovi po Srbiji vole da se u njima nešto dešava, da u njima bude neko od mnogobrojnih Ministarstava da zasedaju do beskonačnosti, da vide crne slušbene mercedese iz Vlade Srbije.
I drugi gradovi po Srbiji vole da svoj prihod od poreza u Opštini troše u svojoj Opštini a ne da se sve sliva u Beograd pa da se posle deli na kašičicu. Naravno sve je ovo u skladu sa zakonom i propisima.
Jel mislite da je ovo uredu?

Kopaonik je malogradjansko foliranje, narocito leti.
Ni cileanska a ni francuska vina ne moraju da budu skupa....covek nije napisao da pije DomPerinjon

sta? Trandza? hermafrodit?......ne bih rekla da si ti ista narocito...nazalost....

Ni cileanska a ni francuska vina ne moraju da budu skupa....covek nije napisao da pije DomPerinjon
Činjenica je da BG ubira veći porez jer u njemu gospoda ministri i ostala svita troše pare (narodne, državne, od našeg poreza) na razne svoje potrbštine, bahanalije i ostalo što je u skladu sa zakonom i propisima. Zato treba razmestiti Ministarstva po Srbiji da gore navedeno oseti i ostali prost narod po Srbiji
Veruj mi, to sto si naveo... posle nekog vremena toliko dosadi, da pozelis da odes negde gde nema svega toga. Npr. na selo.
Ako se i na selu uvede takva moda, kuda ce onda Beogradjani da se odmore od svega?
Jezik pregrizo,
To je zimi, a leti idu ljudi sa decom da malo udahnu svezeg vazduha i odmore mozak.
Leti je jebena budva malogradjansko foliranje.
Činjenica je da BG ubira veći porez jer u njemu gospoda ministri i ostala svita troše pare (narodne, državne, od našeg poreza) na razne svoje potrbštine, bahanalije i ostalo što je u skladu sa zakonom i propisima. Zato treba razmestiti Ministarstva po Srbiji da gore navedeno oseti i ostali prost narod po Srbiji
naravno. pa klasicna francuska obicna vina su oko 600 dinara flasa. ima cak i neko francusko vino zaboravio sam mu ime koje kosta 400 dinara flasa, nije vrhunsko al nije ni lose, u svakom slucaju je bolje od makedonskih i crnogorskih vina.
naravno beogradski pokondireni seljaci ne racunaju da su popili flasu vina ako je ne plate minimum 4000 dinara

Mozda i nisam, ali ovo je rekao onaj vas sto je sad u hagu ambasador...
koji nikad nece kuci...![]()
Upravo o tome govorim. Po cist vazduh se ide na drugo mesto, a ne na Kopaonik.
e mukice jedna...pogresio si i vreme i mesto pdf i adresu ...verovatno i zivot...kada mozes takve stvari da lupas.

cuj...ti te njihove pare ne bi video kako god...niti bi video neke vajde od toga...veruj mi
400 dinara flasa dobrog vina
Jao, ljakse je ljakse kako god da okrenes![]()
Ne živim u Beogradu, živim u unutrašnjosti Srbije, kako to popularno kažu oni koji žive u BG.
Činjenica je da se najjveći profit, pare, dešavanja, kakva god da su, dešavaju u glavnom gradu. Jel to mora tako?
I ostali gradovi po Srbiji vole da se u njima nešto dešava, da u njima bude neko od mnogobrojnih Ministarstava da zasedaju do beskonačnosti, da vide crne slušbene mercedese iz Vlade Srbije.
I drugi gradovi po Srbiji vole da svoj prihod od poreza u Opštini troše u svojoj Opštini a ne da se sve sliva u Beograd pa da se posle deli na kašičicu. Naravno sve je ovo u skladu sa zakonom i propisima.
Jel mislite da je ovo uredu?
Ko ih ****, nek radi na njivi, pa da vidis kako ce da mu bude dobro.
Ovako ne mosh da nadjes ko ce da bere voce i povrce. Mesta koliko hoces, a svi sto kukaju kako nema posla NECE da kopaju zemlju. E pa MRSH onda.