Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Leba mi mojega...tako barem ja misilim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ako se u leb kunesh, ondak ti verujem. :wink:Master_Chief:Leba mi mojega...tako barem ja misilim...
8)Tinar:Dobro, ako se u leb kunesh, ondak ti verujem. :wink:Master_Chief:Leba mi mojega...tako barem ja misilim...
Vrlo lako,ne moras je nositi u skolu,ali cim dodjes iz skole ti stavis protezu pa do ujutro,ali ti ne govorim ovo zato sto je sramota nositi protezu,ja ne znam sta tu ima toliko "opasno",jest da ces prvih 2-3 dana da suskas i da balavis ali se brzo priviknes...samo ti nju stavi a oni koji se smeju tome su stoka... :wink: proteza ti je skoro isto kao da nosis naocare...Maxi:Ja bih sad trebala da pocnem da nosim mobilnu,ali me je BLAM!!!ops:
A i zubar mi je rekao da mora da se nosi 16-17 sati dnevno...tako da mi nije jasno kako vi mozete samo nocu, a ja moram i danju...NeeeeeeeeeeeeCuuuuuuuu!!!
Valjda zavisi od toga kakvi su ti zubi. Neki mogu samo nocu, a neki po ceo dan. Tako je i sa fixnom. Nosish je od 6 meseci do 1 god. I nemoj da te bude blam, to je bezveze. Ako imash super drushtvo, shta te briga. Ali, morash se pripremiti da ce te zezati a sshta te briga, prihvati shalu na svoj rachun. Brzo ce to zaboraviti!!! :wink:Maxi:Ja bih sad trebala da pocnem da nosim mobilnu,ali me je BLAM!!!ops:
A i zubar mi je rekao da mora da se nosi 16-17 sati dnevno...tako da mi nije jasno kako vi mozete samo nocu, a ja moram i danju...NeeeeeeeeeeeeCuuuuuuuu!!!
:shock: ....opusteno...malofrflja,malo balavi....u sustini,bas je mocno...Master_Chief:Ma ne,mislim volim kad vidim da devojka ima "mobilnu",bas je to mocno,skoro kao i pirsing u jeziku... 8)
Pa to je tako prvih dana,posle se ona navikne... :wink:miss::shock: ....opusteno...malofrflja,malo balavi....u sustini,bas je mocno...Master_Chief:Ma ne,mislim volim kad vidim da devojka ima "mobilnu",bas je to mocno,skoro kao i pirsing u jeziku... 8)
Govorish iz iskustva, a??? :wink:Master_Chief:Pa to je tako prvih dana,posle se ona navikne... :wink:miss::shock: ....opusteno...malofrflja,malo balavi....u sustini,bas je mocno...Master_Chief:Ma ne,mislim volim kad vidim da devojka ima "mobilnu",bas je to mocno,skoro kao i pirsing u jeziku... 8)
Tja...bez komentara...Tinar:Govorish iz iskustva, a??? :wink:Master_Chief:Pa to je tako prvih dana,posle se ona navikne... :wink:miss::shock: ....opusteno...malofrflja,malo balavi....u sustini,bas je mocno...Master_Chief:Ma ne,mislim volim kad vidim da devojka ima "mobilnu",bas je to mocno,skoro kao i pirsing u jeziku... 8)
:?Master_Chief:Tja...bez komentara...Tinar:Govorish iz iskustva, a??? :wink:Master_Chief:Pa to je tako prvih dana,posle se ona navikne... :wink:miss::shock: ....opusteno...malofrflja,malo balavi....u sustini,bas je mocno...Master_Chief:Ma ne,mislim volim kad vidim da devojka ima "mobilnu",bas je to mocno,skoro kao i pirsing u jeziku... 8)![]()
Mene kod mojih naocara nervira kad me boli kost od nosa (stalno ih nosim).Uzaswinnetou:Electra:I ja odnedavno nosim naocare :wink: Veruj mi, u pocetku sam bila uzasnuta idejom ali nasla sam super okvir koji mi super stoji (nema ko mi nije rekao da sam jaaaako slatka), vise ih ni ne osecam - prosto zaboravim da ih nosim - i pitam se kako sam mogla da zivim bez njih, jer kad ih skinem, na daljinu sam bukvalno slepa... Da ne pricam o tome kako je lepo gledati TV s titlovima sa kauca... a ranije sam morala da mu se priblizim
ops:
I da... sad mogu da sedim i u zadnjoj klupi![]()
i ja isto nosim naocare.. jedino sto me nervira kod njih, je kad promenim dioptriju na vecu, gore vidim bez naocara, a to me izludjuje kad ih nekad zaboravim..
nosi fixnu protezu, mislim da ce ti se brze ispraviti zubi, jer znam ljude koji nose onu drugu protezu vec godinama, a drugarica koja ima fixnu ce je skinuti za mesec dana, a stavila je negde pred pocetak skole.. :wink:
Ja nosim sociva,tesko je prvih dana ali se covek navikne i mozes ladno da radis sa okom sta zelis...mnogi se gade kad vide da prstima vadim sociva sa oka...snaja88:Mene kod mojih naocara nervira kad me boli kost od nosa (stalno ih nosim).Uzaswinnetou:Electra:I ja odnedavno nosim naocare :wink: Veruj mi, u pocetku sam bila uzasnuta idejom ali nasla sam super okvir koji mi super stoji (nema ko mi nije rekao da sam jaaaako slatka), vise ih ni ne osecam - prosto zaboravim da ih nosim - i pitam se kako sam mogla da zivim bez njih, jer kad ih skinem, na daljinu sam bukvalno slepa... Da ne pricam o tome kako je lepo gledati TV s titlovima sa kauca... a ranije sam morala da mu se priblizim
ops:
I da... sad mogu da sedim i u zadnjoj klupi![]()
i ja isto nosim naocare.. jedino sto me nervira kod njih, je kad promenim dioptriju na vecu, gore vidim bez naocara, a to me izludjuje kad ih nekad zaboravim..
nosi fixnu protezu, mislim da ce ti se brze ispraviti zubi, jer znam ljude koji nose onu drugu protezu vec godinama, a drugarica koja ima fixnu ce je skinuti za mesec dana, a stavila je negde pred pocetak skole.. :wink:.Lekar kaze da imam previse osetljive oci da bih nosila kontaktna,a cula sam da ni ona nisu bas zgodna :? .To ne zelim zbog izgleda,nego mi naocare smetaju ako hocu da igram npr. kosarku sa vise osoba (2,3,4).
Meni su rekli da treba da nosim protezu ali ja ne bih bas :? .Koliko znam,bilo bi bolje fiksnu. Ne mogu to da zamislim da ne mogu da je skinem.!Ja sam ionako klaustofobicna,ne podnosim kad nesto ne mogu da skinem (zato ne smem da stavim prstenops: )
Ja sam mogao ladno naocare,ali 18 godina bez naocara i odjednom da ih pocnem nositi nije mi se svidelo tako sam stisnuo zube i opredelio se za sociva.winnetou:ja se bojim sociva.. jaaaako.. zato i nosim naocare..
ali svidjaju mi se moje naocare, tako da mi i ne trebaju sociva! 8) :wink:
meni su extra ona u ludim bojama i nosila bi ih onako,iz fazona samo kad bi smela to da stavim...sreca nemam problema sa vidom...winnetou:ja se bojim sociva.. jaaaako.. zato i nosim naocare..
ali svidjaju mi se moje naocare, tako da mi i ne trebaju sociva! 8) :wink:
Swan:heh ja bih uzela bela..ili roze ili crvena....narandzasta LOL