Da li bi se ikad smuvali sa osobom koja nosi FIXNU protezu i sta mislite o njima.....?
P.S. Sorry ako vec postoji ovakva tema...
ops:
P.S. Sorry ako vec postoji ovakva tema...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istrpi... ako ti je bitno...kozlovack:Znam,ali mislim da ce me svi zezati...da cu biti JAKO RUZNA!![]()
Alexandra9:istrpi... ako ti je bitno...kozlovack:Znam,ali mislim da ce me svi zezati...da cu biti JAKO RUZNA!![]()
i nemoj da te bude briga sta drugi misle... :wink:
One osobe koje ce te iskreno zezati nisu vredne ni da ih upoznas...
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
Postoje fixne i mobilne proteze. Sama rec kaze- prva je fixirana, pricvrscena... a druga mobilna, pokretna (moze da se vadi).Electra:A kakva je to uopste fixna?ops:
naravno...Bleak WinterFullMoon:+ fiksne su efikasnije jedno 6 puta
miss:stalno je imaja neke sarene srafcice ili sta je to vec i bas je bilo zanimljivo...
Alexandra9:Postoje fixne i mobilne proteze. Sama rec kaze- prva je fixirana, pricvrscena... a druga mobilna, pokretna (moze da se vadi).Electra:A kakva je to uopste fixna?ops:
Naravno, ovde se govori o fixnim protezama kao ortodonskim aparatima (ispravljaju zubni niz)... ne kao fixnim protezama koje nadoknadjuju gubitak zuba...
Znaci, u pitanju su one proteze koje su pricvrscene za zube neko vreme. Kada isprave zubni niz, skidaju se... i gotovo... :wink:
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
nema na cemu... :wink:Electra:Alexandra9:Postoje fixne i mobilne proteze. Sama rec kaze- prva je fixirana, pricvrscena... a druga mobilna, pokretna (moze da se vadi).Electra:A kakva je to uopste fixna?ops:
Naravno, ovde se govori o fixnim protezama kao ortodonskim aparatima (ispravljaju zubni niz)... ne kao fixnim protezama koje nadoknadjuju gubitak zuba...
Znaci, u pitanju su one proteze koje su pricvrscene za zube neko vreme. Kada isprave zubni niz, skidaju se... i gotovo... :wink:
~~~~~~~~~
Hvala :wink:
To su one metalne stvarcice u zubima? Pa, bolje to, nego da neko u mom prisustvu vadi svoju protezu :? A videla sam, nazalost... :?
Electra:I ja odnedavno nosim naocare :wink: Veruj mi, u pocetku sam bila uzasnuta idejom ali nasla sam super okvir koji mi super stoji (nema ko mi nije rekao da sam jaaaako slatka), vise ih ni ne osecam - prosto zaboravim da ih nosim - i pitam se kako sam mogla da zivim bez njih, jer kad ih skinem, na daljinu sam bukvalno slepa... Da ne pricam o tome kako je lepo gledati TV s titlovima sa kauca... a ranije sam morala da mu se priblizim
ops:
I da... sad mogu da sedim i u zadnjoj klupi![]()
ne bi,to mi je bas bljak!kozlovack:Da li bi se ikad smuvali sa osobom koja nosi FIXNU protezu