sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
i meni je zubarka rekla da cu morati nositi protezu.....
jel mogu biti zice u bojama?npr. roza,zelena.....
:wink:
jel mogu biti zice u bojama?npr. roza,zelena.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moguce je....moja je crvenasofffy:i meni je zubarka rekla da cu morati nositi protezu.....
jel mogu biti zice u bojama?npr. roza,zelena.....:wink:
Moon Child:moguce je....moja je crvenasofffy:i meni je zubarka rekla da cu morati nositi protezu.....
))ali ja je ionako nosim samo nocu jer mi smeta preko dana...da ispravim zagrizaj...
![]()
isto :x nego me teraju moji da je stavim svako vece... :?Bliznakinja:Moon Child:moguce je....moja je crvenasofffy:i meni je zubarka rekla da cu morati nositi protezu.....
))ali ja je ionako nosim samo nocu jer mi smeta preko dana...da ispravim zagrizaj...
![]()
Хе хе...и ја би требала,али ме мрзи и ноћу да је носим ...понекад ,кад ми дође ,ја је ставим...али је не подносим :x
Moon Child:isto :x nego me teraju moji da je stavim svako vece... :?Bliznakinja:Moon Child:moguce je....moja je crvenasofffy:i meni je zubarka rekla da cu morati nositi protezu.....
![]()
Хе хе...и ја би требала,али ме мрзи и ноћу да је носим ...понекад ,кад ми дође ,ја је ставим...али је не подносим :x![]()
Pa da,to je isto kao i pirsing u jeziku... 8)srećica:meni je skroz opushteno kad neko ima protezu...bash bih se ljubila sa njim... :wink:
Bliznakinja:Moon Child:isto :x nego me teraju moji da je stavim svako vece... :?Bliznakinja:Moon Child:moguce je....moja je crvenasofffy:i meni je zubarka rekla da cu morati nositi protezu.....
![]()
Хе хе...и ја би требала,али ме мрзи и ноћу да је носим ...понекад ,кад ми дође ,ја је ставим...али је не подносим :x![]()
Исти случај... :x
d4ch4:Bliznakinja:Moon Child:isto :x nego me teraju moji da je stavim svako vece... :?Bliznakinja:Moon Child:moguce je....moja je crvenasofffy:i meni je zubarka rekla da cu morati nositi protezu.....
![]()
ma wi ste teshki sluchajevi. [ 8) ]
Podrzavam te!!!Bliznakinja:d4ch4:Bliznakinja:Moon Child:isto :x nego me teraju moji da je stavim svako vece... :?Bliznakinja:Moon Child:moguce je....moja je crvenasofffy:i meni je zubarka rekla da cu morati nositi protezu.....
![]()
ma wi ste teshki sluchajevi. [ 8) ]
ма ти се не оглашавај..![]()
Tinar:Podrzavam te!!!Bliznakinja:
ма ти се не оглашавај..![]()
![]()
Heh,meni je nekako uvek ta "mobilna" proteza kod devojki bila nekako da kazem sexy...ona zica preko zuba je bila spec... 8)bleach:nemam nista protiv fixnih proteza niti protiv osoba koje ih nose... 8)
ja sam nosila one obicne (sto Stasha kaze ~mobilne) proteze... jao, i gornju i donju...kako sam ja to samo mrzela ne mogu da opisem...
ja nisam mogla da pricamPp meni to tako smeta... mislim da bi mi bilo lakse da sam imala fixnu, ali ovo sam nosila samo nocu da me ne smara 8) a sada je vise ni ne nosim... 8) odavno... 8)
ma nista... mislim da je ok nositi, jer ces kad tad skinuti i posle ce sve da bude oki doki![]()
pa sta?pa nigdje ne pise da su proteze samo za cure.....joGooOOD:da momak nosi fixnu?uh...ne?![]()
Ma ima i takvih dosta...joGooOOD:da momak nosi fixnu?uh...ne?![]()
Ima, ali jako malo. Sad je Cheda stavio fixnu!!!!Master_Chief:Ma ima i takvih dosta...joGooOOD:da momak nosi fixnu?uh...ne?![]()
Pre 3 godine ovde je imalo dosta muskaraca sa fiksnom,mada ja licno ne volim devojke sa fiksnom,lepse je sa mobilnom...Tinar:Ima, ali jako malo. Sad je Cheda stavio fixnu!!!!Master_Chief:Ma ima i takvih dosta...joGooOOD:da momak nosi fixnu?uh...ne?![]()
![]()
Kod nas mnogo vishe devojaka stavlja fixnu. Meni nije josh uvek potrebna, ali se stalno premishljam. Stavila bi mobilnu, ali mi keva ne da!!! :x Ili fixna ili nishta. Uhhhh...
Pa logichno!!! Ona se skida i najcheshce se nosi nocu!!Master_Chief:Pre 3 godine ovde je imalo dosta muskaraca sa fiksnom,mada ja licno ne volim devojke sa fiksnom,lepse je sa mobilnom...Tinar:Ima, ali jako malo. Sad je Cheda stavio fixnu!!!!Master_Chief:Ma ima i takvih dosta...joGooOOD:da momak nosi fixnu?uh...ne?![]()
![]()
Kod nas mnogo vishe devojaka stavlja fixnu. Meni nije josh uvek potrebna, ali se stalno premishljam. Stavila bi mobilnu, ali mi keva ne da!!! :x Ili fixna ili nishta. Uhhhh...
Ma ne,mislim volim kad vidim da devojka ima "mobilnu",bas je to mocno,skoro kao i pirsing u jeziku... 8)Tinar:Pa logichno!!! Ona se skida i najcheshce se nosi nocu!!Master_Chief:Pre 3 godine ovde je imalo dosta muskaraca sa fiksnom,mada ja licno ne volim devojke sa fiksnom,lepse je sa mobilnom...Tinar:Ima, ali jako malo. Sad je Cheda stavio fixnu!!!!Master_Chief:Ma ima i takvih dosta...joGooOOD:da momak nosi fixnu?uh...ne?![]()
![]()
:shock: :shock: Da ne preterujesh mozda?? Mislim, super je shto ti je ok da devojka nosi protezu, ali da je to mocno... Ne znam... :?Master_Chief:Ma ne,mislim volim kad vidim da devojka ima "mobilnu",bas je to mocno,skoro kao i pirsing u jeziku... 8)Tinar:Pa logichno!!! Ona se skida i najcheshce se nosi nocu!!Master_Chief:Pre 3 godine ovde je imalo dosta muskaraca sa fiksnom,mada ja licno ne volim devojke sa fiksnom,lepse je sa mobilnom...Tinar:Ima, ali jako malo. Sad je Cheda stavio fixnu!!!!Master_Chief:Ma ima i takvih dosta...joGooOOD:da momak nosi fixnu?uh...ne?![]()
![]()