Protesti

Stefan2828

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.156
Zašto Srbi kada prave proteste protiv Vučića idu na razna mesta ali nikada ne okruže niti opkole ona najbitnija preko kojih on najviše širi propagandu i uticaj a to su Pink, Hepi, Informer, Telegraf? Zamislite kako bi se osećali voditelji i gosti koji budu po tim medijima na primer Predrag Sarapa, Jovana Jeremić, Dragan Vučićević, Saša Milovanović, Dejan Miletić i ostali botovi kada bi pred zgrade gde oni pričaju i snimaju ta svoja lupetanja došlo 100 000 ljudi koji bi im vikali da su izdajnici, prodane duše i još ih gađali izmetom. Pa ti ljudi ne bi od straha i stida smeli da izađu kada im završi smena, verovatno bi ozbiljno razmislili da li više ima smisla podržavati Vučića, tako bi on možda ostao bez svog najjačeg oružja a to su njegovi režimski mediji.

Poslednja izmena:
Zašto Srbi kada prave proteste protiv Vučića idu na razna mesta ali nikada ne okruže niti opkole ona najbitnija preko kojih on najviše širi propagandu a to su Pink, Hepi, Informer, Telegraf? Zamislite kako bi se osećali voditelji i gosti koji budu po tim medijima na primer Predrag Sarapa, Jovana Jeremić, Dragan Vučićević, Saša Milovanović, Dejan Miletić i ostali botovi kada bi pred zgrade gde oni pričaju i snimaju ta svoja lupetanja došlo 100 000 ljudi koji bi im vikali da su izdajnici, prodane duše i još ih gađali izmetom kada bi ovi završili sa poslom i krenuli svojim kućama? Pa ti ljudi bi verovatno ozbiljno razmislili da li više ima smisla podržavati Vučića i tako bi on možda ostao bez svog najjačeg oružja a to su njegovi režimski mediji.
Jer su oni samo produžena ruka te vlasti, ako bi negde trebalo, to je ispred vlade i skupštine. Malo naivno razmišljanje da bi se ljudi koji nemaju trunke savesti i moralnih načela, postideli, uplašili i sl. Pa zar je malo njih bilo ispred pimka posle Ribnikara i šta se desilo? Ništa :(

Jer su oni samo produžena ruka te vlasti, ako bi negde trebalo, to je ispred vlade i skupštine. Malo naivno razmišljanje da bi se ljudi koji nemaju trunke savesti i moralnih načela, postideli, uplašili i sl. Pa zar je malo njih bilo ispred pimka posle Ribnikara i šta se desilo? Ništa :(
Za Ribnikar realno Vuqler nije kriv

Ako bi došla ogromna masa ljudi da protestuju zbog njih, pred njihove zgrade, na 50 metara udaljenosti, dok oni i one rade, pa ja mislim da im ne bi baš bilo lepo, nisu roboti, verovatno bi se barem malo zapitali da li je Vučić toga vredan.

Nisam primetio da su bili protesti pred Pinkom posle Ribnikara. Ako i jesu ne verujem da ih je bilo mnogo. Koliko se sećam ljudi se jesu masovno okupili ali na drugim mestima.

A ja sam sigurna da bi ih bilo baš briga. Možda bi se zabrinula sitna piskarala, neka obična radna klasa, inače glavašine su sasvim ubeđene u svoju nedodirljivost.
Onda su Predrag Sarapa, Jovana Jeremić, Dragan Vučićević, Saša Milovanović, Dejan Miletić Terminatori i Supermeni ako se ne plaše 100 000 ljudi koji protestuju protiv njih na 50 metara udaljenosti od njihovih radnih mesta.

Onda su Predrag Sarapa, Jovana Jeremić, Dragan Vučićević, Saša Milovanović, Dejan Miletić Terminatori i Supermeni ako se ne plaše 100 000 ljudi koji protestuju protiv njih na 50 metara udaljenosti od njihovih radnih mesta.
Ljudi iz ekipe koja se nije plašila da će njihov fuš rad da ubije nekoga, nema strah od običnih ljudi, koliko god da ih je. Jer, videli smo kako su razbijeni protesti u NS, kako su ekipe odradile posao. Sedeli bi čekali svoje da odrade opet posao...

Zašto Srbi kada prave proteste protiv Vučića idu na razna mesta ali nikada ne okruže niti opkole ona najbitnija preko kojih on najviše širi propagandu i uticaj a to su Pink, Hepi, Informer, Telegraf? Zamislite kako bi se osećali voditelji i gosti koji budu po tim medijima na primer Predrag Sarapa, Jovana Jeremić, Dragan Vučićević, Saša Milovanović, Dejan Miletić i ostali botovi kada bi pred zgrade gde oni pričaju i snimaju ta svoja lupetanja došlo 100 000 ljudi koji bi im vikali da su izdajnici, prodane duše i još ih gađali izmetom. Pa ti ljudi ne bi od straha i stida smeli da izađu kada im završi smena, verovatno bi ozbiljno razmislili da li više ima smisla podržavati Vučića, tako bi on možda ostao bez svog najjačeg oružja a to su njegovi režimski mediji.
kovanu kerebic ma mi de niras! jovanu jeremic da mi ne ditas diras diras jel jasno?

Ljudi iz ekipe koja se nije plašila da će njihov fuš rad da ubije nekoga, nema strah od običnih ljudi, koliko god da ih je. Jer, videli smo kako su razbijeni protesti u NS, kako su ekipe odradile posao. Sedeli bi čekali svoje da odrade opet posao...
Vredi pokušati pa što bude. Najlakše je unapred odustati i ćao. Ja sam siguran da bi barem pola tih ljudi odustalo od medijske podrške Vučiću ako ih se dovoljno jako pritisne. Uostalom neki od njih su već ranije bili protiv njega dok ih nije kupio. Takvi nemaju čvrsta uverenja i moguće je da mu opet okrenu leđa ako primete da od služenja njemu imaju više štete nego koristi.

Ko zna sta rade,kada imaju vodje kao muve bez glave.To treba dobro da se razradi i pripremi,da bi imalo neke vajde.Ovako im se smeju,kad vide da ne znaju sta rade.

možda je pametnije praviti im demonstracije ispred kuća...da vide da nisu nedodirljivi...voleo bi da vidim Brnabićku kad izlazi iz bazena u svojoj vili i čuje nesnosnu buku i vidi rulju pred prozorom..ne bi joj više palo na pamet da bude onako bahata i drska i zajedljiva u Skupštini....nego je problem ako se to otme kontroli i pretvori u linč..moralo bi da se organizuje mnogo redara da se spreči fizički obračun rulje sa vlastodršcima.....tako da ipak bolje oko predsedništva, vlade i skupštine...

možda je pametnije praviti im demonstracije ispred kuća...da vide da nisu nedodirljivi...voleo bi da vidim Brnabićku kad izlazi iz bazena u svojoj vili i čuje nesnosnu buku i vidi rulju pred prozorom...nego je problem ako se to otme kontroli i pretvori u linč..moralo bi da se organizuje mnogo redara da se spreči fizički obračun rulje sa vlastodršcima.....tako da ipak bolje oko predsedništva, vlade i skupštine...
Takođe dobra ideja. Bravo. Dakle protesti ispred njihovih radnih mesta, ispred njihovih kuća, gde god se stigne, pa da vidimo koliko je jaka njihova "ljubav" prema Vučiću. Ne treba linč. Dovoljne su buka, uvrede i gađanje izmetom. Toliko ih smarati da im život postane pakao, da pomisle da je jedino rešenje da se ostave politike, da ne učestvuju više na izborima i da sami ukinu SNS.

Takođe dobra ideja. Bravo. Dakle protesti ispred njihovih radnih mesta, ispred njihovih kuća, gde god se stigne, pa da vidimo koliko je jaka njihova "ljubav" prema Vučiću. Ne treba linč. Dovoljne su buka, uvrede i gađanje izmetom.
to ima smisla samo ako je organizacija protesta toliko jaka da ima puno redara koji će da kontrolišu da ne dođe do linča...

zato mi u novom sadu necemo odustati. u utorak nam je poturio svoje udbase da nas vode, brajan brkovica pogacara baculova , grupu stav . nametnuli se sami iskoristili priliku

podmetnuli one da lome stakla na gradskoj kuci i mi se okrneuli i preko 90 % otislo odmah po pocetku lupanja...

veceras najavise oni blokadu mosta duge i nismo hteli ici.
ta blokada je opet bila da bi se razvodnila energija...

nismo prihvatili i na blokadi mosta veceras bese samo 200 ljudi i to aktivista tih udbaskih...

mi cemo da smislimo protest. mi cemo da istrajem oza odgovornost prema nasim 14 ubijenih sugradjana!

Bio je protest pred Pinkom i evo kakva je bila reakcija

images-jpg.1639428

Back