Protesti "Srbija protiv nasilja"

Ljudi ne shvataju koliko su znacajni zahtevi bune protiv nasilja..

Odem kod lekara , umesto da me leci za ozbiljan problem zbog kojeg sam dosao , a moze relativno brzo da se izleci , on mi prica o tome da je to sitnica jer drugi svakog dana bivaju prebijeni, ubodeni spaljeni , ozbiljno pretuceni.....
Uticaj zute stampe na zdravstvo je da ih jednostavno otvrdi doliko da im je lako reci sto si dosao , nije ti nista ako ti dusha nije u nosu , a kad ti je u nosu , onda nisu spremni za to pa je cuvena poslovica, kome ima veka ima i leka na snazi...ebeno kako god okrenes..

Npr ovo

POBEDILA RAK, RODILA DETE DOK JE BILA U KOMI, A ONDA ČAK I OVO! Neverovatna priča hrabre Milice Petrović: Jedva sam izdržala​

I onda se to masovno koristi za daj odhebi nisi ti Milica.....naravno tu prednost pri odhebu imaju muskarci, koji su kao snazni i kad su bolesni mogu konju rep da iscupaju, pa onda idu i zene skoro sa malom razlikom ali ipak razlikom, kao nisi ti Milica, ili nisi ti mlada, ili nisi ti lepa cak i to....

Da i to je neizrecen faktor kod zena i izmedju zena...sto mi muskarci nekad ne vidimo...jer je neizrecen..

E , pa sad cete gledati nesto novo...
Deca su shvatila poruku...
Vise ne ustaju u prevozu , jer trce da bi koristila mobilne i da ne budu glupi sto jedni sede a drugi stoje...
Ne smeju da ne bi bili ismejani...

Pa onda imate razne situacije tuca i prebijanja u skoli , bukvalno se toliko namnozilo da se vise i ne prijavljuje...zamisli a imamo dodatne policajce u skolskim dvoristima a tuce se ne prijavljuju.....

1699370194153.png

A za to vreme populisticki predsednik jos vise razvaljuje cmarove ogranicenih gradjana izjavama tipa

PREDSEDNIK VUČIĆ: Tražiću trajnu zabranu upravljanja vozilom za svakog ko izazove povredu ili smrt deteta u saobraćaju​

U srbiji ce cak i tovljene curke imati vise IQ od prosecnog gradjanina...

Pogledajte prilog 1433124

REM o farbanju table: Vandalski čin, učesnik protesta doživeo „destruktivnu apoteozu“

Pogledajte prilog 1433123

22. okt 2023

Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je saopštilo da osuđuje "vandalski akt narodnog poslanika Radomira Lazovića" tokom protesta "Srbija protiv nasilja", kada je pink bojom prefarbao tablu REM-a na Trgu Nikole Pašića.

„Iako poštujemo osnovno pravo na mirno okupljanje i slobodu izražavanja, uništavanje javne imovine predstavlja pretnju zaposlenima u REM, kršenje zakona i neprihvatljivo je u demokratskom društvu. Farbanje table na ulazu u sedište REM-a bojom, koja simbolično predstavlja jednog od pružalaca medijskih usluga, trebalo je javnosti da pruži neku poruku. Kakva god da je poruka planirana da se prenese javnosti, REM želi da naglasi da radi svoj posao nezavisno i nepristrasno, bez spoljnog uticaja ili kontrole, pridržavajući se principa slobode i pluralizma medija u skladu sa najvišim evropskim standardima“, navodi se su saopštenju ovog regulatornog tela.

Dodaje se da je „jedan učesnik protesta“ doživeo „destruktivnu apoteozu“ i „likovnom ekspresijom na tuđoj imovini izložio najširoj javnosti odlike svojih uverenja“.

REM navodi da taj, kako kažu, apsurdni čin obesmišljava pokušaje koji se protestima žele postići, „jer ukupna logička konstrukcija govori u prilog iracionalnosti i nelogičnost ovakvog postupka“.

„U slučaju teatra ovakva konstrukcija dovodi do pozorišta tišine. U ovom slučaju dovodi do apsurda, pred kojim se ostaje nem i zapitan. Stoga smo uvereni da nasilništvo i uništavanje imovine ne mogu biti prihvatljiv kriterijum za ponašanje nijednog lica, političke grupacije ili društvene grupe“, dodaje se u saopštenju.

REM ističe da uprkost pretnjama i pritiscima ostaje posvećen „negovanju raznolikog, nezavisnog i profesionalnog medijskog prostora u Srbiji, u skladu sa demokratskim principima, evropskom i domaćom regulativom“.

Od državnih institucija traži da preduzmu zakonom predviđene mere protiv ovakvih postupaka.

СРАМ ГА БИЛО! рече му Данило

Вероватно ће сада ваш лажни опозиционар Друг Ђидо да забрани шетње пошто је ставио целу про-ЕУ опозицију под своју шапу.

Од свих нас Србија зависи а не од богатих или бахатих полединаца. Или...

Pričaju o nekom nasilju a otvoreno pozivaju na nasilje na tim "prosvjedima".
Pričaju o nekim krađama, a njihov gazda krao 150.000 evrića dnevno dok je bio na vlasti.
Khenjaju o nekoj bedi a ne umeju da uporede 320 evra sa 940 evra.
A niko od ovih botčića (u pokušaju) na krsti da kaže nešto konkretno kako je to Vučić pljačkao (i koga).

Doduše, ja ih razumem, socijalna pomoć nije rasla u tom procentu...

Не вређај људе. Него реци како човек који је пљачкао 150.000 евра дневно није у затвору?

Back