OvajOnaj
Elita
- Poruka
- 15.848
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desilo se baš kao što sam i predviđao;
- Ako proteste organizuje četnički vojvoda to u CG ne prolazi, pa svi da će okrilatit Turci.
narod je pametan jer zna da četnici čekaju priliku da zapale Crnu Goru
Milo kakav god bio čini razliku jer iza njega je narod
narod nema opciju!između dva zla izabire manje zlo!narod je pametan jer zna da četnici čekaju priliku da zapale Crnu Goru
![]()

- Ako proteste organizuje četnički vojvoda to u CG ne prolazi, pa svi da će okrilatit Turci.
Teško da će ih biti dovoljno da makar jednu tu zgradu opkoleU nedjelju, 15. novembra, u Podgorici će se održati novi protestni skup pod nazivom "Opkoljeni ste". Ideja je da se od okupljenih ljudi formira "živi lanac" od ljudi koji će, držeći se za ruke, mirnim putem opkoliti institucije i pojedine privatne firme bliske vlasti. Ovaj performans će biti sniman iz vazduha.
Nakon nedjeljnog skupa, protesti će biti nastavljeni i u drugim crnogorskim gradovima, zaključno sa velikim protestnim skupom koji će biti uskoro organizovan u Podgorici.
http://www.vijesti.me/vijesti/protest-df-a-u-podgorici-u-nedjelju-pod-nazivom-opkoljeni-ste-859696

bitno je da drmaju rezim. Pre ili kasnije ima da padnu jer je ekonomska situacija u Crnoj Gori uzasna sve je manje zadovoljnih a sve vise nezadovoljnih.
Milova poslednja karta za opstanak/ostanak na vlasti je ulazak u NATO jer misli da ce tako zacementirati svoju vlast, a usli ne usli u NATO situacija u Crnoj Gori nece biti bolja - eto pogledajte Rumuniju i Bugarsku sta je njima donelo clanstvo u NATO? Propast.
Onda, možda Zavala postane novi angloamerički Krim.![]()
Na Krimu je ispoljena narodna volja isto kao na Kosovu , tako je kazao Putin ..
Jeste da su Krimski Tatari 2 vijeka satirani i da je Staljin 1944. napravio etničko čišćenje , ali Putin se pozvao na narodnu volju i Kosovo ..
Ајде ти нама афане сада да поставиш линк где је то ****** то казао. Стварно сте ви мујаге ретко дебилни.
Fafane , nejma ovdje nikakvog Afana .. potrudi se sam , nije teško , prepametni ..
Ма нема четника. Тај ,,Зулум буљук'' краљ је растурио још 1944г. и као на тацни предао их је Титу.Gde bre nadjoste cetnike u XXI veku.
Gde?
Jel ih ima u Beogradu,Kragujevcu,Podgorici..daj da ih vidimo svi.

narod nema opciju!između dva zla izabire manje zlo!narod je pametan jer zna da četnici čekaju priliku da zapale Crnu Goru
![]()
Koji četnici ?
Ео га храбри партизан алуцинира неоћетнике пошто се предозиро неком брљом шећерушом. Кладим се да прича са сликом друга тита у паузама.![]()

Citat Original postavio Moračanin Pogledaj poruku
Шта значи на усташком ово болдовано?
Nikakav ustaški!
Sramota da ne čitaš Njegoša.
Мени личи на усташки јер само усташе србе зову четницима, а ово нисам код Његоша видео.
- - - - - - - - - -
http://iskra.co/kolumne/crna-gora-i-unesko-cast-i-bruka/