Protesti protiv Milovog rezima u CG

Па ви Хрвати, неки, никад се нечете научити, и да вам кофом сипају у главу!:hahaha:[/QUO

ma kofu nikad nismo ni imali,da nam sipaju u glavu!ali ste vi cjelom svjetu "pamet"pokupili!:per:blago se vama:rotf::cool:

Шта би? Кад сте бежали од Аустроугара и кофе сте оставили у коњушницама? :hahaha:

Buni se zdrav razum, samo ga treba imati...

reci to "Velikom Vladimiru"...:D

images

reci to "Velikom Vladimiru"...:D

images

Незнам шта ти са тиме желиш речи... :)

Антихришћанин си? Милим, ниси Хришћанин? :)

Подсети се ко је сачувао Ватикан у зло доба... :per:

Где се налазе Мошти Светог Николе? :per:

Знаш ли да "Исток познаје Запад свој"? :)

Poslednja izmena:
E pa onda pregledaj moje ranije postove. :D

Video sam na nekim drugim temama, jednostavno mi tvoje priče suviše liče na ove od internet talibana. Znam samo da niti jednog Hrvata nisam video da je nešto zamerao Rusima za intervenciju u Siriji. To jest, video sam Gumigelenka, ali njegove zamerke su se odnosile na to što Rusi nisu upotrebili nuklearno naoružanje tamo...

Video sam na nekim drugim temama, jednostavno mi tvoje priče suviše liče na ove od internet talibana. Znam samo da niti jednog Hrvata nisam video da je nešto zamerao Rusima za intervenciju u Siriji. To jest, video sam Gumigelenka, ali njegove zamerke su se odnosile na to što Rusi nisu upotrebili nuklearno naoružanje tamo...

Ja kao pro EU,pro NATO,pro USA,antikomunist,....sam po default-u antirus. ;)

ja govorim o kofama serbljanskim što vjeronauk u glavu "sipaju"a ne o nekim drugim:dash:ne skreći sa teme već mi jasno odgovori ili lijepo napiši ne znam o čemu sam pisao:rtfm::rotf::rotf::cool:

Ја не идем у кафане, а и кад одем, са мојим друштвом воде се разговори који су примерени човештву, па и духовности.

Кафане нису само за локање... :)

И буди јаснији, да те човек разуме, а не кријеш се преко милион сервера па нити знаш нити видиш шта пишеш... :)

Чек да видим да се ниси прикачио и на олук! :hahaha:

Хрватска посла! :hahaha:

Ја не идем у кафане, а и кад одем, са мојим друштвом воде се разговори који су примерени човештву, па и духовности.

Кафане нису само за локање... :)

И буди јаснији, да те човек разуме, а не кријеш се преко милион сервера па нити знаш нити видиш шта пишеш... :)

Чек да видим да се ниси прикачио и на олук! :hahaha:

Хрватска посла! :hahaha:

ja o kofama a ti o kafanama!:dash:aj kad malo dođeš sebi pa mi odgovori ako ti se hoće:cool:

MANDIĆU MUKA OD LAŽNOG SRBINA VUČIĆEVIĆA: Od ovog antisrpskog plaćenika mi se povraća

Lider crnogorske opozicije Andrija Mandić kaže da mu je muka i na samu pomisao o Draganu J. Vučićeviću, glavnom i odgovornom uredniku Informera CG jer je taj list bukvalno "zagadio medijski prostor" u Crnoj Gori napadajući brutalno sve Srbe u CG i to za nalogodavca Mila Đukanovića,

Back