veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
pa ako Risto ne buni....:lol
Buni se zdrav razum, samo ga treba imati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako Risto ne buni....:lol
Па ви Хрвати, неки, никад се нечете научити, и да вам кофом сипају у главу![/QUO
ma kofu nikad nismo ni imali,da nam sipaju u glavu!ali ste vi cjelom svjetu "pamet"pokupili!blago se vama
![]()
Шта би? Кад сте бежали од Аустроугара и кофе сте оставили у коњушницама?![]()
Buni se zdrav razum, samo ga treba imati...
reci to "Velikom Vladimiru"...
![]()

reci to "Velikom Vladimiru"...![]()
Hoću, čim ga vidim. Nego Muki, kapiram da ti je velika muka biti musliman, a držati stranu katolicima. Neki bi rekli šizofrenija...
Ti kao musliman koji zivi u Sloveniji,to najbolje znas.![]()
Zajebao si se, ne živim u Sloveniji, a i nisam musliman. To se, uostalom, dobro vidi na forumu, kod tebe je islam izbio na površinu kada nisi mogao da odoliš da ne počneš da podržavaš teroriste...
A gdje ja to podrzavam teroriste ?!![]()
Svuda gde si pljuvao po Rusima...
znaci,ako ja nisam bas neki ljubitelj Rusa,onda podrzavam teroriste ?!![]()
Ne, ali za pljuvanje po Rusima postoje i druge teme, kud si baš izabrao onu gde prže teroriste...
E pa onda pregledaj moje ranije postove.![]()
Шта би? Кад сте бежали од Аустроугара и кофе сте оставили у коњушницама?![]()
ja govorim o kofama serbljanskim što vjeronauk u glavu "sipaju"a ne o nekim drugimne skreći sa teme već mi jasno odgovori ili lijepo napiši ne znam o čemu sam pisao
![]()
Video sam na nekim drugim temama, jednostavno mi tvoje priče suviše liče na ove od internet talibana. Znam samo da niti jednog Hrvata nisam video da je nešto zamerao Rusima za intervenciju u Siriji. To jest, video sam Gumigelenka, ali njegove zamerke su se odnosile na to što Rusi nisu upotrebili nuklearno naoružanje tamo...
ja govorim o kofama serbljanskim što vjeronauk u glavu "sipaju"a ne o nekim drugimne skreći sa teme već mi jasno odgovori ili lijepo napiši ne znam o čemu sam pisao
![]()
Ја не идем у кафане, а и кад одем, са мојим друштвом воде се разговори који су примерени човештву, па и духовности.
Кафане нису само за локање...![]()
И буди јаснији, да те човек разуме, а не кријеш се преко милион сервера па нити знаш нити видиш шта пишеш...![]()
Чек да видим да се ниси прикачио и на олук!![]()
Хрватска посла!![]()
Ја не идем у кафане, а и кад одем, са мојим друштвом воде се разговори који су примерени човештву, па и духовности.
Кафане нису само за локање...![]()
И буди јаснији, да те човек разуме, а не кријеш се преко милион сервера па нити знаш нити видиш шта пишеш...![]()
Чек да видим да се ниси прикачио и на олук!![]()
Хрватска посла!![]()
ja o kofama a ti o kafanama!aj kad malo dođeš sebi pa mi odgovori ako ti se hoće
![]()
ja o kofama a ti o kafanama!aj kad malo dođeš sebi pa mi odgovori ako ti se hoće
![]()
Ја кафу пијем у кафани, не конзумирам алкохол, осим секса...![]()
DORIS PAK: Ostavka Đukanovića i izbori po novim pravilima
http://www.kurir.rs/region/crna-gor...ca-i-izbori-po-novim-pravilima-clanak-1991627

Вучићевић? Ко је тај?
Само презиме говори о њему...