- Poruka
- 10.283
Молим се једино, да се сви Срби, ма где били, поврате, врате својим коренима, и они који су одступили од своје Православне Светосавске вере, да се дозову памети. Остало је још мало времена до .............. Спасења! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Po svemu sudeći i tvoja loza je Srpska, a šta ti misliš to je druga priča.![]()
Црна Гора — контрареволуција без тачног датума
http://rs.sputniknews.com/autori/20151101/1100727128.html
Po svemu sudeći i tvoja loza je Srpska, a šta ti misliš to je druga priča.![]()
Ja ne mogu

samo neznam kako ste stvorili pravoslavlje prije samog Isusa?hoćeš li mi to objasniti

Dr.Rašković je vas dobro ocjenio
OGLASIO SE I MITROPOLIT Amfilohije: Vreme je da Milo ode
Autor: Beta | 01.11.2015. 13:05 - 01.11.2015. 14:53
Mitropolit Amfilohije Radović izjavio je Radio Beogradu da misli da je došao trenutak da se Đukanović povuče.
Amfilohije Radović, Foto: Oliver Bunić![]()
U intervjuu koji je emitovan na Prvom programu Radio Beograda, mitropolit je rekao da je glas Crne Gore za Kosovo u UNESKO, glas je protiv Crne Gore .
Mitropolit Srpske pravoslavne crkve je naglasio da vlast u Podgorici produbljuje podele u Crnoj Gori .
Toliko je uzavrelo u narodu, da će se protesti sigurno nastaviti, rekao je crkveni velikodostojnik koji je ocenio da podrška za ulazak Crne Gore u NATO raste zato što su uloženi milioni za propagandu.

Он мисли?![]()

tko može osporiti teze da su serblji postojali prije Adama i EveJa ne mogu
samo neznam kako ste stvorili pravoslavlje prije samog Isusa?hoćeš li mi to objasniti
- - - - - - - - - -
ja vjerujem da ispod ove kape skriva rogove![]()

Шта ти није јасно?
Православље постоји од пре Исуса Христа, стиме што је Православље Хрисћанство...
Пренето из предпотопног периода...
Да ти дам адресу неког психијатра?![]()
ebiga nismo svi završili vjeronauk u srbiji

Да си шупаљ ко решето.Ja znam i to je razlika između nas!![]()

ok nisam znao to za pravoslavljeebiga nismo svi završili vjeronauk u srbiji
što se tiče psihijatra?naravno!pošalji mi mobitel tvog osobnog psihijatra!![]()
Твоја неозбиљност превазилази све границе здравог разума...
Веронаука се не учи само у Србији, и не само читањем књига, већ се учи свуда, кроз кретање у времену и простору, спознајом Бога, Духом Светим вођени и учени...
Уз Свесрдну помоћ нашег Светог Свештенства...
kod nas vjeronauk uče iz Biblije i ništa više!
pa radi toga želim da me "prosvetliš"sa svojim "veronaukom" i tvojim "duhom svetim"i.t.d. šta već ima kod vaskod nas vjeronauk uče iz Biblije i ništa više!
![]()

tko može osporiti teze da su serblji postojali prije Adama i EveJa ne mogu
![]()

Па ви Хрвати, неки, никад се нечете научити, и да вам кофом сипају у главу![/QUO
ma kofu nikad nismo ni imali,da nam sipaju u glavu!ali ste vi cjelom svjetu "pamet"pokupili!blago se vama
![]()
pa radi toga želim da me "prosvetliš"sa svojim "veronaukom" i tvojim "duhom svetim"i.t.d. šta već ima kod vaskod nas vjeronauk uče iz Biblije i ništa više!
![]()
Učite li i kako otkupiti oprost grehova, to jest o takozvanim indulgencijama, što je onako vrlo hrišćanski?

je li to ono "ko se ne osveti,taj se ne posveti"![]()
Baš to, samo što su indulgencije bile zvanična institucija vaše sekte, a ova izreka nikada nije bila deo pravoslavlja. Ali, mogli bismo da pomenemo i druge vidove bogohuljenja sa vaše strane, recimo proglašavanje pape naslednikom Svetog Petra na zemlji...