Protesti protiv Milovog rezima u CG

Молим се једино, да се сви Срби, ма где били, поврате, врате својим коренима, и они који су одступили од своје Православне Светосавске вере, да се дозову памети. Остало је још мало времена до .............. Спасења! :)

Mило је као зуб којег је захватио каријес. Крњи га неповратно из дана у дан све док га не исчупају.
Потрајаће то али исчупаће га. Чим из бирачких спискова избаце оних 70.000 који нису међу живима.

OGLASIO SE I MITROPOLIT Amfilohije: Vreme je da Milo ode

Autor: Beta | 01.11.2015. 13:05 - 01.11.2015. 14:53

Mitropolit Amfilohije Radović izjavio je Radio Beogradu da misli da je došao trenutak da se Đukanović povuče.

amfilohije%20oliver%20buni%C4%87_1000x0.jpg
Amfilohije Radović, Foto: Oliver Bunić
U intervjuu koji je emitovan na Prvom programu Radio Beograda, mitropolit je rekao da je glas Crne Gore za Kosovo u UNESKO, glas je protiv Crne Gore .
Mitropolit Srpske pravoslavne crkve je naglasio da vlast u Podgorici produbljuje podele u Crnoj Gori .
Toliko je uzavrelo u narodu, da će se protesti sigurno nastaviti, rekao je crkveni velikodostojnik koji je ocenio da podrška za ulazak Crne Gore u NATO raste zato što su uloženi milioni za propagandu.

Po svemu sudeći i tvoja loza je Srpska, a šta ti misliš to je druga priča. ;)

tko može osporiti teze da su serblji postojali prije Adama i Eve:rtfm:Ja ne mogu:rotf::rotf::rotf:samo neznam kako ste stvorili pravoslavlje prije samog Isusa?hoćeš li mi to objasniti:think::rotf::rotf:Dr.Rašković je vas dobro ocjenio:cool:

- - - - - - - - - -

OGLASIO SE I MITROPOLIT Amfilohije: Vreme je da Milo ode

Autor: Beta | 01.11.2015. 13:05 - 01.11.2015. 14:53

Mitropolit Amfilohije Radović izjavio je Radio Beogradu da misli da je došao trenutak da se Đukanović povuče.

amfilohije%20oliver%20buni%C4%87_1000x0.jpg
Amfilohije Radović, Foto: Oliver Bunić
U intervjuu koji je emitovan na Prvom programu Radio Beograda, mitropolit je rekao da je glas Crne Gore za Kosovo u UNESKO, glas je protiv Crne Gore .
Mitropolit Srpske pravoslavne crkve je naglasio da vlast u Podgorici produbljuje podele u Crnoj Gori .
Toliko je uzavrelo u narodu, da će se protesti sigurno nastaviti, rekao je crkveni velikodostojnik koji je ocenio da podrška za ulazak Crne Gore u NATO raste zato što su uloženi milioni za propagandu.

ja vjerujem da ispod ove kape skriva rogove:evil::cool:

- - - - - - - - - -

Он мисли?:roll:

Ja znam i to je razlika između nas!:cool:

tko može osporiti teze da su serblji postojali prije Adama i Eve:rtfm:Ja ne mogu:rotf::rotf::rotf:samo neznam kako ste stvorili pravoslavlje prije samog Isusa?hoćeš li mi to objasniti:think::rotf::rotf:Dr.Rašković je vas dobro ocjenio:cool:

- - - - - - - - - -

ja vjerujem da ispod ove kape skriva rogove:evil::cool:

Шта ти није јасно?

Православље постоји од пре Исуса Христа, стиме што је Православље Хрисћанство...

Пренето из предпотопног периода...

Да ти дам адресу неког психијатра? :)

Шта ти није јасно?

Православље постоји од пре Исуса Христа, стиме што је Православље Хрисћанство...

Пренето из предпотопног периода...

Да ти дам адресу неког психијатра? :)

ok nisam znao to za pravoslavlje:dash:ebiga nismo svi završili vjeronauk u srbiji:rotf:
što se tiče psihijatra?naravno!pošalji mi mobitel tvog osobnog psihijatra!:rotf::rotf::cool:

ok nisam znao to za pravoslavlje:dash:ebiga nismo svi završili vjeronauk u srbiji:rotf:
što se tiče psihijatra?naravno!pošalji mi mobitel tvog osobnog psihijatra!:rotf::rotf::cool:

Твоја неозбиљност превазилази све границе здравог разума...

Веронаука се не учи само у Србији, и не само читањем књига, већ се учи свуда, кроз кретање у времену и простору, спознајом Бога, Духом Светим вођени и учени...

Уз Свесрдну помоћ нашег Светог Свештенства...

Твоја неозбиљност превазилази све границе здравог разума...

Веронаука се не учи само у Србији, и не само читањем књига, већ се учи свуда, кроз кретање у времену и простору, спознајом Бога, Духом Светим вођени и учени...

Уз Свесрдну помоћ нашег Светог Свештенства...

pa radi toga želim da me "prosvetliš"sa svojim "veronaukom" i tvojim "duhom svetim"i.t.d. šta već ima kod vas:mrgreen:kod nas vjeronauk uče iz Biblije i ništa više!:cool:

Back