radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam imao konstruktivan predlog da po modelu ruskog angazovanja u Siriji , vlast Srbije sklopi sporazum sa premijerom Djukanovicem i posalje tamo svoje bezbednosne snage da pomognu legalno izabranoj vlasti CG da ponovo uspostavi javni red i mir i da se obracuna sa teroristima ,placenicima i prvokatorima iz tzv. opozicije ,zlogalasnim šatorašima koji bi da prave nered na ulicama Podgorice ,a kao sto si i sam odlicno primetio koji mogu eskalirati i gradjanskim ratom .Pitanje je ima li Srbija a i Republika Srpska ikakvu strategiju za slučaj sve izvesnijeg građanskog rata u Crnoj Gori posebno što taj rat neće ostati čisto unutrašnji sukob građana Crne Gore - (Milovci,Šiftari,tzv liberali,Muslimani,Crnogorci)nego če se u isti uključiti i Albanci iz Albanije,Kosova i drugi missim rat može da u prvoj fazi da počne kao sukob opozicie i vlasti ali brzo će se proširiti i po drugim osnovima.Verovatno ćemo biti zatečeni kao i u sličnim događajima devedesetih.
Ja sam imao konstruktivan predlog da po modelu ruskog angazovanja u Siriji , vlast Srbije sklopi sporazum sa premijerom Djukanovicem i posalje tamo svoje bezbednosne snage da pomognu legalno izabranoj vlasti CG da ponovo uspostavi javni red i mir i da se obracuna sa teroristima ,placenicima i prvokatorima iz tzv. opozicije ,zlogalasnim šatorašima koji bi da prave nered na ulicama Podgorice ,a kao sto si i sam odlicno primetio koji mogu eskalirati i gradjanskim ratom .

О чему ти то??? Па СРбија је војно постала обична вукојебина... војску је уништила жута власт а вредно је наставио и СНС...... а свакога дана изјављују да: "Србија више никада неће ратовати!" - ено огласио се истом таквом изјавом и пијани комедијаш-драмски писац и масон Душан Ковачевић...
Надам ес да ће то дволично, преварантско, комунистичко ђубре најзад ГОРЕТИ У ПАКЛУ......... црк'о ДАБОГДА !!!
Kako je aktualna situacija,
kad ce otic?
MJK
Ђукановић: Русија је против Ц. Горе. Бринемо се...
Премијер Црне Горе Мило Ђукановић оценио је да је немогуће не приметити да поруке које Подгорица добија из Русије, колико год их широко и толерантно желели тумачити, представљају јасно сврставање Москве против политике Црне Горе.
М. Каровић![]()
Мило: Широко и толерантно тумачимо поруке из Москве, али...
Ђукановић је за РТЦГ подсетио да је Москва имала благонаклон став према Црној Гори у прошлости и да су ово нове појаве које забрињавају. Он је истакао и да нервоза све већа што се Црна Гора више приближава једном од својих циљева, а то је улазак у НАТО.
Када је реч о мотивима за протесте опозиције у Подгорици, Ђукановић је уверен да се они своде на покушај оспоравања државног суверенитета Црне Горе и оспоравања црногорског статуса независности, али и против пута интеграције у НАТО.
- Очигледно је да они који су организовали протесте желе да смене власт, суспендују наша остварења на путу европске и евроатлантске интеграције. Они то сматрају злим путем са којег нас треба вратити. Главни проблем виде у црногорској незавиности. Својом независношћу Црна Гора је преузела одговорнсот и кренула у креирања државног пута интеграције у ЕУ и НАТО - нагласио је он.
Након што би суспендовали црногорски пут у НАТО, истакао је Ђукановић, организатори протеста желели су да доведу у питање одлуку о независности да би затрли у самом исходишту проблем са којим се данас суочавају.
- Мисле да Црна Гора мора да се врати оним стазама којима је тумарала у историји, немајући своје државне интересе, већ следећи оне других, да Црну Гору још једном принесу на жртвеник бројније словенске браће. Ја сматрам да би то било самоубиство Црне Горе - додао је он.
Када је реч о вођи протестаната Андрији Мандићу Ђукановић је истакао да је изнео лаж да је напустио земљу.
- У то време сам седео на седници Већа националне безбедности. Реч је било о провидној неистини коју је лидер Деморкатског фронта изнео са намером да оствари одређени циљ, та медијска бомба експлодирала је у његовим рукама. Показало је колико је озбиљан човек - поручио је црногорски премијер.
Ово је просто фантастично....... какав смрад од човека......
jel ide milo ili nastavlja da sedi?

jel ide milo ili nastavlja da sedi?
Mozda Milo i ode ali ovaj Mandic mi je onako. Lekic mi se dopada.

Visnja ako sruse Mila i okrenu se Rusiji mislim da cemo mi njima morati da se izvinjavamo i peremo od bruke, jer kako stoje stvari Srbija nista nije uradila da spreci dalji proces priznavanja nezavisnosti Kosova i samo sto sama nije priznala to Kosovo.
A ako zaista Rusi ovo izvode u CG mislim da ce povuci priznanje Kosova.
Ja sam imao konstruktivan predlog da po modelu ruskog angazovanja u Siriji , vlast Srbije sklopi sporazum sa premijerom Djukanovicem i posalje tamo svoje bezbednosne snage da pomognu legalno izabranoj vlasti CG da ponovo uspostavi javni red i mir i da se obracuna sa teroristima ,placenicima i prvokatorima iz tzv. opozicije ,zlogalasnim šatorašima koji bi da prave nered na ulicama Podgorice ,a kao sto si i sam odlicno primetio koji mogu eskalirati i gradjanskim ratom .
Slavko Perovic je bio prvi izbor cie jos dok je Milo bio Slobin mali a kad je milo preso na njihovu stranu ovaj je bacen na smetiliste istorije