Protesti protiv Milovog rezima u CG

gotov-je.jpg

Pitanje je ima li Srbija a i Republika Srpska ikakvu strategiju za slučaj sve izvesnijeg građanskog rata u Crnoj Gori posebno što taj rat neće ostati čisto unutrašnji sukob građana Crne Gore - (Milovci,Šiftari,tzv liberali,Muslimani,Crnogorci)nego če se u isti uključiti i Albanci iz Albanije,Kosova i drugi missim rat može da u prvoj fazi da počne kao sukob opozicie i vlasti ali brzo će se proširiti i po drugim osnovima.Verovatno ćemo biti zatečeni kao i u sličnim događajima devedesetih.
Ja sam imao konstruktivan predlog da po modelu ruskog angazovanja u Siriji , vlast Srbije sklopi sporazum sa premijerom Djukanovicem i posalje tamo svoje bezbednosne snage da pomognu legalno izabranoj vlasti CG da ponovo uspostavi javni red i mir i da se obracuna sa teroristima ,placenicima i prvokatorima iz tzv. opozicije ,zlogalasnim šatorašima koji bi da prave nered na ulicama Podgorice ,a kao sto si i sam odlicno primetio koji mogu eskalirati i gradjanskim ratom .

Poslednja izmena:
Ja sam imao konstruktivan predlog da po modelu ruskog angazovanja u Siriji , vlast Srbije sklopi sporazum sa premijerom Djukanovicem i posalje tamo svoje bezbednosne snage da pomognu legalno izabranoj vlasti CG da ponovo uspostavi javni red i mir i da se obracuna sa teroristima ,placenicima i prvokatorima iz tzv. opozicije ,zlogalasnim šatorašima koji bi da prave nered na ulicama Podgorice ,a kao sto si i sam odlicno primetio koji mogu eskalirati i gradjanskim ratom .

Ne, treba svim silama, prvenstveno vojno, pomoci demokratske opozicione snage Crne Gore koje zele da se oslobode visedecenijske vladavine uzurpatora, lopova i diktatora, po ugledu na Siriju i Ukrajinu, po modelu USA i EU angazovanja u datim zemljama.

Ђукановић: Русија је против Ц. Горе. Бринемо се... :hahaha::hahaha:
Премијер Црне Горе Мило Ђукановић оценио је да је немогуће не приметити да поруке које Подгорица добија из Русије, колико год их широко и толерантно желели тумачити, представљају јасно сврставање Москве против политике Црне Горе.

530959_091405c1_f.jpg
М. Каровић

Мило: Широко и толерантно тумачимо поруке из Москве, али...

Ђукановић је за РТЦГ подсетио да је Москва имала благонаклон став према Црној Гори у прошлости и да су ово нове појаве које забрињавају. Он је истакао и да нервоза све већа што се Црна Гора више приближава једном од својих циљева, а то је улазак у НАТО.
Када је реч о мотивима за протесте опозиције у Подгорици, Ђукановић је уверен да се они своде на покушај оспоравања државног суверенитета Црне Горе и оспоравања црногорског статуса независности, али и против пута интеграције у НАТО.

- Очигледно је да они који су организовали протесте желе да смене власт, суспендују наша остварења на путу европске и евроатлантске интеграције. Они то сматрају злим путем са којег нас треба вратити. Главни проблем виде у црногорској незавиности. Својом независношћу Црна Гора је преузела одговорнсот и кренула у креирања државног пута интеграције у ЕУ и НАТО - нагласио је он.
Након што би суспендовали црногорски пут у НАТО, истакао је Ђукановић, организатори протеста желели су да доведу у питање одлуку о независности да би затрли у самом исходишту проблем са којим се данас суочавају.

- Мисле да Црна Гора мора да се врати оним стазама којима је тумарала у историји, немајући своје државне интересе, већ следећи оне других, да Црну Гору још једном принесу на жртвеник бројније словенске браће. Ја сматрам да би то било самоубиство Црне Горе - додао је он.
Када је реч о вођи протестаната Андрији Мандићу Ђукановић је истакао да је изнео лаж да је напустио земљу.
- У то време сам седео на седници Већа националне безбедности. Реч је било о провидној неистини коју је лидер Деморкатског фронта изнео са намером да оствари одређени циљ, та медијска бомба експлодирала је у његовим рукама. Показало је колико је озбиљан човек - поручио је црногорски премијер.
Ово је просто фантастично....... какав смрад од човека......

О чему ти то??? Па СРбија је војно постала обична вукојебина... војску је уништила жута власт а вредно је наставио и СНС...... а свакога дана изјављују да: "Србија више никада неће ратовати!" - ено огласио се истом таквом изјавом и пијани комедијаш-драмски писац и масон Душан Ковачевић...

pa i ti si reko - IMA KO JE PLAĆEN
jel bilo tako?

- - - - - - - - - -

Надам ес да ће то дволично, преварантско, комунистичко ђубре најзад ГОРЕТИ У ПАКЛУ......... црк'о ДАБОГДА !!!

u čemu se razlikuje Koštunica? sve legitimno a iza ljigavo...
jel čuvaš fiskalne račune C Marketa?
Odnesi Bubalu ako Koštunica nije kod kuće...

Ђукановић: Русија је против Ц. Горе. Бринемо се... :hahaha::hahaha:
Премијер Црне Горе Мило Ђукановић оценио је да је немогуће не приметити да поруке које Подгорица добија из Русије, колико год их широко и толерантно желели тумачити, представљају јасно сврставање Москве против политике Црне Горе.

530959_091405c1_f.jpg
М. Каровић

Мило: Широко и толерантно тумачимо поруке из Москве, али...

Ђукановић је за РТЦГ подсетио да је Москва имала благонаклон став према Црној Гори у прошлости и да су ово нове појаве које забрињавају. Он је истакао и да нервоза све већа што се Црна Гора више приближава једном од својих циљева, а то је улазак у НАТО.
Када је реч о мотивима за протесте опозиције у Подгорици, Ђукановић је уверен да се они своде на покушај оспоравања државног суверенитета Црне Горе и оспоравања црногорског статуса независности, али и против пута интеграције у НАТО.

- Очигледно је да они који су организовали протесте желе да смене власт, суспендују наша остварења на путу европске и евроатлантске интеграције. Они то сматрају злим путем са којег нас треба вратити. Главни проблем виде у црногорској незавиности. Својом независношћу Црна Гора је преузела одговорнсот и кренула у креирања државног пута интеграције у ЕУ и НАТО - нагласио је он.
Након што би суспендовали црногорски пут у НАТО, истакао је Ђукановић, организатори протеста желели су да доведу у питање одлуку о независности да би затрли у самом исходишту проблем са којим се данас суочавају.

- Мисле да Црна Гора мора да се врати оним стазама којима је тумарала у историји, немајући своје државне интересе, већ следећи оне других, да Црну Гору још једном принесу на жртвеник бројније словенске браће. Ја сматрам да би то било самоубиство Црне Горе - додао је он.
Када је реч о вођи протестаната Андрији Мандићу Ђукановић је истакао да је изнео лаж да је напустио земљу.
- У то време сам седео на седници Већа националне безбедности. Реч је било о провидној неистини коју је лидер Деморкатског фронта изнео са намером да оствари одређени циљ, та медијска бомба експлодирала је у његовим рукама. Показало је колико је озбиљан човек - поручио је црногорски премијер.
Ово је просто фантастично....... какав смрад од човека......

Koliko me pamćenje služi prvo je Crna Gora šiljila kitu na Rusima i Rusiji, sad je došlo vreme šamaranja.

jel ide milo ili nastavlja da sedi?

Sve više sam siguran, da je glavni razlog organizacije protesta ulazak u NATO.
Bez obzira na svu višegodišnju propagandu ZA NATO, crnogorski narod to ne voli jer polazi iz svojeg dosadašnjeg istorijskog iskustva.
Nemoguće je mentalitet i mišljenje ljudi i naroda promijeniti za 10,20,30 godina-
Rusija je vjekovima bila majka za CG.
A sada Rusiji sankcije a onda u taj zločinački NATO.

Samo zato će Milo morati da ode, pa svi da će okrilatit neprijatelji.
A zajedno sa njim će biti oćerani i ove četničke vojvode.

Mitropolit Amfilohije prokleo Mila Đukanovića zbog uvođenja sankcija Rusiji!

Osuda zbog sankcija Rusiji
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije oštro je kritikovao premijera Crne Gore Mila Đukanovića zbog uvođenja sankcija Rusiji.

Amfilohije je sa promocije knjige „Vratiti se Rusiji“ podsetio na reči Svetoga Petra Cetinjskog iz njegovog zaveštanja i premijeru Đukanoviću poručio da treba pažljivo da ih pročita.

„Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3.000 puta od mene“.

„To je ono što je ostavio Sveti Petar Cetinjski svojim Crnogorcima, pa bi bilo dobro da i sadašnji predsednik Vlade Crne gore pročita ove reči u trenutku kada po prvi put u istoriji zavodi sankcije Rusiji“, kazao je Amfilohije.

Amfilohije je ocenio da je Đukanović takvu odluku doneo u ime Vlade, ali ne i u ime Crne Gore i Crnogoraca.

„Bilo bi tužno i smešno da nije istinito. Sve smo mogli očekivati u Crnoj Gori, ali to nismo mogli očekivati“, rekao je Amfilohije.

Kritike na račun crnogorskog premijera, nazivajući ga izdajnikom, izneo je i autor knjige „Vratiti se Rusiji“ Leonid Rešetnjikov, koji je, inače, general, doktor istorijskih nauka i nekadašnji pripadnik obaveštajnih službi.

„Đukanović je veliki izdajnik istorijskog sećanja našeg naroda. Nikada u istoriji srpski narod, a crnogorski narod je deo srpskog naroda, nije bio protiv Rusije. To je velika izdaja za koju će odgovarati na Strašnom sudu“, kazao je Rešetnjikov na promociji svoje knjige koja je održana u hotelu Moskva.

Visnja ako sruse Mila i okrenu se Rusiji mislim da cemo mi njima morati da se izvinjavamo i peremo od bruke, jer kako stoje stvari Srbija nista nije uradila da spreci dalji proces priznavanja nezavisnosti Kosova i samo sto sama nije priznala to Kosovo.

A ako zaista Rusi ovo izvode u CG mislim da ce povuci priznanje Kosova.

Priblizno tako.
Odlucujuca vecina Crnogoraca su onomad iz inata glasali za tkzv. "samostalnost".
Da je tadasnja politicka garnitura iz BG imala nuznog instinkta i umjerenije medije bjese drugacija prica.

Jeste,svima nam je Rusija u srcu ali nisam pristalica slepog kopiranja bilo čije politike.Verujem i da ruska politika na koju se pozivaš ne pristupa problemima u okruženju šablonski nego da zauzima stavove prema svim okolnostima konkretnog slučaja.

Сутра ће се видети ко је вера , ако је поган и изрод ..Надам се да ће га сруштити наша браћа Црногорци , сутра је тај дан.
Надам се да ће се ослободити Црна гора , да ће поновно постати часна.

Back