Protesti protiv Milovog rezima u CG

Све што се дешава ових дана у ЦГ добрано мирише на Русе.
Синоћ су дали једно кратко али врло јасно саопштење дипломатским речником око 22.50 сати.
А данас је Леонид Решетњиков рекао да они очекују тек заоштравање ситуације у ЦГ и да не могу да искључе чак ни грађански рат.

Тако да је вероватноћа велика да је Мило збрисао
.

Zbrisao ili ne, posle ovako masovnih demostracija sa jednim jedinim ciljem- DA MILO ODE, njemu nema više opstanka u CG.
Ako kojim slučajem i ovo uspije da prođe, na sledećim izborima sigurno ubjedljivo gubi.
Ali koće doći? - to je glavno pitanje.

Interesantno!
Do juče su bile samo srpske zastave a danas se pojaviše i crnogorske.

Ovo je neko sve vješto organizovao i iskoristio opravdano nezadovoljstvo naroda zbog teškog ekonomskog stanja.
Neko se boji da će kroz mjesec ili dva CG biti pozvana da se pridruži NATO.
Mnogima smetaju sankcije protiv Rusije
Mnogima smeta promjena zakona o vraćanju imovine SPC u vlasništvo CG
Razloga previše da se organizuje smjena vlasti.
Slabo je to, što su na čelo protesta oni ljudi koji se već 20 godina bore protiv CG, sprdaju se i ne
ustaju na njenu himnu, krše crnogorske zakone sa dvojnim državljanstvom, ne priznaju crnogorske simbole,
i ne priznaju crnogorsku naciju.
Njihovi simboli su četnički kao i ikonografija.
Ako ovi pobijede biće onda -ZLO TI U DOM GRNA GORO.
Ako ovi dođu na vlast ja ću na vrh Lovćena postaviti crnu zastavu.

Biće mnogo gore nego za vrijeme Mila-krivošijaša, a sledeće generacije Crnogoraca će zažaliti šta je sebi dozvolila.
Ja bi samo uputio jedan iskreni apel svim građanima CG:
BJEŽTE OD OVIH VOĐA PROTESTNIKA KAO I OD MILA MAFIOZA.
SVI ONI NAM NOSE NESREĆU.
TRAŽITE NOVE PAMETNIJE LJUDE.

in media res, in media res Moracanine.

Na veliku zalost jos se na horizontu ne nazire renesansni duh koji ce mase nezadovoljnih podici.

Русија: Догађаји у Подгорици за жаљење

79703_vest_kremlj7.jpg

„Последњи догађају у Подгорици изазивају жаљење. Ми смо више пута наглашавали да је у интересу Русије стабилна Црна Гора која се успешно развија“, каже се у саопштењу, објављеном на сајту руског спољнополитичког ресора.

„У исто време, не може а да се не примети да упркос изјавама које црногорско руководство добија од западних држава, укључивање земље у процес евроатлантских интеграција неће допринети њеној консолидацији и процвату. Највероватније супротно — приметна је политичка и идеолошка поларизација друштва, заоштравање социјално-економских проблема. Ствара се утисак да ситуација са убрзаним кретањем Црне Горе у НАТО истовремено подразумева гушање алтернативних приступа“, сматрају у Министарству спољних послова Русије.

http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=1&idnovost=79703&Rusija%3A-Dogadjaji-u-Podgorici-za-zaljenje#.ViP8MuafdGs

Могу само криминалци, као и до сад.
Да се не лажемо, та држава је легло криминала.

Nešto im Don Milo više ne paše. Naručo se pa se možda ulenjio. Mislim da će da postave nekog novog, "gladnog" koji će da valorizuje ono što nije Don stigao. Stvara se privid kako je sve demokratski a nestabilnost u regionu se održava. Malo Srbija, malo Makedonija, Bosna, Kosovo...

Zbrisao ili ne, posle ovako masovnih demostracija sa jednim jedinim ciljem- DA MILO ODE, njemu nema više opstanka u CG.
Ako kojim slučajem i ovo uspije da prođe, na sledećim izborima sigurno ubjedljivo gubi.
Ali koće doći? - to je glavno pitanje.

Или други Шиптар или коначно Србин, трећег нема...

За кога раде власт и опозиција? За нас обичан народ сигурно не раде. Очевидно је да дјелају само за своје властољубље и своје газде и странце са запада. Сви наши политички лидери су дакле само најобичнији духовни робови без много истинске слободе. Купљени за ситне западне паре и спремни да гурну овај ојађени и преварени народ чак и у братоубилачки рат, само за жељене им фотеље и привилегије. Нема ту ни „с“ од слободе, ни „п“ од правде. Давно су се и једни и други продали највећем свјетском олошу. Новац им је Бог. А кабалистички банкари са запада газде. И једнима и другима. И властима и опозицији. Играју ко циганске мечке по дириговању западних лихвара. Да је памети код нас самих, код обичног народа, ми би смо и једне и друге одбацили и презрели њихову заједничку прљаву игру која има за циљ само једно – властољубље по сваку цијену. По коју цијену? По цијену да са проклетим западним новцем изазову и грађански рат међу нама самима. Да гурну брата на брата. Оца на сина. Сина на оца. Као 1941. или као за вријеме крвних зађевица у доба св. Петра Цетињскога, против којих се светац борио до смрти.

http://www.princip.me/apel-princip-a-srpskom-narodu-u-crnoj-gori-na-polukorak-od-ponora/18/10/2015/

:lol:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=4de204dd4fb9e69fa639c8cddec07ecf&oe=56909DBB

Poslednja izmena:
zabrinut sam, imam familiju u cg, prijatelje sirom cg od hn do pljevalja

ali milo koji je licni priatelj don brana micunovica je svakako preterao. otkako je otcepop cg nema tu pameti

Nema potrebe za zebnju. Crnogorci su oštroumni ljudi i znadu dobro šta im je činiti.
Evo kažu da je večeras u Podgorici mirno:
- Mandić otišao na kupanje pošto je izgleda ugazio u nešto,
- Bulatovića ispendrekali pa one modrice mazao sa lozom a i pomalo pijuckao pa leži ko mrtav,
- povriježeni ližu svoje rane
- policija otišla kući da pričaju kako su bili uspješni.

Milo otišao da malo odmori pa smišlja kako da spasi živu glavu i da sve ovo izgladi.
Možda će mu onaj garavi pomoći!!!!!

Poslednja izmena:
Изворни стихови песме, из 1863. године
Ој, јунаштва свјетла зоро ој!
Мајко наша Црна Горо!
На твојим се врлетима ој!
Разби сила душманима.
Једина си за слободу ој!
Ти остала српском роду.
Дат’ ће Бог и света Мати ој!
Да се једном све поврати.

- - - - - - - - - -