Protesti protiv Milovog rezima u CG

Ne treba toliko da se smaramo Crnom Gorom.I oni koji dođu posle Đukanovića iako će se možda i deklarisati kao Srbi ili prijatelji Srbije,brzo će nastaviti Đukanovićevu politiku jer će to od njh tražiti Zapad koji jedini ima pare.Tako je bilo i u vreme kralja Nikole koga je finansirala Austrija . Imate primer i onog Kilibarde koji je od Srbina postao antisrbin.

NATO je zločinačka organizacija i krvava do ramena.
Crnogorcima tamo nije mjesto.

Ali sam u nešto siguran - raspašće se sigurno jer su Hrvati tamo ušli.
Oni su kao virus.
Nece ovo na dobro izaci.
Nece zapad tako lako pustiti niz vodu svoju pudlicu Milu i njegov rezim
Javna je tajna da je sva opozicija u CG bila pod Milovom kontrolom i da su bili placenici rezima.
Izgleda da se pojavio neko ko nudi vise a to su vjerovatno ruske sluzbe ,ako budu isli do kraja,mirise na gradjanski rat

За Мила Ђукановића и Црну Гору је најбоље да поднесе неопозиву оставку, ваљда види да га народ неће и да не пролива крв по улицама због власти.
Јер ако протести потрају, сигурно ће се почети мешати велике силе, Русија већ прати дешавања у Црној Гори и износи своју забринутост.
НАТО земље неће тако лако одустати од Црне Горе, а Русија која контролише Медитеран, лако може да упути своје бродове у Јадран да би спречила евентуално мешање НАТО пакта у дешавања у Црној Гори.

Ne treba toliko da se smaramo Crnom Gorom.I oni koji dođu posle Đukanovića iako će se možda i deklarisati kao Srbi ili prijatelji Srbije,brzo će nastaviti Đukanovićevu politiku jer će to od njh tražiti Zapad koji jedini ima pare.Tako je bilo i u vreme kralja Nikole koga je finansirala Austrija . Imate primer i onog Kilibarde koji je od Srbina postao antisrbin.

Kralj Nikola je bio najveci Srbin svog vremena,zasluzio je bio mjesto kralja svih srba,veliku su nepravdu uradili srbijanci i njegov unuk aleksandar karadjodjevic

Nece ovo na dobro izaci.
Nece zapad tako lako pustiti niz vodu svoju pudlicu Milu i njegov rezim
Javna je tajna da je sva opozicija u CG bila pod Milovom kontrolom i da su bili placenici rezima.
Izgleda da se pojavio neko ko nudi vise a to su vjerovatno ruske sluzbe ,ako budu isli do kraja,mirise na gradjanski rat

Građanskih nemira neće biti.
U to sam siguran.

A Milo će vrlo teško dati ostavku. Prije će sam sebe odgristi jaja.

Vjerovatno ste svi nešto zapazili:
Večeras isključivo sve crnogorske zastave i nema ni jedna jedina srpska ili četnička.
Čudno, jer su baš ti isti već 20 godina koristili sve samo ne crnogorske simbole.
Jeli im se to večeras promijenila svijest i ideologija.????????????????????

Ove nesrećnike je podplatila Rusija - u to sam sigura.
I ova vojna zastava je Srpski simbol
Jel ti znas da su komunisti izmislili crnogorsku naciju 1945 i da je to uradio Milovan Djilas koga nazivaju ocem crnogorske nacije i da je proglas o stvranju CG nacije objavljen u komunistickom listu Borba pod naslovom
\O crnogorskom nacionalnom pitanju\
Milovan Djilas je pred smrt priznao da je to bila velika glupost i da je sve uradio po Titovom i Kardeljevom diktatu

crnogorci su najcistokrvniji Srbi od svih Srba

CRNOGORSKA GRADACIJA INFINITIVA LIJEP

lijep

ljepši

a vidju mene

- - - - - - - - - -

I ova vojna zastava je Srpski simbol
Jel ti znas da su komunisti izmislili crnogorsku naciju 1945 i da je to uradio Milovan Djilas koga nazivaju ocem crnogorske nacije i da je proglas o stvranju CG nacije objavljen u komunistickom listu Borba pod naslovom
\O crnogorskom nacionalnom pitanju\
Milovan Djilas je pred smrt priznao da je to bila velika glupost i da je sve uradio po Titovom i Kardeljevom diktatu

crnogorci su najcistokrvniji Srbi od svih Srba

Plavi voz na amblemu lokomotive ima 5 baklji a ne 6, to je kasnije dodato

Back