emaem
Domaćin
- Poruka
- 4.813
Cemu je vakat tome je i vrijeme.

Чини се да више ниједни протести ма где у свету не могу да прођу без Путинове слике.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Има и снимака.
http://www.rtcg.me/vijesti/politika/107032/gadjali-policiju-bakljama-kamenjem.html
- - - - - - - - - -
Полако да прође који дан, да добију инфо.

Да није Мило наштековао глисер па кренуо преко мора......?!

SVAKA CAST RUSIMA NA CRNOGORSKOM PROLECU!!!
Улазак Црне Горе у НАТО би дефинитивно имао изузетно велике геостратешке последице по светски мир и односе две суперсиле.
Чини се да више ниједни протести ма где у свету не могу да прођу без Путинове слике.

Po šatrorima i parolama, meni liči na režiju Canvasa i Srdje Popoviča, dakle amerikanci....ako su rusi, onda svaka im cast. ameri gube poziciju na jednom emstu.
Улазак Црне Горе у НАТО би дефинитивно имао изузетно велике геостратешке последице по светски мир и односе две суперсиле.
Po šatrorima i parolama, meni liči na režiju Canvasa i Srdje Popoviča, dakle amerikanci....
 da ne bude stvarno nije sija, nego vrat..al ako bude smene pokazace se koji su i ciji su. a od ovog 'gotov je' podilazi me jeza.
 da ne bude stvarno nije sija, nego vrat..al ako bude smene pokazace se koji su i ciji su. a od ovog 'gotov je' podilazi me jeza. 
I Američka ambasada je izdala saopštenje u kojem je Đukanoviću poručila da mora pustiti ljude da slobodno protestuju.
- Američka ambasada poziva sve strane da pokažu suzdržanost i poštovanje vladavine prava. Uvažavajući princip slobode okupljanja, demonstracije treba da budu mirne - saopšteno je iz Ambasade SAD-a u Podgorici.

Neka , neka pravićete vi Mila od gohvana
Ode i ovaj brđanin anadolskih crta lica
P.S
ZA SVE MAMOJEHBCE:
SJEHBAO GA KOŠTUNICA
E ovo sa Koštunicom srpski teletabisi neće moći podneti

Дај да му видимо леђа, па ће га после лако правимо.

ima li neko iz podgorice da potvrdi sve to?
Mila je potkačila malo EU, pa je moguće, ako je i odleĆeo iz Pg...da je odleteo u Brisel na konsultacije...
demonstranti su Liberali plus Prosrbi, a zanimljivo mi je na svim fotkama većinu čine stariji ljudi.
Баш тако. Једино што је сигурно, догађаји се убрзавају.procitala celu vest, pa mi je malcice sumnjivo, jer se navodno zapad slaze da narod treba da izabere.da ne bude stvarno nije sija, nego vrat..al ako bude smene pokazace se koji su i ciji su. a od ovog 'gotov je' podilazi me jeza.

Da Milu sjehbaše ameri ,kinezi , čileanci,albanci,eskimi..........SVE može..........ALI KOŠTUNICA ...........e to teletabisi neće moći podneti
- - - - - - - - - -
Bio je već red da taj đilkoš skikne
Stvarno veruješ u spontana okupljanja naroda radi smene vlasti, na balkanu? Jedino spolja može da dođe direktiva da se smeni kapo ali ne vidim zašto kad izvršava sve što mu zapad naredi.

ima li neko iz podgorice da potvrdi sve to?
 ..........
..........